Чихигалерия
Публикувано: 21 July 2009 - 03:24 PM
Цитат(Ancheto @ Jul 21 2009, 10:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(marias @ Jul 20 2009, 10:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ве много,че отделихте време за да ми обясните по подробно за визията на 100% чихуахуа, Отново казвам че не на вас съм убидена,а на човека който ми го продаде и така настоятелно ме убеди че е чихуахуа. Няма значение колко пари съм дала,хората са казали че Кефа цена няма,дори да ми бяха казали,че кученцето не е чихуахуа пак щях да си го взема, Аз много си я харесвам и обичам,просто продавача можеше веднага да ме уведоми какво е кучето без да ми дава фалшеви документи, а и дори подписа договор за произхода и на кучето и за здавното му състояни.
Според вас това 100% мини пинчер ли е и до какви размери ще стигне,сега е на 2 месеца пчти и тежи 550гр. за мен няма значение каква порода е просто искам да е малко,тъй като нямам възможност за голямо куче.
Ето някои нови снимки на мъничето
Според вас това 100% мини пинчер ли е и до какви размери ще стигне,сега е на 2 месеца пчти и тежи 550гр. за мен няма значение каква порода е просто искам да е малко,тъй като нямам възможност за голямо куче.
Аз да попитам с доста закъснение

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 21 July 2009 - 03:27 PM
Цитат(marias @ Jul 20 2009, 09:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ве много,че отделихте време за да ми обясните по подробно за визията на 100% чихуахуа, Отново казвам че не на вас съм убидена,а на човека който ми го продаде и така настоятелно ме убеди че е чихуахуа. Няма значение колко пари съм дала,хората са казали че Кефа цена няма,дори да ми бяха казали,че кученцето не е чихуахуа пак щях да си го взема, Аз много си я харесвам и обичам,просто продавача можеше веднага да ме уведоми какво е кучето без да ми дава фалшеви документи, а и дори подписа договор за произхода и на кучето и за здавното му състояни.
Много е сладка малката принцеса и мисля, че всички ще се радваме на още мнооого снимки от нея!
Според мен кученцето няма да надхвърли 2кг. ако съдя по моя Чико. Той беше на 2 месеца 600гр. Вчера го премерих и вече е 1314гр. За него ще е цял успех да стигне 2кг, в което много се съмнявам.
dki голяма е красавица малката
С тези снимки много се окривате всички!!! А аз само дебна галерията и чакам ли чакам...
TokioHotel ти все ни се караше, че малко сме ги снимали нашите чихита, но.... не виждам много снимки на малкия Спайки тук
Публикувано: 22 July 2009 - 11:19 AM
Цитат(dki @ Jul 21 2009, 03:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Уникално е това малко мушмулче, да Ви е живо и здраво! А от къде се сдобихте с този уникален креват, не че ние си спиме в нащо
Публикувано: 22 July 2009 - 12:32 PM
Брях , брях , че е подредено това сладко момиче Моли....Лежи си на бялата постеля , а до нея играчките строени подредени))))
Публикувано: 24 July 2009 - 11:16 AM
В Стара Загора скоро пристигна някакъв трепач отнякъде. Ще го снимам скоро и ще го пусна на обсъждане...
Късокосмест, от Хърватия бил май....
Мъжки, скафандър, сплескан стоп, уши, крака, гръден кош, врат...всичко....!!!!
Да видим....!
Късокосмест, от Хърватия бил май....
Мъжки, скафандър, сплескан стоп, уши, крака, гръден кош, врат...всичко....!!!!
Да видим....!

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 24 July 2009 - 01:48 PM
И инфо за родата ако може
Публикувано: 24 July 2009 - 10:17 PM
Малки шкембелачета.
Предполагам на тези шишковци им е много жега до горещият тумбак на мама,която сигурно изхвърля всичко , защото и е топло.
Някой от моите лежат сега като "кожи пред камина" по земята и само ги прескачам , даже не мръдват.Един ден щях да направя много забавна снимка , но тела беше в другата стая и докато се върнах се разместиха((( Наредени като на скара, мало и голямо и всичките сложили главички в една посока ...много сладурски бяха
Предполагам на тези шишковци им е много жега до горещият тумбак на мама,която сигурно изхвърля всичко , защото и е топло.
Някой от моите лежат сега като "кожи пред камина" по земята и само ги прескачам , даже не мръдват.Един ден щях да направя много забавна снимка , но тела беше в другата стая и докато се върнах се разместиха((( Наредени като на скара, мало и голямо и всичките сложили главички в една посока ...много сладурски бяха
Публикувано: 24 July 2009 - 10:18 PM
Е сега да не вземете да си помислите ,че ги измъчвам
Просто при нас е доста горещо въпреки усилията ни да се охладим и те и майките им избутват всичко възможно като постелка!Това в определен момент става доста неприятно ,защото растейки и нуждата им от хигиена нараства,а на ,,голо,,е по-трудно определено
Пък и колкото и странно да ви се струва много по-полезно е кучетата да лежат на твърдо

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Вход

Горе
Цитиране +