Пудел
Публикувано: 14 June 2008 - 05:05 PM
Ех, че кеф:
1. Градо се прибира днес, чакам ги към 10 с Анг. :yahoo:
2. Днес в Крагуевац е взел ВОВ-а пак! ;D
Ще пусна снимки като се появят.
Сега следващата седмица като се появи и Виви в Созопол, направо не знам какво ще правим - ще трябва да се дуем!
Сега следващата седмица като се появи и Виви в Созопол, направо не знам какво ще правим - ще трябва да се дуем!
Публикувано: 14 June 2008 - 05:29 PM
Цитат
Ех, че кеф:
Ха дано :namigam:
Публикувано: 15 June 2008 - 08:48 AM
Цитат
Верче, скивай вашия жених какъв е пуяк ;D ;D ;D На мама момченцето, ху ху ху...
Ами ние за това сме ги сгодили ;D
Публикувано: 28 June 2008 - 06:18 PM
Да се похвалим с първия професионален груминг на Дизел, направен от Вера!! ;) ;) ;)
Още на първата разходка след това събрахме овации и завистливи погледи. :yahoo:
Вера, благодаря ти за вимателната работа в днешния труден за теб ден и за това, че спаси малко Дизелчо от жегите и подчерта чара му!!
Още на първата разходка след това събрахме овации и завистливи погледи. :yahoo:
Вера, благодаря ти за вимателната работа в днешния труден за теб ден и за това, че спаси малко Дизелчо от жегите и подчерта чара му!!
Публикувано: 03 July 2008 - 08:15 PM
insult, помниш ли колко исках кученце? Е, вече го имам! На сестра ми приятелят го подари за рождения ден на тати преди няколко месеца...Казват, че бил от Унгария и майка му преди време печелила награди по изложби, донесоха го с паспорт и бити 2 ваксини, но нямаше родословие, което ме накара да мисля, че може да не е това, за което го представят. Но факт е, че е голям пух, много хубави гени има явно, защото козината му е ужасно красива на живо, много гъста, мека, сега се накъдри ужасно много като плитчици, расте и се разхубавява! Тялото му също се развива добре и има хубава стойка, силен е! Но ме притеснява това, че няма родословие, уж искали допълнителни пари за документа. Е, поне го донесоха здрав и му бяха били и 2те ваксини за възрастта му тогава, ние му бихме трета, ветеринарът му слага Фронтлайн, гледа го. Каза, че много рядко има такъв цвят пуделчета, че е хубавец. Да, ама е много едър. Утре става на 7 месеца, а последния път, когато го водихме на ветеринар, беше 8 кг. Дали ще расте още много, дали е среден пудел? Не ми изглежда да е от големите, но пък мислех, че ще е от малките. Ще сложа и негови клипчета като бебе.
Публикувано: 04 July 2008 - 10:16 AM
Svetleto* ! Да ти е жив и здрав, пък какъвто и да е( с или без родословие) :blink:
Публикувано: 06 July 2008 - 01:47 PM
Светле, това,че е зъл, те първа ще създава проблеми! Научете го да дава да му се правят някои важни процедури: Къпане, сешоар, разресване, почистване на уши, рязане на нокти! Ако се налага му купете дори намордник или му връзвайте муцунката с бинт! Ако не го научите, наистина ще " берете ядове" :blink:
Публикувано: 13 July 2008 - 07:27 PM
Освен НОВИТЕ СНИМКИ на бебчетата, днес успяхме да щракнем и Дани с Виви :blink: ;D ;)
Публикувано: 14 July 2008 - 04:55 PM
Изроди. Да затриеш куче заради някакво си състезание :huh:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com