Благодаря ве много,че отделихте време за да ми обясните по подробно за визията на 100% чихуахуа, Отново казвам че не на вас съм убидена,а на човека който ми го продаде и така настоятелно ме убеди че е чихуахуа. Няма значение колко пари съм дала,хората са казали че Кефа цена няма,дори да ми бяха казали,че кученцето не е чихуахуа пак щях да си го взема, Аз много си я харесвам и обичам,просто продавача можеше веднага да ме уведоми какво е кучето без да ми дава фалшеви документи, а и дори подписа договор за произхода и на кучето и за здавното му състояни.
Според вас това 100% мини пинчер ли е и до какви размери ще стигне,сега е на 2 месеца пчти и тежи 550гр. за мен няма значение каква порода е просто искам да е малко,тъй като нямам възможност за голямо куче.
Ето някои нови снимки на мъничето
Много е сладка малката принцеса и мисля, че всички ще се радваме на още мнооого снимки от нея!
Според мен кученцето няма да надхвърли 2кг. ако съдя по моя Чико. Той беше на 2 месеца 600гр. Вчера го премерих и вече е 1314гр. За него ще е цял успех да стигне 2кг, в което много се съмнявам.
dki голяма е красавица малката

и от нея искаме още снимки!
С тези снимки много се окривате всички!!! А аз само дебна галерията и чакам ли чакам...
TokioHotel ти все ни се караше, че малко сме ги снимали нашите чихита, но.... не виждам много снимки на малкия Спайки тук