ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА
#723 Guest_RАMIREZ_*
Публикувано: 24 September 2010 - 03:02 PM
най- забавното което си виждала
са ути и иван звездев по телевизията
и то в миговете им на безмесни откровения..
и ако главата ти се отдели по някакъв начин от тялото
със сигурност ще забележиш Grave Monument-ите на нея :) :) :)
хората сами избират кого да слушат
така, че ако имаш документ за вип дресьор
използвай го в твоя полза
и нека аз остана без клиенти..
последователите на луй пастьор едва след 300 години разбраха,
че да си тъп не е нагон
а карма :)
#724 Guest_RАMIREZ_*
Публикувано: 24 September 2010 - 03:07 PM
ZviariK, в 24 September 2010 - 09:36 AM, написа:
пумия идва от пума ли , във вашия край..
;)
щото при нас от помийна яма
като етимологията на думата е дълбоко неприкосновена материя
за нефелни мозъци , промити с ябълков оцет и пресен сок от дюля :)))
Публикувано: 24 September 2010 - 03:54 PM
Забавленията ми не те касаят по никакъв начин, освен информацията, че и по-забавни от теб са се появявали във форума, та не е нужно да се правиш на маймуна.
Има си правила във форума и е редно да ги спазваш, както всички останали.
Публикувано: 13 October 2010 - 05:47 PM
Публикувано: 14 October 2010 - 12:35 PM
bgvan - Преди да използваш методи и техники за показване на кой е шефа, остави кучето да се успокои след прекараното заболяване, за няколко дни. Когато куче го боли нещо, обикновено проявява агресия, когато някой го пипа там където боли и това не е доминантно поведение. Вашия случай, може да е подобен... Разхождай на повод и не избягвай нормалния ритъм на живот, както и контролираните разходки с познати и непознати, подчертавам ДРУЖЕЛЮБНО настроени хора и дълги разходки с други кучета НА ПОВОД. БЪДИ ПОЗИТИВНО НАСТРОЕН ! В бъдеще предпочитайте местата с много хора и кучета, водени на повод (киноложките изложби, например). Може да преминете към временно хранене от ръка, в точно определени часове на деня, докато кучето се успокои и си възвърне доверието. После държейки купата за храна в ръка и т.н... Във вашия случай никога не оставяйте купата с храна да стои по цял ден и кучето да се храни когато си поиска.... 5 мин. и храненето приключва. И търпение, методичност, без паника! Спокойното и хладнокръвно поведение на стопанина е ключов фактор!
Ако ви е трудно да се справите сами, потърсете инструктор, който знае какво прави, за да отстраните вместо да задълбочите проблемите!
Публикувано: 14 October 2010 - 05:46 PM
Публикувано: 04 November 2010 - 06:32 PM
Здравейте всички!!!Относно проблемът на pisanka_01:при мен е обратното-от малък моят ротт е доста лошичък и доста често когато го извеждаме на разходка-той се "нахвърля" или в повечето случаи лае всеки човек,който се приближи на повече от метър...доста е ревнив-не позволява на никого да се доближи до семейството...Вече е на 7 мес и дори и да му казваме команд-когато види друг човек..сякаш ще го разкъса..Моля Ви..Дайте ми съвет!!

Публикувано: 04 November 2010 - 06:48 PM
nadia990109, в 04 November 2010 - 05:37 PM, написа:

Моят съвет към теб е да прочетеш внимателно цялата тема тук, както и умните неща, изписани във форума на тема агресия.
Пожелавам приятна вечер!

Публикувано: 15 November 2010 - 09:39 PM
RАMIREZ, в 21 September 2010 - 07:52 PM, написа:
didorot, в 22 July 2008 - 01:36 AM, написа:
понякога се получава с остър шип или с шум от гърмеж при стрелба с пистолет. но в никакъв случай не използвай бомбички тип пиратка. взривът на техния тип барут по скоро ги дразни , отколкото да ги стресне и притесни. ако не ти се получава с рязко пробождане на носната гъба , опитай с прегъване до болка на предната става . и винаги придружавай действието с неистов крясък или рязък шум. нека свиква с интонацията , кучето е звяр и се съобразява само с чудовищни прийоми. а що се отнася до подчинението, дори лъв, тигър, мечка и магаре се поддават, а са най доминантните животни.
Ти ако си треньор на кучета,трябва със закон да те забранят. То и сводник си толкова сигурно и жена нямаш и джакузи нямаш.Остана гъз,май само.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 29 November 2010 - 06:13 PM
Публикувано: 29 November 2010 - 06:24 PM

Публикувано: 10 December 2010 - 10:18 PM
от 10на дена имам една малка дундичка, която още от сега /на 50 дена е/ проявява характер. На тази възраст възприемат ли какво са направили? Искам да я науча да пиша и ака на точно определено място. Опитах с вестници, но едва 1-2 пъти е акала върху тях. През деня съм на работа, а тя е сама. Прибирам се за обедната почивка за да й почистя и нахраня. Докато беше топло я държах на терасата, но от снощи много застудя /духаше силен вятър/ и не мога да я оставя навън. През деня я оставям в коридора, като оставям банята отворене, но тя пиша и ака на терекота /постилам го с вестници. Мислех да пробвам с панер с пясък.
И аз имам проблем с мотане из краката, дърпане на крачоли, ръкави и ръмжене. Хващам я за врата и я разтърсвам, но сякаш нищо не и е влязло в малката кратунка. Може би трябва да изчакам до третия месец.
Публикувано: 11 December 2010 - 02:23 PM

Моля не пишете с главни букви. В интернет пространството това се смята за крещене. Мод