Клуб Хендлинг
Публикувано: 27 January 2009 - 02:51 PM
Хехе,
значи ако се съберем клуб по хендлинг, някои от нас сигурно ще са без куче някои пъти, защото на мен няма да ми е възможно всеки път да водщ кученцето ми.
За големината - това няма значение, и е много по-добре да има много видове породи, за да може да се научим с повече породи не само с една.
Момичето с голдена - взе Junior Handling в неделя нали? :)
А в събота (или неделя) бяхте пред нас ринга, ние с хъскитата бяхме в ъгълчето на залата.
Като се смекчи малко времето ще се разберем да се видим :) аз мога да кажа, че и Ани(Анелия Шанкова) също много иска да се видим , така че ще чакаме времето да ни позволи ;)
значи ако се съберем клуб по хендлинг, някои от нас сигурно ще са без куче някои пъти, защото на мен няма да ми е възможно всеки път да водщ кученцето ми.
За големината - това няма значение, и е много по-добре да има много видове породи, за да може да се научим с повече породи не само с една.
Момичето с голдена - взе Junior Handling в неделя нали? :)
А в събота (или неделя) бяхте пред нас ринга, ние с хъскитата бяхме в ъгълчето на залата.
Като се смекчи малко времето ще се разберем да се видим :) аз мога да кажа, че и Ани(Анелия Шанкова) също много иска да се видим , така че ще чакаме времето да ни позволи ;)
Публикувано: 27 January 2009 - 09:46 PM
Светлеее,кучета да искаш ;D ;D ;D Веднага ти предоставям :P
Публикувано: 28 January 2009 - 12:34 AM
Аз бях и двата дни,но за съжаление не се обадих на никой. Видях само Светлето,но ми беше неудобно да и се обадя. Тя имаше доста работа. А и аз в Събота имах работа,а в Неделя бях много за малко.
Публикувано: 28 January 2009 - 09:33 AM
Цитат
Аз бях и двата дни,но за съжаление не се обадих на никой. Видях само Светлето,но ми беше неудобно да и се обадя. Тя имаше доста работа. А и аз в Събота имах работа,а в Неделя бях много за малко.
Хехехе ей! Не искам да чувам повече такива мнения !!! Винаги имам време, да си кажа здрасти с някого ;) А и ако само 4 кучета са много работа ;D - в Пловдив бяха около 10 -11 :D:D:D
Така, че не се притеснявай вече - направо идвай и ме изваждай от ринга!!! ;)
А за клуба - много се надявам да спре скоро този дъжд, защотоооооооооо :gnqv:
Публикувано: 03 February 2009 - 02:36 PM
От моя страна - до 16 не мога, че съм на лекции всеки ден, но предлагам на 21, ако времето е хубаво да се разберем да се видим в някой парк, като за мен един от най-добрите е Борисовата градина или Южния парк, както прецените вие :) Хайде помислете всички вие как сте с времето и като наближи да се уговорим ;)
Публикувано: 05 March 2009 - 03:50 PM
Здравейте на всички отново. Малко се позабравихме, позабавихме и такива неща не са хубави ! :)
Хайде да съберем възможно най-много хора, които искат да тренират с кучетата си, да тренират с други кучета и въобще, който иска хубаво тяло с много тичане да идва :P
Мисля да го направим скоро, защото времето минаавааа и става все по-топличко и е Март месец вече. Хайде който иска да пише тук, пък ще се разберем :P Надявам се повече хора да го видят и да се присъединят ;) !
Хайде да съберем възможно най-много хора, които искат да тренират с кучетата си, да тренират с други кучета и въобще, който иска хубаво тяло с много тичане да идва :P
Мисля да го направим скоро, защото времето минаавааа и става все по-топличко и е Март месец вече. Хайде който иска да пише тук, пък ще се разберем :P Надявам се повече хора да го видят и да се присъединят ;) !
Публикувано: 06 March 2009 - 12:12 PM
Супер :) 3-ма сме за сега :D:D:D значи аз предлагам тази неделя да се видим някъде ако не вали дъжд, защото има и тази възможност. Аз няма да съм с куче сигурно, но задължително ще дойда ако се уговорим нещо ;) fireogi, ти с какво кученце си?
Айде чакам да отговорите, и ако всичко е наред събота ще се разберем за място и дата
^_^
Айде чакам да отговорите, и ако всичко е наред събота ще се разберем за място и дата
Публикувано: 06 March 2009 - 12:21 PM
Svetleto - HUSKYLOVE, в Mar 6 2009, 12:12 PM, написа:
Супер :) 3-ма сме за сега :D:D:D значи аз предлагам тази неделя да се видим някъде ако не вали дъжд, защото има и тази възможност. Аз няма да съм с куче сигурно, но задължително ще дойда ако се уговорим нещо ;) fireogi, ти с какво кученце си?
^_^
Шест месечен АСТ, но по всяка вероятност ще ни се наложи да излезем от София до понеделник та ние ще можем май от другият уикенд...

Вход

Горе
Цитиране +