Пудел
Публикувано: 10 May 2009 - 08:50 AM
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ! ЧЕСТО ЧЕТА ТОЧНО ТАЗИ ТЕМА ЗАЩОТО АЗ САМАТА ПРИТЕЖАВАМ ЕДНО ОТ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ЖИВОТНИ НО СЕГА СЪМ ИЗПРАВЕНА ПРЕД ИСТИНСКИ ПРОБЛЕМ НАЛАГА МИ СЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯ С МОЯТА БЯЛА КРАСАВИЦА ТЪРСЯ ЧОВЕК КОИТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМО СЪРЦЕ ЗА ДА ОБИЧА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ЕДНА КРАЛСКА ПУДЕЛКА НА ГОДИНА И ШЕСТ МЕСЕЦА ИСКАМ ДА Я ПОДАРЯ НА ЧОВЕК КОИТО Е ГЛЕДАЛ КРАЛСКИ ПУДЕЛ И ЗНАЕ КОЛКО ГРИЖИ ТРЯБВАТ ЗА ТОВА ЖИВОТНО. РИАНА НЯМА РОДОСЛОВИЕ ЗАЩОТО Е КУПЕНА ОТ ЕДИН ЦИРК НО ВСЕКИ КОИТО Я ВИДИ КАЗВА ЧЕ Е КРАСАВИЦА :) МНОГО Я ОБИЧАМ И НЯМА ДА Я ДАМ НА НЯКОИ КОИТО НЕ СЕ Е ГРИЖИЛ ЗА ПУДЕЛ
ТЕЛ Е 0878744747
ТЕЛ Е 0878744747
Публикувано: 10 May 2009 - 09:46 PM
karina_santana, в May 10 2009, 06:50 AM, написа:
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ! ЧЕСТО ЧЕТА ТОЧНО ТАЗИ ТЕМА ЗАЩОТО АЗ САМАТА ПРИТЕЖАВАМ ЕДНО ОТ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ЖИВОТНИ НО СЕГА СЪМ ИЗПРАВЕНА ПРЕД ИСТИНСКИ ПРОБЛЕМ НАЛАГА МИ СЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯ С МОЯТА БЯЛА КРАСАВИЦА ТЪРСЯ ЧОВЕК КОИТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМО СЪРЦЕ ЗА ДА ОБИЧА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ЕДНА КРАЛСКА ПУДЕЛКА НА ГОДИНА И ШЕСТ МЕСЕЦА ИСКАМ ДА Я ПОДАРЯ НА ЧОВЕК КОИТО Е ГЛЕДАЛ КРАЛСКИ ПУДЕЛ И ЗНАЕ КОЛКО ГРИЖИ ТРЯБВАТ ЗА ТОВА ЖИВОТНО. РИАНА НЯМА РОДОСЛОВИЕ ЗАЩОТО Е КУПЕНА ОТ ЕДИН ЦИРК НО ВСЕКИ КОИТО Я ВИДИ КАЗВА ЧЕ Е КРАСАВИЦА :) МНОГО Я ОБИЧАМ И НЯМА ДА Я ДАМ НА НЯКОИ КОИТО НЕ СЕ Е ГРИЖИЛ ЗА ПУДЕЛ
ТЕЛ Е 0878744747
ТЕЛ Е 0878744747
Здравей и тук

Сигурна съм, че чрез форума ще се намерят перфектните осиновителни за нея. Прегледай темата " Без дом" ! Та там и за бездомните кучета се прави специален подбор за осиновители, та какво остава за некастрирана женска пуделка...!
Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение, но пак те моля: Не бързай!
Поздрави и ще ти се обадя!
Публикувано: 11 May 2009 - 07:52 AM
Здравей и тук
Днес говорихме по телефона. Надявам се да не си я дала все още, а действително първо да премислиш пак нещата и после да решиш. Казах ти и по телефона: Ако все пак ще я подаряваш, задължително я кастриай, преди да я дадеш. Много хора биха се възползвали да си направят " търговийка" с твоята красавица.
Сигурна съм, че чрез форума ще се намерят перфектните осиновителни за нея. Прегледай темата " Без дом" ! Та там и за бездомните кучета се прави специален подбор за осиновители, та какво остава за некастрирана женска пуделка...!
[/quote]
НЕ Я ДАДОХ .НЕМОЖАХ ! НЕЗНАМ КАК СЪМ МОГЛА ДА СИ ПОМИСЛЯ 4Е ПРОСТО ТАКА 6ТЕ ДОИДЕ НЯКОИ И 6ТЕ ВЗЕМЕ МОЯТА РИЯ А АЗ 6ТЕ МУ Я ДАМ ! БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ 4Е МИ ДАДЕ СИЛИ СЕГА ЗНАМ 4Е ЕДВАЛИ 6ТЕ СЕ РАЗДЕЛЯ С НЕЯ ! НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА СЕ ВИДИМ НА ЖИВО ЗА ДА Я НАПРАВИШ КРАСИВА ЗА ЛЯТОТО
БЛАГОДАРЯ!!!

[/quote]
НЕ Я ДАДОХ .НЕМОЖАХ ! НЕЗНАМ КАК СЪМ МОГЛА ДА СИ ПОМИСЛЯ 4Е ПРОСТО ТАКА 6ТЕ ДОИДЕ НЯКОИ И 6ТЕ ВЗЕМЕ МОЯТА РИЯ А АЗ 6ТЕ МУ Я ДАМ ! БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ 4Е МИ ДАДЕ СИЛИ СЕГА ЗНАМ 4Е ЕДВАЛИ 6ТЕ СЕ РАЗДЕЛЯ С НЕЯ ! НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА СЕ ВИДИМ НА ЖИВО ЗА ДА Я НАПРАВИШ КРАСИВА ЗА ЛЯТОТО
БЛАГОДАРЯ!!!
Публикувано: 18 May 2009 - 01:38 PM
С малко закъснение да се похваля с участието на Дизел на CACIB изложбите 11-14.05.2009 - след като издържа 4 дни в ресане, разбухкване и топиране и безброй приятели, с които не можеше да играе (красотата изисква жертви
), равносметката на моето момче е: 4 х ОТЛИЧЕН, 4 х CAC, 4 х CACIB, 4 х BOB!
Дизел е вече шампион на България!!!

Дизел е вече шампион на България!!!

Публикувано: 23 May 2009 - 04:50 PM
Малко да се похвалим и ние:
Скъли стана втора в групата в Ниш миналия уикенд.
А ето последните резултати на нейните деца:
Michelangelo - JBOB, BOB, BOG-3; CACIB Salzbourg
Modern Art - JBOB, BOB, JBIS; FCI IX Specialty Toy Dog Annual club show Beograd /JChRS/
Manu Negra - BOB, BOG, JBIS; CACIB Asenovgrad /JChBg/
Mission London - V3; Moscow National Poodle Specialty '09
Masai Mara - JBOB, BOB, BOG, BIS-3; Sofia International
Mayakovski и Manhattan Girl не са ходили на изложби, а си живеят като весели домашни любимци
Ей, много съм горда!!!
На Дизелаки честита шампионска титла!!!
Скъли стана втора в групата в Ниш миналия уикенд.

А ето последните резултати на нейните деца:
Michelangelo - JBOB, BOB, BOG-3; CACIB Salzbourg
Modern Art - JBOB, BOB, JBIS; FCI IX Specialty Toy Dog Annual club show Beograd /JChRS/
Manu Negra - BOB, BOG, JBIS; CACIB Asenovgrad /JChBg/
Mission London - V3; Moscow National Poodle Specialty '09
Masai Mara - JBOB, BOB, BOG, BIS-3; Sofia International
Mayakovski и Manhattan Girl не са ходили на изложби, а си живеят като весели домашни любимци

Ей, много съм горда!!!
На Дизелаки честита шампионска титла!!!
Публикувано: 26 May 2009 - 09:55 AM
Боже, кеф! Щастливи кучета!!! 
Честито и за изложбените резултати, вече ще има с какво да се фукам по чужбинско! Все така да те радват бебоците и мама!

Честито и за изложбените резултати, вече ще има с какво да се фукам по чужбинско! Все така да те радват бебоците и мама!

Публикувано: 26 May 2009 - 04:30 PM
Всъшност, идеята за оригиналното име " Карандаш" е на Ангел( признавам, завидях му за блестящото хрумване и много се смях)
Аз само казах, че съм го подострила като моливче!

Публикувано: 26 May 2009 - 05:20 PM
А такааа, скромната totschica си мълчи, ама има добри хора та да кажат, та да гледаме!
И дайте вече тез снимки Карандашика, че умра да го видя!
insult, снимките са върха, много обичам движение и въргал!

И дайте вече тез снимки Карандашика, че умра да го видя!

insult, снимките са върха, много обичам движение и въргал!