Чихигалерия
Публикувано: 22 October 2012 - 10:20 AM
Публикувано: 22 October 2012 - 02:43 PM
ндд, в 21 October 2012 - 07:09 PM, написа:
Все още няма другарчета но все ще излезе там някъде :) има в съседен блок ако не се лъжа едно йорки малко и сладко може би към него ще се насочим за социализация :)))) като за начало де
Публикувано: 22 October 2012 - 04:25 PM

Публикувано: 22 October 2012 - 09:41 PM

Публикувано: 22 October 2012 - 10:16 PM
Имате си истинско бижу, беше ми един от любимците още от малък.
Цвета няма да коментирам, защото ми е един от любимите да не кажа, че мания ме тресе и ние да се сдобием с този цвят един ден

Публикувано: 23 October 2012 - 08:15 AM
ндд, в 23 October 2012 - 12:15 AM, написа:
п.п Абе защо не пишем в темата за не родословни чихита.Тука ще ни погнат че кученцата ни нямат порода
Мдааа хайде там :)
Публикувано: 23 October 2012 - 06:54 PM
RussianRoulette, в 22 October 2012 - 09:16 PM, написа:
Цвета няма да коментирам, защото ми е един от любимите да не кажа, че мания ме тресе и ние да се сдобием с този цвят един ден

Благодаря много. И нас ни грабна още от снимките и вече нямаше начин да не го вземем. Той сега вече е в смешна фаза - един такъв кльощав и несъразмерен. Нали имат такъв период, когато растат. А за цвета чак сега разбирам, че е търсен. Наскоро попаднах на един стар пост тук във форума, където се коментираше, че това бил най-нетърсения цвят, защото напомнял окраската на пинчера. Явно тенденциите се менят. Ние нямахме претенции за цвета, но просто той ни впечатли много. А за вас не се съмнявам, че ще имате по-нататък и такова чихи, като гледам какви красавци си взимате ... честно казано мислех да го пробвам на изложба, ама май нямаме шанс, ако вие сте там

Публикувано: 23 October 2012 - 07:43 PM
В Италия например е един от най-предпочитаните цветове напоследък или поне съдейки по развъдниците там.
За нас това е мечта и се надявам следващата година и ние да се сдобием с един такъв красавец/красавица

А и наистина цвета е последното нещо което трябва да се гледа според мен на фона на общото излъчване на кученцето.
Благодаря за хубавите думи за нашите кученца, но мисля, че всяко кученце е индивидуално. Красотата е много общо понятие и за всеки е различна, а и всеки съдия харесва различен тип кученца

Публикувано: 24 October 2012 - 11:26 AM
boby_pl, в 23 October 2012 - 06:54 PM, написа:
RussianRoulette, в 22 October 2012 - 09:16 PM, написа:

Благодаря много. И нас ни грабна още от снимките и вече нямаше начин да не го вземем. Той сега вече е в смешна фаза - един такъв кльощав и несъразмерен. Нали имат такъв период, когато растат. А за цвета чак сега разбирам, че е търсен. Наскоро попаднах на един стар пост тук във форума, където се коментираше, че това бил най-нетърсения цвят, защото напомнял окраската на пинчера. Явно тенденциите се менят. Ние нямахме претенции за цвета, но просто той ни впечатли много. А за вас не се съмнявам, че ще имате по-нататък и такова чихи, като гледам какви красавци си взимате ... честно казано мислех да го пробвам на изложба, ама май нямаме шанс, ако вие сте там

Как няма да го заведеш??? Това е бългорско произведено кученце и трябва да се гордееш!

+ това НЯМА кученце без "кусури" ... Ще чуеш реално мнение от съдия.
Аз също не съм развъдчик, но заведох Куинси! Не очаквах чудеса.... Много перспективен беше адски приятна изненада :) Съдията ти казва кое в кучето е отлично, кое много добро... Къде има недостатък.... Но най-важното е емоционалния заряд!
А повярвай ми развъдчиците водят мнооооооооого хубави чихита на изложбите и самата гледка как вървят по ринга е запомняща се

Крайния резултат за нас самите не е толкова важен (все пак не сме кинолози), но за развъдчиците е важен, отбелязват напредък. Момчетата, от които взех Куинси се радваха с мен! Колкото до мен самата и с много перспективен и без много перспективен все ще си е най-хубавото, най-любеобвилното и най-палавато чихи на света

Та: Ако съм на твое място категорично ще го заведа. Емоцията е несравнима...
Като забележка ще кажа, че това е моята гледна точка.
Публикувано: 28 October 2012 - 05:01 PM
това е моята малка Ванилия :))) https://fbcdn-sphoto...396491985_o.jpg https://fbcdn-sphoto...947081280_n.jpg https://fbcdn-sphoto...764793323_n.jpg https://fbcdn-sphoto...455973352_n.jpg Гледаме се вече от 2 седмици ( по думите на човека, от който я взехме е на 3 месеца без 1 седмица до днешна дата :))) Уж си имаме родословие..не съм поръчвала да ми се вади , но сега имам леки съмнения в думите му поради това, че ушичките ни са леко клепнали..някой да има мнение по въпроса за родословитето и дали ще остане така бубата :D (не съм сигурна че тук е правилното място да питам,но съм нова :D )
Публикувано: 08 November 2012 - 01:57 AM
Тя е нашата голяма мечта от близо година, а сега вече и реалност. Изключителен характер способен да плени всеки. Тя е създадена за да раздава любов на всички