Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#1141 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2010 - 10:21 AM

Фриц много прилича на Чайка по окраската той и е пълен брат :wub: Но Фриц се държи типично мъжкарски :tg_115:, а Чайчинка беше нежно и малко плашливо момиченце :he_001:

#1142 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 10:22 AM

merilinspi, няма никакво значение какво е кученцето Ви. Тук се появи тези дни и друга съфорумничка с неизяснен произход (blaze) кученце, но беше добре приета. Не спирайте да ни пишете, не се обиждайте и продължете да ни разказвате за кученцето си. :ba_025:

#1143 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 10:29 AM

То ние вкъщи затова си харесваме женски чихуахуа, защото са нежни. Но днес сутринта любвеобвилността на Мони доведе само до нападение от друго женско куче. Нашето момиче искаше да я близне, но беше нападната и то съвсем сериозно. И захапана за крачето. Лошото е, че стопанката не кучето реагира много неадекватно и има опасност и друг път да се случи. :eg_033: Наложи се аз да се карам на чуждото куче, което надали ще има ефект.

#1144 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2010 - 10:57 AM

Милата Мони, тя добре ли е сега? Няма да се замисляш и да чакаш евентуално стопанина да направи забележка на кучето си. Докато чакаме стопанина да се сети да се скара , както и родител да контролира детето си ....може да се случи нещо неприятно. Много добре си направила , че си се скарала на другото куче.
Момиченцата са ми слабост :wub:

#1145 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 11:28 AM

Монито е добре, слава Богу, но аз се дразня на себе си, че не мога да измисля интелигентен начин, за да възпра агресията на тази ягдтериерка. Или поне да накарам стопанката и да въздейства на кучето. Но сигурно ще измисля нещо. Благодарим за загрижеността. :rc_036:

#1146 Потребителят е офлайн   merlinspi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 03:10 PM

Не се обиждам :smile: След като ми я подари съпруга ми разгледах някои от темите в форума и съм наясно ,че най-вероятно имам просто чихиподобно кученце. Въпреки ,че ни е продадено за чистокръвно такова.Пени е в отлично здраве не кашля.Много е игрива.Вече ходихме на ветиринар и и сложихме втората ваксина.В момента е само 700 гр затова и сложиха само половина доза от ваксината.
В сайта на продавача е написано ,че той е единствения официален вносител на чихуахуа и за един непредубеден човек това звучи сериозно.Според продавача Пени е от Словакия.
Пени си има компания в къщи ,а именно персийската ни котка Парис .По цял ден препускат като луди в къщи . :dog:
User's Signature

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !

#1147 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2010 - 03:14 PM

Деси, смело и твърдо се скарай на ягтериерката . Покажи, че нейното поведение няма да се търпи от теб . Даже може да я хванеш и разтърсиш за нашийника. Повярвай ми това има отличен ефект.:ba_025:

#1148 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 03:26 PM

Ами стопанката? Да не припадне жената?! Тя си я дундурка като бебе. нали се сещаш как се взема бебе в обятията. Такова мое поведение ще приеме за агресия, предполагам.

#1149 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2010 - 03:49 PM

А ти как приемаш поведението на нейното куче ? Агресия ли е ? Тогава опитай пак да говориш с нея и и кажи, че ще опиташ ти да покажеш на кучето, че не ти е приятно поведението му. Може пък да ти се зарадва ако сама се чувства безсилна срещу разглезения четирикрак бебок:md_064:

#1150 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 October 2010 - 03:56 PM

Жалко , че сте се подлъгали , трябва закон срещу мошениците. :eg_033:
Моите мъници тежат много по-малко когато ги ваксинирвам и винаги се слага пълната доза...дано не е грешка на ветеринаря ви.
Чакаме ви с забавни снимки с Парис и Пени в "Чихигалерия"

#1151 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 04:16 PM

нашият ветеринар казва - и за половин кило и за 20 килограма,ваксината е една и съща. Може да са ви казали,че слагат половината,че да отидете пак и да Ви вземат още пари....това е само предположение.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1152 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2010 - 06:50 PM

merlinspi-- Добре дошли в Форума ...
Кученцето няма смисъл да коментираме , вие сами сте си изяснили какво е ..
Но явно освен на Мошенници търговци сте попаднали и на Ветеринар , който е решил да изкара парички на ваш гръб . :eg_033: :eg_033: :eg_033:
Моя съвет е веднага да го смените и възможно най-скоро да се консултирате с друг
1. 700 гр не е никак малко тегло особен за чихуахуа на тази възраст / ваксинирал съм и 300 грамови кученца с цяла ваксина/
2. След като се разтвори ваксината , не е хубаво да стои 1 месец , да не говорм ,че не може да му я сложите за 3та ваксина . :eg_033:
Най - малкото защото третата ваксина е за повече болести :wb_052:
3. Не ви ли хрумна , че ако имаше значение теглото за ваксината фармацевтите отдавна щяха да са измислили различни дозировки за едри и дребни породи .
4. Кученцето ви е на 4 месеца за каква втора ваксина говорим ???Трябва преди месец да са му сложени всички ваксини .
п.п. По тази логика може и само вода да му и
нжектирал вместо ваксина . Вие питахте ли какво
ще стане с другата - половинка ???

