Чихигалерия
Публикувано: 16 March 2010 - 11:05 AM

За другите съпътстващи "екстри" вие си знаете какво ви струва,разбира се

А на малките юначета пожелавам весело и безпроблемно детство и най-добрите стопани,които да продължават да ни ги показват във форума!А до тогава ще врънкаме за снимчици техните"мами"

Публикувано: 16 March 2010 - 12:47 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 16 March 2010 - 05:59 PM

+1+завижд

Публикувано: 16 March 2010 - 10:40 PM
Ето една снимка от преди малко.Когато си дойдат децата и Сказка решава , че е опасно за бебетата да стоят самички и се набутва при тях, а Тайга пък да не остане назад и си намества и тя дебелото дупе в кошчето...хихихии
Публикувано: 16 March 2010 - 11:20 PM
Ето една снимка от преди малко.Когато си дойдат децата и Сказка решава , че е опасно за бебетата да стоят самички и се набутва при тях, а Тайга пък да не остане назад и си намества и тя дебелото дупе в кошчето...хихихии
Eеее, Ancheto ама как сладко са изпозаспали твоите кебапчета

Ще ни догоните с ушичките няма страшно,всеки по различен начин расте

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 March 2010 - 12:10 AM

techichi А твоята шоколадова серия много ме плени ! Имам си дори и фаворит от сладурите ти !
Да са Ви живи и здравички най-вече и дано попаднат на добри и сърцати хора!

Публикувано: 17 March 2010 - 01:07 AM

techichi,давай повече снимки , че шокота са много хубав и рядък цвят

Ето малко клипчета където малко тероризирам мъниците, но немога да издържа и понякога сериозно си ги мачкотя

Бебета 1
тормоз
Кеч с лос
Героите са уморени
Публикувано: 17 March 2010 - 01:09 AM

techichi А твоята шоколадова серия много ме плени ! Имам си дори и фаворит от сладурите ти !
Да са Ви живи и здравички най-вече и дано попаднат на добри и сърцати хора!

evelina_pom благодарим ти за пожеланието!Дано наистина всички бебчовци си намерят точните стопани по душа!
А от моите разбойници бих казала,че всеки си е вече с изграден характер и определно тъмно шоколадовият/Марципанчо/е с най-готин.Не се плаши от нищо и е много отворен.Голяма хала е.А тримата са ужасни целувачи с вграден автоматик при наличие на близко лице или ръце.Златистият пък обожава да тормози джуджето.Все му изтезава ушите и го бори!А силите съвсем не са равни.Малкият е на половина на братята си.То и те са доста дребнички

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 17 March 2010 - 03:31 PM
Публикувано: 21 March 2010 - 08:29 PM
Публикувано: 21 March 2010 - 08:33 PM