Dog.bg Форуми : ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (54 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

#481 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2009 - 10:20 PM

Тори вече има няколко хубави нашийника (кожен и от верига) утре ще кача снимки !:)
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#482 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 06:49 AM

Ние си играем с една топка,много я гони повече от всичко друго,незнам какво намира в нея,понякога гони пръчки,понякога си взема някой кол и сама си бяга с него и се забавлява,или бяга от другите кучета които са с нас да не и го вземат,понякога както го е захапала,захапва го и другото и голямо дърпане става,чак умаляваме да ги чакаме,понякога си играя с въже да дърпа,а понякога дърпат въжето,като кола Дара и още 1,или 2 други кучета,понякога ходим на много дълги разходки и те си бягат и се борят покрай нас и си се забавляват сами,понякога ходя да карам колело и тя бага до мен,а когато е топло ходим и да плуваме,плува покрай мен,а когато на мен не ми се влиза и хвърлям пръчки,или колове във водата и тя ми ги носи,или когато сме по голяма компания се гонят из водата,когато имаше сняг пък,беше голямо скачане в него,сякаш няма умора,общо взето това са ни забавленията,можя да съм пропуснал нещо,закоето не съм се сетил,но това е по голямата част от игрите ^_^
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#483 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 09:25 AM

Показване на мнениетоshaarkyy, в Mar 17 2009, 05:49 AM, написа:

Ние си играем с една топка,много я гони повече от всичко друго...

Ще очакваме да щракнеш по някоя друга снимка на всичката тази радост :)
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#484 Потребителят е офлайн   shaarkyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 11:54 AM

Ами ще кача,като ги снимам в акция :),аз правих 2-3 опита,но не бяха успешни,но ще опитам пак тия дни
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#485 Потребителят е офлайн   nemooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 04:34 PM

вижте клип как си играе моят идиот Саймо :wub: :dog: :zz_224:
Саймо
User's Signature

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си

#486 Потребителят е офлайн   4iko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 02:23 PM

Здравейте,имам един проблем с моя Чико,който вече стана на 3 месеца и половина- като го изведем на разходка или като го пуснем в двора да потича той започва да яде каквото набара от земята и след това повръща,на някой от вас случвало ли се е това и как сте се приборили?Много е неприятно да го гледам как се мъчи с това повращане,а в същия момент неможем да го накараме да не яде от земята боклуци,просто не иска да възприеме колкото и да му се караме.

#487 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 02:28 PM

Показване на мнението4iko, в Mar 20 2009, 12:23 PM, написа:

...вече стана на 3 месеца и половина- като го изведем на разходка или като го пуснем в двора да потича той започва да яде каквото набара от земята...

намордник му е майката
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#488 Потребителят е офлайн   4iko Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 02:57 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Mar 20 2009, 12:28 PM, написа:

...вече стана на 3 месеца и половина- като го изведем на разходка или като го пуснем в двора да потича той започва да яде каквото набара от земята...

намордник му е майката

Не е ли още малък за наморник,ветеринаря ни каза към 6-я месец да слагаме наморник,вие имали ли сте проблеми с повръщане?

#489 Потребителят е офлайн   azzzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 03:57 PM

Показване на мнението4iko, в Mar 20 2009, 01:57 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Mar 20 2009, 12:28 PM, написа:

намордник му е майката

Не е ли още малък за наморник,ветеринаря ни каза към 6-я месец да слагаме наморник,вие имали ли сте проблеми с повръщане?

Защо пък от края на 6-тия месец? Малко куче което дори за малко остава без контрол и си пада по хапването на каквото намери, може да си докара много проблеми - перфорация на червата, перитонит, гастрит и други такива. Слагай намордника, когато е без надзор.

#490 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 04:15 PM

Показване на мнениетоazzzy, в Mar 20 2009, 03:57 PM, написа:

Защо пък от края на 6-тия месец? Малко куче което дори за малко остава без контрол и си пада по хапването на каквото намери, може да си докара много проблеми - перфорация на червата, перитонит, гастрит и други такива. Слагай намордника, когато е без надзор.

Намордник на куче без надзор...не бих препоръчала определено. Няма намордник, който да не може да се свали с простичко движение.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#491 Потребителят е офлайн   Mahorec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 20 March 2009 - 06:31 PM

Според мен е най-удачно да му се слага яка. :dc_015:

#492 Потребителят е офлайн   ep_silver Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 06:35 PM

Показване на мнението4iko, в Mar 20 2009, 01:23 PM, написа:

Здравейте,имам един проблем с моя Чико,който вече стана на 3 месеца и половина- като го изведем на разходка или като го пуснем в двора да потича той започва да яде каквото набара от земята и след това повръща,на някой от вас случвало ли се е това и как сте се приборили?Много е неприятно да го гледам как се мъчи с това повращане,а в същия момент неможем да го накараме да не яде от земята боклуци,просто не иска да възприеме колкото и да му се караме.

С моя рот а и с другите кучета които съм имал преди това ми съм използвал 9 волтова батерия, като яде нещо, навън караш му се (използваш команда за забрана като "НЕ" или каквото си решил да използваш) и след това му допираш батерията до езика за много кратко (секунда , може би и по малко ). 2-3 пъти след като използваш батерията ,започни само с команда като видиш че се гласи да яде нещо
User's Signature

The Devil u Know is Better than the Angel u Don't!

#493 Потребителят е офлайн   azzzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 06:38 PM

Показване на мнениетоep_silver, в Mar 20 2009, 04:35 PM, написа:

Показване на мнението4iko, в Mar 20 2009, 01:23 PM, написа:

С моя рот а и с другите кучета които съм имал преди това ми съм използвал 9 волтова батерия, като яде нещо, навън караш му се (използваш команда за забрана като "НЕ" или каквото си решил да използваш) и след това му допираш батерията до езика за много кратко (секунда , може би и по малко ). 2-3 пъти след като използваш батерията ,започни само с команда като видиш че се гласи да яде нещо

Стига бе хора! Това сериозно ли? Вашите така ли са те възпитавали, като си бил малък и си слагал в устата каквото намериш?

#494 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2009 - 07:48 PM

На Аякс любимиата му играчка е един слон, горе доло с неговите размери. Като го захапе и се почва едно ръмжене и въртене на главата, страшна веселба. А другото е един парцал с който се дърпаме. Страшна дърпаница пада :D

#495 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 02:17 PM

Показване на мнениетоnemooo, в Feb 25 2009, 12:22 PM, написа:

имам един проблем,от както сайман порастна никой не иска да си пуска кучето да си играе с него,много често дори когато отидем в градинката има хора които си тръгват.А той горкия много му се играе като види друго куче започва да скимти и иска да отиде да играе,в повечето случай само той се разкарва завързан.Въпросът ми е дали силното му желание за игра която му се забранява няма да доведе до това да намрази кучетата.

Да!!!!Това ще се случи със сигурност,защото липсата на контакти с други кучета постепнно пораждата недоверие и несигурност у ротвайлера,а това отключва защитните му рефлекси....
Търси му "приятелчета"....задължително!и то спешно докато не е станало късно...

#496 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2009 - 02:20 PM

Показване на мнениетоnemooo, в Mar 17 2009, 05:34 PM, написа:

вижте клип как си играе моят идиот Саймо :wub: :dog: :zz_224:
Саймо

не знам колко тежи кучето,но ако е над 45 кг подобна игра е малко рискова.Тя подхожда повече за по-леките питбули..виждал съм как ротвайлер си чупи зъби от подобно висене на клон...просто теглото им твърде голямо за да висят по клоните на зъбите си...

#497 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2009 - 09:38 AM

Откакто преди 6 години смених нашийника и сложих нагръдник на първия си ротвайлер разбрах,че по-добро от нагръдника няма!Кучето се удържа по-лесно,чувства се по-свободно и може да се пази по-лесно ако бъде нападнато от други кучета..."сега ползвачм само нагръдници...

#498 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2009 - 09:46 AM

Показване на мнениетовинету, в Apr 3 2009, 08:38 AM, написа:

Откакто преди 6 години смених нашийника и сложих нагръдник на първия си ротвайлер разбрах,че по-добро от нагръдника няма!Кучето се удържа по-лесно,чувства се по-свободно и може да се пази по-лесно ако бъде нападнато от други кучета...

1.не, кучето категорично се удържа по-трудно когато е с нагръдник!

2. интерсно какво би попречило на едно куче с нашийник да се пази от нападение?
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#499 Потребителят е офлайн   azzzy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2009 - 12:02 PM

Определено кучето се удържа по-трудно с нагръдник. Удобен е с дълъг повод обаче (ние имаме 5 и 10 метров), тъй като повода се закача на гърба и по-рядко се случва да се врътне под торса, между краката. Поради същата причина го предпочитам и когато тичаме с момчето.

#500 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 01:49 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в Apr 3 2009, 10:46 AM, написа:

Показване на мнениетовинету, в Apr 3 2009, 08:38 AM, написа:

Откакто преди 6 години смених нашийника и сложих нагръдник на първия си ротвайлер разбрах,че по-добро от нагръдника няма!Кучето се удържа по-лесно,чувства се по-свободно и може да се пази по-лесно ако бъде нападнато от други кучета...

1.не, кучето категорично се удържа по-трудно когато е с нагръдник!

2. интерсно какво би попречило на едно куче с нашийник да се пази от нападение?

1.70% от силата на кучето е в раменния пояс.Нагръдника при силно дърпане повдига раменния пояс и лишава кучето от тези 70 %.С нашийника при силен и дебел врат кучето те влачи на воля.Проверено!
2.Нашийника не позволява бързо обръщане и посрещане на нападение откъм гърба(често доминиращото куче се качва на гърба на другото и именно там се получават първите рани)....и все пак да не забравяме типичното за ротвайлера "захапване през рамо"....с нашийника това не става.....и това съм го проверил (за съжаление на гърба на моя покоен любимец)...

МОД.

Виж, разбираме, че имаш нужда да даваш акъл по форумите. Когато обаче даваш не само глупаво обосновани, но и ВРЕДНИ съвети ще се налага или да ги трием ли да те предупреждаваме настойчиво да не го правиш. За да не ти звучим двусмислено или многозначително нека индуцираме подобна мъдрост: ако някой се вслуша в несериозните ти научно обосновани теории... та... същия този някой може да загази сериозно в критична ситуация, налагаща сигурно овладяване на кучето.

• (54 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни