Anche, честити бебоци сладурковци
Ние много не обичаме студа. Даже като вали дъжд/сняг не ни се излиза
Благодаря )) Малко чихита обичат снега. Моите когато ги изведа ако духа бързо ,бързо си свършват работата и се прибираме. Докато мина подир всяко е голям купон . Много са смешни когато се наредят всички на входната врата щастливи и когато отворя и видят виелицата и в куп обратно към асансьора. Но когато е спокойно и без вятър се гонят в преспите и много се забавляват .
Здравейте! Аз и моя малчо сме нови потребители във ашия форум.Включваме се с малко снимки на три месечния ушко :)
Честито ви мъниче и много да си го обичкате.
А от какво разбрахте,че нас тези неща не ни интересуват?
На кой сме длужни да доказваме произходът на чихитата ни,на вас ли или на форума?
Не сме и хората които трчбва да показват родителите,те си имат стопанин и той ,ако желае ще качи снимките им.
Това че не съм си купила кучето ми от вас не го прави не4истопородно...много търсих разучавах и за вас чух но направих своя избор и не съжалявам след видяното в повечето "развъдници".
Лека вечер
И ако мислите , че развъдчиците от Италия, Русия , Чехия ...и други страни от където има закупени кучета ще дойдат да си представят родителите , е няма как да стане ;)
Старата песен на нов глас , вече ми писна едно и също да чета!!За какви резултати говорим?Кучетата са прекрасни и това се вижда от пръв поглед.За родителите и родословията всички знаят и ги познават.
Хората искат сладки животинки , на които да се радват и обичат .
Да ви прави впечатление ,че тези които пишат тук намаляха???Имам чувството че форума стана продавалня на РОДОСЛОВНИ чихуахуа , които благодарение на високата си цена си остават вечно ваши.
Знам какво ще предизвика поста ми . Ценя труда ви но мисля ,че това е реалната действителност.Много здраве и радост на всички обичащи породата ,успех на развъдчиците и нищо лично разбира се.

Миличка , ще я пеем , няма как . Намаляли пишещите , не намаляха снимките на безпородните кучета. Стоят само тези , които не се срамуват да си признаят какво кученце имат и , че е без родословие.
Чест им прави и много ги уважавам за това. Всички кученца са хубави и нека радват дълго добрите си стопани.
Колкото до цените - Юрий струваше 2000 евро, Тайга и Илвета по 1500-1700 евро (без транспорта ) и как да продавам кученцата им по 500 лв ? Еми няма да стане !!