Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#2161 Потребителят е офлайн   Tsvetik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 June 2014 - 10:35 PM

Yanina11, има тема, в която са изредени лицензираните развъдници, най-отгоре е. Свържете се и с клуб чихуахуа и от там ще ви насочат кой развъдник да потърсите и къде има кучила - толкова е лесно :)

#2162 Потребителят е офлайн   yanina11 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 June 2014 - 11:38 AM

Здравейте,това чихуахуа ли е?от магазин http://olx.bg/mini-chihuahua-i51405939

#2163 Потребителят е офлайн   Tsvetik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2014 - 10:15 PM

Yanina11, аз вече не знам на какъв език да говоря, ето тук са изброени развъдници: http://forum.dog.bg/...трирани/

Ако искате да си вземете чихиподобно и в повечето случаи болно и неясно как отглеждано куче, моля заповядайте - купете си го от olx или базар бг!!!! Може и мъж да си купите от там! Мисля, че достатъчно ясно написах няколко пъти къде да търсите! Постове с въпроси "това чихуа ли е" са меко казано изнервящи! Очевидно търсите куче на "тънка" цена, вече написах в такъв случай да поискате пет клас от развъдник. В темата са изписани безброй неща! Прочетете ги!

#2164 Потребителят е офлайн   yanina11 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 June 2014 - 03:22 PM

извинете но мога да си позволя до 400лв а в развъдник пет клас са доста над тая сума,не че не може и от човек да намериш хубаво куче,няма да ходи на изложби поне да не е пинчер за толкова пари?това имах предвид?

#2165 Потребителят е офлайн   Tsvetik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2014 - 08:03 PM

Показване на мнениетоyanina11, в 18 June 2014 - 03:22 PM, написа:

извинете но мога да си позволя до 400лв а в развъдник пет клас са доста над тая сума,не че не може и от човек да намериш хубаво куче,няма да ходи на изложби поне да не е пинчер за толкова пари?това имах предвид?

Вярвайте ми, "от човек" няма да си намерите чихуахуа. Ако се срещнете с развъдчици и си поговорите какво точно търсите, все ще се намери начин да договорите цена за пет клас, която ви устройва. Само звънване и питане колко струват е адски несериозно. Сериозните развъдчици искат да се уверят, че вие искате кученцето и ще се грижите добре за него. Редно е да се запознаете, да се представите и тн. За много от тях те са като дечица, а не жива плът за продажба! Не очаквайте да ви обърне внимание някой ако се обадите и потате колко струват кученцата без въобще да се поинтересувате от нищо друго. Има варианти и за разсрочено плащане. За изложби не говорим, ясно е, че си търсите домашен любимец.
А относно кученцата от съмнителни "развъдници" и "хора" от обяви, имам жив пример на такова мъниче, което едва не умря, а после му оперираха и двете крачета заради луксация на патела и като теглим чертата, ветеринарните сметки така набъбват, че не можете да си представите.
Не, че купуването на куче ви гарантира липсата на евентуални заболявания, все пак те са живи същества, но поне е сведен до минимум заради отговорната селекция и в повечето случаи изключване от разплод на кучета с генетично предавани заболявания.

#2166 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 June 2014 - 12:50 PM

Качена снимка
Траяна и Зенит
Ние бяхме на изложба. Малките пухляци се опита да ги навали дъжд, но бяха страхотно фотомодели :wub:
......

Качена снимка
Варна и Траяна
.....

Качена снимка
Енджи и Рали победители :af_089:
......

Качена снимкаКачена снимка
Мишленцето Вектор :wub:
.....

Качена снимка
Все още се учим с Траяна на стойка, но имаме добър напредък :ab_041:

#2167 Потребителят е офлайн   Tsvetik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2014 - 08:23 PM

Траяна е разкошна!!!! :wub: а Зенит колко голям е станал вече :) пухчета сладки :):)

#2168 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 June 2014 - 10:40 PM

Да, става все по хубава Траяна :wub:

#2169 Потребителят е офлайн   Cherry_bomb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2014 - 11:23 AM

Здравейте,

От много време не съм посещавала форума, но тъй като скоро моето второ малко пухче ще е при мен, бих се радвала на някои съвети и препоръки, тъй като тя е дългокосместа, а моят опит с Чери (първото ми чихи) е свързан с късокосместите представители на породата. Та това е Рея :) На 2 месеца е.
Предполагам, че поддръжката е по-различна и е свързана преди всичко с козината. Бихте ли ми препоръчали шампоан и др. подобни продукти, също така четка за разресване. Благодаря предварително!

П.С. Качвам и снимка на Чери, която вече е на 5 години и 3 месеца и си остана мъниче - 1 кг.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Кучетата са връзката ни с рая. Те не знаят значението на думите “зло”, “ревност” и “недоволство”. Да седнеш в компанията на куче на хълм един прекрасен следобед е като да се върнеш във времето на райската градина, където правенето на нищо не е било скучно – било е спокойствие.“
- Милан Кундера

#2170 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 29 June 2014 - 05:57 PM

Здравейте. Не се изискват някакви особено специални грижи освен хубав шампоан и евентуално балсам. Хубава чесалка за ресане ще свърши работа по време на смяната на козинката.

