Изгубен черен пойнтер, Витоша - Боянско езеро
(НАМЕРЕН!)
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 20 June 2009 - 05:47 PM
Днес (20.06.09 събота, около 3 часа), на Витоша в района на Боянското езеро. Той е изключително игрив, жизнерадостен и добродушен, има беличко на гърдите, отговаря на името Рино, на възраст 10 месеца!
-
Група:
Модератори
-
-
-
-
Публикувано: 20 June 2009 - 05:49 PM
Сложете снимка по възможност.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 20 June 2009 - 06:06 PM
Да, вярно, много благодаря! Едитнах първия пост.
-
Група:
Модератори
-
-
-
-
Публикувано: 20 June 2009 - 06:10 PM
И аз ви го едитнах - сега снимките се виждат.
Успех и да се намерите бързо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 20 June 2009 - 06:18 PM
Ами аз умишлено не пуснах снимките така, че да се виждат, за да не натоврват форума, но щом е позволено, ок! И отново благодаря!
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 21 June 2009 - 10:27 AM
Ако някой има информация да се обади на
0887 365 580 - Елена
0887 374 074 - Атанас
РР - извинявам се, ама не намерих бутончето за едит на първия пост!
-
Група:
Потребители
-
-
Публикувано: 22 June 2009 - 01:07 PM
Искам вече много щастлива да споделя, че нашия беглец се намери - едни хора, които питахме на Витоша дали не са гов иждали, го срещнали след като говори с нас, сетили се, че това може да е кучето, което търсим и го прибрали. Днес жената ми се обади да си го приберем! Не мога да ви опиша колко сме щастливи! Животното ни е попаднало при добри хора!
1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни