Публикувано: 16 August 2009 - 01:36 PM

Публикувано: 16 August 2009 - 01:49 PM

сега намерих едно видео, от възраст 2 месеца и го гледах какво сладко бебе е бил и се замислих колко бързо отминава този период...
 сега намерих едно видео, от възраст 2 месеца и го гледах какво сладко бебе е бил и се замислих колко бързо отминава този период...

Публикувано: 16 August 2009 - 02:00 PM
 . Затова трябва често да ги снимаме
 . Затова трябва често да ги снимаме   , че скоро ни остава само спомена за малките бебоци, които спинкат по цял ден
 , че скоро ни остава само спомена за малките бебоци, които спинкат по цял ден   

Публикувано: 16 August 2009 - 03:01 PM
 Ама сме по-малки и съответно все още имаме шанс да пораснем повече
 Ама сме по-малки и съответно все още имаме шанс да пораснем повече  Чико как понася дрешките,сърди ли се като е облечен
 Чико как понася дрешките,сърди ли се като е облечен   На Тайра не и прави никакво впечатление като я обличам и съм много радостна,че с тая къса козинка се очертава често да е облечена като застудее
 На Тайра не и прави никакво впечатление като я обличам и съм много радостна,че с тая къса козинка се очертава често да е облечена като застудее  Ние шапка нямаме,ама за сметка на това имаме ботушки.Само че на мойта солетка крачетата са толкова тънки ,че ботушките ни изпадат както са закопчани
 Ние шапка нямаме,ама за сметка на това имаме ботушки.Само че на мойта солетка крачетата са толкова тънки ,че ботушките ни изпадат както са закопчани  

Публикувано: 16 August 2009 - 03:46 PM

Публикувано: 16 August 2009 - 03:50 PM
 Чико хич не им се радва на дрешките, беше много уплашен като му облякох палтенцето... то си личи на снимката. И още едно якенце има, то е комплект с шапката, но то просто му е ужасно голямо, въпреки че е S размер. Може би защото чак на 5 месеца му облякох дрешка не им се радва. При нас зимата е доста по-студена от в БГ и затова не исках да го изнежвам с дрешки през лятото. Надявам се, че като дойде зимата ще почне да се радва на кожухчето. Трябва да направиш една снимка на Тайра с ботушките много ми е интересно да я видя
 Чико хич не им се радва на дрешките, беше много уплашен като му облякох палтенцето... то си личи на снимката. И още едно якенце има, то е комплект с шапката, но то просто му е ужасно голямо, въпреки че е S размер. Може би защото чак на 5 месеца му облякох дрешка не им се радва. При нас зимата е доста по-студена от в БГ и затова не исках да го изнежвам с дрешки през лятото. Надявам се, че като дойде зимата ще почне да се радва на кожухчето. Трябва да направиш една снимка на Тайра с ботушките много ми е интересно да я видя   Че до сега не съм виждала кученце с обувчици :) само обувчици да, но на манекен не :)
  Че до сега не съм виждала кученце с обувчици :) само обувчици да, но на манекен не :)

Публикувано: 16 August 2009 - 03:55 PM
 И на мен са ми много сладурски облечените кученца,та съм щастлива че сме почти "голички" и Тайра не се дразни да е облечена, че да не изпитвам угризения на съвестта
 И на мен са ми много сладурски облечените кученца,та съм щастлива че сме почти "голички" и Тайра не се дразни да е облечена, че да не изпитвам угризения на съвестта  

Публикувано: 16 August 2009 - 04:01 PM

Публикувано: 16 August 2009 - 04:14 PM
 Чико хич не им се радва на дрешките, беше много уплашен като му облякох палтенцето... то си личи на снимката. И още едно якенце има, то е комплект с шапката, но то просто му е ужасно голямо, въпреки че е S размер. Може би защото чак на 5 месеца му облякох дрешка не им се радва. При нас зимата е доста по-студена от в БГ и затова не исках да го изнежвам с дрешки през лятото. Надявам се, че като дойде зимата ще почне да се радва на кожухчето. Трябва да направиш една снимка на Тайра с ботушките много ми е интересно да я видя
 Чико хич не им се радва на дрешките, беше много уплашен като му облякох палтенцето... то си личи на снимката. И още едно якенце има, то е комплект с шапката, но то просто му е ужасно голямо, въпреки че е S размер. Може би защото чак на 5 месеца му облякох дрешка не им се радва. При нас зимата е доста по-студена от в БГ и затова не исках да го изнежвам с дрешки през лятото. Надявам се, че като дойде зимата ще почне да се радва на кожухчето. Трябва да направиш една снимка на Тайра с ботушките много ми е интересно да я видя   Че до сега не съм виждала кученце с обувчици :) само обувчици да, но на манекен не :)
  Че до сега не съм виждала кученце с обувчици :) само обувчици да, но на манекен не :) Не знам как да успея да сложа и четирите,че и да имам време да снимам
 Не знам как да успея да сложа и четирите,че и да имам време да снимам  Вече правих опит,ама неуспешен
 Вече правих опит,ама неуспешен  А вие S размер може изобщо и да не достигнете
 А вие S размер може изобщо и да не достигнете  по-добре му го смени за ХS ,по-дебелите дрехи ги правят по-свободнички.И аз за последната блуза на Тайра се бях засилила за размер S и добре че нямаха,та ми изпратиха ХS- и се оказа ,че пак ни е голяма.....Иначе май съм оцелила джакпота относно отношението на мойта пикла към дрешките- тя направо не ги забелязва
 по-добре му го смени за ХS ,по-дебелите дрехи ги правят по-свободнички.И аз за последната блуза на Тайра се бях засилила за размер S и добре че нямаха,та ми изпратиха ХS- и се оказа ,че пак ни е голяма.....Иначе май съм оцелила джакпота относно отношението на мойта пикла към дрешките- тя направо не ги забелязва  ,с нагръдници и нашийници също нямаме проблеми , ама не иска да стои в чанта
 ,с нагръдници и нашийници също нямаме проблеми , ама не иска да стои в чанта  Добре поне ,че свикна да ми е в ръцете и вече сама се нагласява като иска да я взема
 Добре поне ,че свикна да ми е в ръцете и вече сама се нагласява като иска да я взема  И аз се притеснявах да не я изнежа,ама вечер ако сме по докъсно навън и започва да трепери като захладнее и аз обличам един потник или роклята.Мисля че докато са по-малки са по-чувствителни към студа.
 И аз се притеснявах да не я изнежа,ама вечер ако сме по докъсно навън и започва да трепери като захладнее и аз обличам един потник или роклята.Мисля че докато са по-малки са по-чувствителни към студа.

Публикувано: 16 August 2009 - 04:24 PM

Публикувано: 16 August 2009 - 04:27 PM

) и не издържам и  обличам .А ние в къщи сме зиморничави и  под 22-23 градуса зъзнем,та няма начин да не изнежим и Тайра.Тя и през лятото обича да спи завита(иначе се свива на кълбенце и гледа едно жално
 ) и не издържам и  обличам .А ние в къщи сме зиморничави и  под 22-23 градуса зъзнем,та няма начин да не изнежим и Тайра.Тя и през лятото обича да спи завита(иначе се свива на кълбенце и гледа едно жално  А като я завия се изпружва и е доволна
 А като я завия се изпружва и е доволна  Та затова още от сега стягаме гардероба
 Та затова още от сега стягаме гардероба  

Публикувано: 16 August 2009 - 04:36 PM
 Чери беше така(нищо че не беше чихуа),едвам я научихме на повод да ходи -все искаше в чантата....Даже веднъж на гости 2 дена стоя само в чантата
 Чери беше така(нищо че не беше чихуа),едвам я научихме на повод да ходи -все искаше в чантата....Даже веднъж на гости 2 дена стоя само в чантата   излизаше само "по нужда".....абе различни характерчета са си душичките
 излизаше само "по нужда".....абе различни характерчета са си душичките  да са ни живи и здрави...пък ние "угаждаме",какво да се прави
 да са ни живи и здрави...пък ние "угаждаме",какво да се прави  

Публикувано: 16 August 2009 - 04:47 PM
 Много правилно го каза :) а как я научихте Чери на повод? Че и аз имам трудности...
  Много правилно го каза :) а как я научихте Чери на повод? Че и аз имам трудности...

Публикувано: 16 August 2009 - 06:56 PM
 Да,Милко е от "нашата" мостра
 Да,Милко е от "нашата" мостра  Ама поне са му по-стабилни лапичките,като "заглади "малко косъма след пубертета ще е атлетичен
 Ама поне са му по-стабилни лапичките,като "заглади "малко косъма след пубертета ще е атлетичен  А на Тайрата нищо не и стърчи,мазничка е,ама и е много финна костната система,а пък бях толкова мераклия за дебелички крачета
 А на Тайрата нищо не и стърчи,мазничка е,ама и е много финна костната система,а пък бях толкова мераклия за дебелички крачета  ...е,сега вече харесвам каквото си имам,пуста любоФ
 ...е,сега вече харесвам каквото си имам,пуста любоФ  Виж Чико си е финен манекен отвсякъде
 Виж Чико си е финен манекен отвсякъде  
  )
 ) По едно време задължително я изкарвахме поне 2-ма  човека - единият върви отпред-Чери по петите му,а другият държи повода..
 По едно време задължително я изкарвахме поне 2-ма  човека - единият върви отпред-Чери по петите му,а другият държи повода..  Най-щастлива беше на връщане-по познат път-тичаше като пощуряла.И така постепенно свикна и сама взе да иска да излиза и отсвири чантата.А,и взимахме някакво лакомство за из път - най- често шоколад(кучешки)
 Най-щастлива беше на връщане-по познат път-тичаше като пощуряла.И така постепенно свикна и сама взе да иска да излиза и отсвири чантата.А,и взимахме някакво лакомство за из път - най- често шоколад(кучешки)  

(че Тайра много се сърди като искат там да я подушат-свива опашлето и губи настроение
 (че Тайра много се сърди като искат там да я подушат-свива опашлето и губи настроение  )
 )