#2171 Потребителят е офлайн   ivasileva Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2014 - 10:58 AM

Показване на мнениетоAncheto, в 29 June 2014 - 05:57 PM, написа:

Здравейте. Не се изискват някакви особено специални грижи освен хубав шампоан и евентуално балсам. Хубава чесалка за ресане ще свърши работа по време на смяната на козинката.

Ancheto' с удоволствие чета всички Ваши съвети и мнения за родословни и по -малко родословни чихуахуа. Възхитена съм от начина по-който се отнасяте към всички.Пожелавам Ви много успехи ! Малко като Вас са в този форум.

#2172 Потребителят е офлайн   ivasileva Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2014 - 11:06 AM

Забравих да ви представя моето кученце-СиянаПрикачена снимка

#2173 Потребителят е офлайн   Cherry_bomb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2014 - 04:46 PM

Благодаря Ви! :)
User's Signature

„Кучетата са връзката ни с рая. Те не знаят значението на думите “зло”, “ревност” и “недоволство”. Да седнеш в компанията на куче на хълм един прекрасен следобед е като да се върнеш във времето на райската градина, където правенето на нищо не е било скучно – било е спокойствие.“
- Милан Кундера

#2174 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 05 July 2014 - 08:52 PM

ivasileva, благодаря Ви от сърце за хубавите думи! Радвам се да помагам с каквото мога. Всички кученца трябва да живеят щастливо и да са обичани :wub:

Колко е голяма Сияна? Излизате ли вече на разходки :dog:

#2175 Потребителят е офлайн   ivasileva Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 July 2014 - 10:28 AM

Показване на мнениетоAncheto, в 05 July 2014 - 08:52 PM, написа:

ivasileva, благодаря Ви от сърце за хубавите думи! Радвам се да помагам с каквото мога. Всички кученца трябва да живеят щастливо и да са обичани :wub:

Сияна е на 4месеца.Излиза навън,играе с котката в къщи.Искам да и сложа обезпаразитяваща каишка форесто ,не знам колко е удачна.Тежи 1100.Котката ми е персийка,обезпаразитявана редовно с пипета фронтлайн и от една година има сериозен дерматит,дължащ се на фронтлайна.Затова се притеснявам за кученцето,да не получи проблем от пипетите,които явно са доста силни

#2176 Потребителят е офлайн   Tsvetik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2014 - 11:32 PM

Показване на мнениетоivasileva, в 06 July 2014 - 10:28 AM, написа:

Показване на мнениетоAncheto, в 05 July 2014 - 08:52 PM, написа:

Сияна е на 4месеца.Излиза навън,играе с котката в къщи.Искам да и сложа обезпаразитяваща каишка форесто ,не знам колко е удачна.Тежи 1100.Котката ми е персийка,обезпаразитявана редовно с пипета фронтлайн и от една година има сериозен дерматит,дължащ се на фронтлайна.Затова се притеснявам за кученцето,да не получи проблем от пипетите,които явно са доста силни

Аз сложих Форесто на голямата ми чихуанка, тъй като беше с автоимунно заболяване, което засягаше кожата на брадичката и едното ухо, и която получи себорея от лекарствата. Преди слагах адвантикс, но реших заради проблема да не слагам пипети докато не се нормализира състоянието й. Носи го 3 месеца и от триенето й опада козинката на гушката и стана едно голо петно. Махнах го и сега расте козинка и минах пак на Адвантикс без да предизвика никакви раздразнения слава богу :)

#2177 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 09 July 2014 - 10:34 PM

ivasileva, не съм ползвала каишка, но гледайте каквото и да вземете да е поносимо и за котки не само за кучета. Препоръчвам Ви да си вземете спрей, който да е и за котката и за кученцето.
Последно ми препоръчаха Фиприст(спрей). Още не съм го ползвала и не мога да споделя опит, но ми обясниха, че е като Фронлайна. Посъветвайте се с ветеринар дали е подходящ за вас.

Цяла пипета за такова фъстъче - никога!!!!!!

#2178 Потребителят е офлайн   ivasileva Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2014 - 03:10 PM

Показване на мнениетоAncheto, в 09 July 2014 - 10:34 PM, написа:

ivasileva, не съм ползвала каишка, но гледайте каквото и да вземете да е поносимо и за котки не само за кучета. Препоръчвам Ви да си вземете спрей, който да е и за котката и за кученцето.
Последно ми препоръчаха Фиприст(спрей). Още не съм го ползвала и не мога да споделя опит, но ми обясниха, че е като Фронлайна. Посъветвайте се с ветеринар дали е подходящ за вас.

Цяла пипета за такова фъстъче - никога!!!!!!
много ти благодаря анче.А чихитита ти са страхотни красавци.Удоволствие е да гледаш снимките им а пък на живо......Благодаря ти отново за съветите.

Когато имам път до Варна/ако правилно съм разбрала откъде сте/ще пиша предварително за да видя красавците ако може

#2179 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 July 2014 - 05:22 PM

:beer: :dog: От Варна съм и ще се радвам да се видим като имаш път насам :af_089:

#2180 Потребителят е офлайн   stanko_eu Икона

Публикувано: 24 July 2014 - 09:07 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

• (118 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108