Ако разгледате темата НЕ КУПУВАЙТЕ ще видите кученцето си там .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#1153 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2010 - 09:26 PM

BILLY ZLATICA MOUNTAIN - 14 месеца

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#1154 Потребителят е офлайн   merlinspi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2010 - 12:06 AM

Да видях снимката 22 страница в средата :eg_033: Кофти е усещането :ba_025:
Но Пени ми е подарък от любимия и каквото и ще да е пак ще я обичаме.Относно ветиринарната клиника отново нямам думи. То вече човек да не знае на кого да се довери.За третата ваксина ни написаха дата в паспорта .Февруари чак щели да и я сложат .Само ,че вече не.
Благодаря Ви за съветите .
Сега ще търся читав ветиринар в Пловдив.
Междодругото клиниката в която бяхме е Провет на ул Портолагос :eg_033:
User's Signature

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !

#1155 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2010 - 10:30 AM

Показване на мнениетоDesi_H, в 24 October 2010 - 10:27 AM, написа:

merilinspi, няма никакво значение какво е кученцето Ви. Тук се появи тези дни и друга съфорумничка с неизяснен произход (blaze) кученце, но беше добре приета. Не спирайте да ни пишете, не се обиждайте и продължете да ни разказвате за кученцето си. :ba_025:

Не мисля, че е необходимо да ме намесвате ни в клин, ни в ръкав, нито пък мисля да споря относно призхода на моето кученце. Никого не съм принудила да ме приеме добре и ничия критика не съм опровергала, защото нито съм веща на тема чихуахуа нито претендирам, че моето куче е "чистопородно" и пр.
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#1156 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2010 - 10:48 AM

Между другото искам да се допитам за проблем с едното око на кучето, който се появи съвсем на скоро( на външен вид прилича на ечемик, но не е), но от капките не се повлиява за съжаление. Това образувание в долната част на окото, което е част от третия клепач май..имал ли е някой от Вас подобен проблем..ветеринарят каза, че ако до края на седмицата не мине ще я водим на кучешки офталмолог и може да се наложи оперативно отстраняване..което е малко гадно :dh_188:
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#1157 Потребителят е офлайн   jerry_terry Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2010 - 11:26 AM

здравей, blaze!!! Относно оченцето на мъничето, предполагам, че става въпрос за трети клепач.. имам пекинез и едно от неговите дечица имаше такъв проблем като бебе... и нас ни караха първо да изчакаме, след което в крайна сметка се наложи да се отстрани...предупредиха ни, че известно време след това ще излезе и на другото оченце...така и стана...отсраниха и него...и от тогава няма никакви проблеми..операцията е лека ... не се притеснявай Качена снимка

#1158 Потребителят е офлайн   jerry_terry Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2010 - 11:39 AM

Показване на мнениетоmerlinspi, в 24 October 2010 - 03:36 AM, написа:

Съпруга ми ми подари кученце. Родено е на 20.06.10 г Моля за коментар! Кръстихме я Пени.Много мила и сладка душица е.

Да ви е честита пракрасната малка принцеска и много да ви радва!!! Чихи или не- има ли значение?! Прекрасна е и предполагам е това, което сте искали Качена снимка

#1159 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2010 - 11:41 AM

Показване на мнениетоblaze, в 25 October 2010 - 10:35 AM, написа:

Не мисля, че е необходимо да ме намесвате ни в клин, ни в ръкав, нито пък мисля да споря относно призхода на моето кученце. Никого не съм принудила да ме приеме добре и ничия критика не съм опровергала, защото нито съм веща на тема чихуахуа нито претендирам, че моето куче е "чистопородно" и пр.

Не Ви намесвам, само Ви използвах като пример. Някой се сърдят, когато им кажат какво е кученцето и си мислят, че не са приети добре. Положителен пример, при това. Така че дишайте спокойно :rc_036:

#1160 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2010 - 12:17 PM

Показване на мнениетоDesi_H, в 25 October 2010 - 11:46 AM, написа:

Показване на мнениетоblaze, в 25 October 2010 - 10:35 AM, написа:

Не Ви намесвам, само Ви използвах като пример. Някой се сърдят, когато им кажат какво е кученцето и си мислят, че не са приети добре. Положителен пример, при това. Така че дишайте спокойно :rc_036:

Дано сме положитлен пример, събота в южния парк се намериха няколко човека, които да си прошепнат "това е чихуахуа" подминавайки, така че съм обнадеждена за Чери.. :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

• (118 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема