Пудел
Публикувано: 09 October 2008 - 10:24 PM
Ха-ха..на мен ми " стои" направо като парцал!
insult , пусни някоя НЕ читава снимка все пак! Толкова ли са отчайващи?
insult , пусни някоя НЕ читава снимка все пак! Толкова ли са отчайващи?
Публикувано: 09 October 2008 - 10:43 PM
Цитат
Шадоу - това си е нормален пудел, само че пременен на расти. много мирише...
Верче, ето така изглеждат :Бляк!:
Верче, ето така изглеждат :Бляк!:
Добре де: Ужасна снимка, ама Градо пък е страхотен!
Публикувано: 10 October 2008 - 03:09 PM
Ами симпатичен...може. Но едно е сигурно: Адски е лесен за поддръжка- сбогом къпане и сешоар по четири часа- здравей, Смръдльо :blink: Малко поокастряне с лозарската ножица( че тия расти сигурно и ножици трошат) и е готов ;D
Публикувано: 14 October 2008 - 03:45 PM
Здравейте и от мен!!!
Много са ви сладки пухчовците :wub:
totschica поздравления за Вивиан-страхотен е.
Аз имах черен пудел (Мони), който за съжаление ни напусна преди 6 години :'(
Мъката ми беше голяма и си казах, че повече никога няма да си взена куче-но от скоро имам мини пинчер.Та както и да е просто разгледах снимките, който ми навяха много хубави спомени.
Поздрави!!
Много са ви сладки пухчовците :wub:
totschica поздравления за Вивиан-страхотен е.
Аз имах черен пудел (Мони), който за съжаление ни напусна преди 6 години :'(
Мъката ми беше голяма и си казах, че повече никога няма да си взена куче-но от скоро имам мини пинчер.Та както и да е просто разгледах снимките, който ми навяха много хубави спомени.
Поздрави!!

Публикувано: 14 October 2008 - 06:08 PM
Благодаря, lutova_83 :blink: И аз не мога да спра да се възхищавам на Виви- " няма свикване" с пуделската красота.
Имала съм и пинчер, между другото, и смея да твърдя, че си има своите очарования ;D
Имала съм и пинчер, между другото, и смея да твърдя, че си има своите очарования ;D
Публикувано: 16 November 2008 - 12:51 AM
Ееее, обичам нашарени кучета, тоя добре е спретнат :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 November 2008 - 05:08 PM
З...е...и! Гавра с кучето е това!
Публикувано: 16 November 2008 - 06:14 PM
Цитат
:o
ужасно...
какви са тези неща по гърба му?
ужасно...
какви са тези неща по гърба му?
Ам че коса! Под формата на на нещо си- извратената фантазия на грумера.
Като гледам, ми хрумва, че може да се направят най- различни идиотизми с косичката- къщичка, като на охлюв...
Публикувано: 16 November 2008 - 06:17 PM
Изродско е това. Но ако си решил да си стрижеш пудела до кожа - що пък да не си поиграеш малко преди това... ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com