Благодаря :)
Чихигалерия
Публикувано: 09 November 2009 - 11:45 PM
Цитат(FRANCHESKA @ Nov 9 2009, 12:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>
еее защо сте толкова злобни към мен не мога да разбера
не е правилно ама това си е българска черта
ето показвам без никакво лично отношение просто случайно хванат цитат,да покажа ,че и други си питат нещо и това и онова а не само качват снимки
не сте прави спрямо мен
valia77 много е порастнал Ричко и много хубав е станал :) а якенцето е уникално, от къде е, ако не е тайна? А за зъбките и Чико още ги сменя, въпреки че ви е батко... и то не един има да сменя, но и на мен ми казаха, че е нормално и при всяко кученце си е индивидуално.
ето показвам без никакво лично отношение просто случайно хванат цитат,да покажа ,че и други си питат нещо и това и онова а не само качват снимки
valia77 много е порастнал Ричко и много хубав е станал :) а якенцето е уникално, от къде е, ако не е тайна? А за зъбките и Чико още ги сменя, въпреки че ви е батко... и то не един има да сменя, но и на мен ми казаха, че е нормално и при всяко кученце си е индивидуално.
еее защо сте толкова злобни към мен не мога да разбера
И аз това се замислих но ти правилно си се сетила
Публикувано: 09 November 2009 - 11:57 PM
wladimira и FRANCHESKA - нещо май не схващате ч е тук не става въпрос за заяждане а за ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА .
wladimira- аКО СТАВАШЕ ТАКА всеки да си хареса 2 произволни кучета и да постави началото на Родословие нямаше да има и по улиците кучета без РОДОСЛОВИЕ
п.п. Попрочетете и други теми освен ГАЛЕРИЯ и ще откриете много истини .
Публикувано: 10 November 2009 - 12:40 AM
Хмммм,правилно почти се е сетила
отношението към нея почва да става лично,но това си го е постигнала с много упоритост.В началото мислех да го премълча,но след като толкова лесно ни лепвате определение не виждам защо да го правя.
Да наречеш някого злобен тук е смела стъпка и неразумна и то само защото не носите на критика и се чувствате неразбрани.Дали ако ви кажа думичките, които на мен ми идват като определение за вас ще ви се отразят добре?Или се опитвате да направите разговорите тенденциозни!Ще се правим на добрите и злобните!От вас се иска само да преценявате къде какво да пишете,да не размивате темите.Да влезнеш някъде и да се правиш на интересен,особено ако не си на Ти с материала,да се обиждаш без повод и да раздаваш определения си е голям резил.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 10 November 2009 - 01:31 AM
Просто виждам че си пишете за различни неща,зъбки,дрешки и т.н.
и не лепвам на никого нищо невярно,не съм лош човек,толкова човешки подходих към вас ама ...не далжа обяснение никому,разгелдайте темата и кажете единствена ли съм дто пиша за нещо различно от коментар по дадена снимка.....само на мен направихте забележка...
и не лепвам на никого нищо невярно,не съм лош човек,толкова човешки подходих към вас ама ...не далжа обяснение никому,разгелдайте темата и кажете единствена ли съм дто пиша за нещо различно от коментар по дадена снимка.....само на мен направихте забележка...
Публикувано: 10 November 2009 - 11:00 AM
Цитат(FRANCHESKA @ Nov 10 2009, 01:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Просто виждам че си пишете за различни неща,зъбки,дрешки и т.н.
Durka е права!
А на вас никой не иска обяснение за нищо!Само да пишете подходящите изказвания в подходящата тема,кокто и всички останали.Няма нищо лошо да сте на едно мнение с Владимира,но не веднага да лепвате етикети и да дамгосвате.А ако искате да се върнем в началото и да си припомним колко човешки се обърнахте към нас няма проблем.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 November 2009 - 08:44 PM
Подозренията ми се потвърдиха
Аз не съм почитател на изкуствените ,,красоти,,
Важното е човек сам да си се харесва!
Маникюрът заема почти толкова място колкото и кучето.Няма как да не се набие на очи!А на Арчи браво.Все пак е успял да блесне по някакъв начин
Маникюрът заема почти толкова място колкото и кучето.Няма как да не се набие на очи!А на Арчи браво.Все пак е успял да блесне по някакъв начин

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 November 2009 - 10:25 PM

Вход

Горе
Цитиране +