Елен, малкото прасе е толкова щуро, толкова диво, толкова игриво и толкова шантаво, когато е на разходка, че и през ум не и минава да пикае или ака, докато е навън. Сеща се да се изпикае отвреме-навреме докато си ходи кротко из къщата и блее. Тъй като не пикае в спалнята, прекарва времето си основно там преди разходка. Пие много, пикае много. Няма и нищо на бъбреците, здрава е като бик. Ще се научи детето.
RozaLiq, по въпроса за интелигентността на кутретата - в нета има бая тестове за пробване на характера и "ума" на малките кучета, които могат да се пробват. Аз пробвах теста с играчката (кучето се извежда от стаята, на пода се оставя непозната играчка, пуска се - според реакцията се слага рейтинг на характера) защото ми хареса най-много като идея.
ТУК
А за женските кучета нямам какво да кажа освен, че: това е истината. Момчетата пасти да ядат - женско му е майката l)
ЕДИТ: Пропуснах да кажа, че едната ми женска маркира и още как! Вдига крак, рие с лапи - изобщо, цялата процедура се извъшва като по учебник.