Хранене За злоядковци и дебелачета
Публикувано: 13 February 2013 - 02:59 PM
Изчетох цялата тема от любопитство и ми направи впечатление че доста хора хранят животните си с харани от типа- .....(някаква марка) за Чихуахуа. Това честно казано много ме изненадва, имам предвид изненадвам се на собствениците на тези животни които според мен не си задават елементарният въпрос-КАК И ОТКЪДЕ САМИЯТ ПРОЙЗВОДИТЕЛ ЗНАЕ ОТ КАКВО ТОЧНО ИМА НУЖДА КУЧЕТО НА ИВАН ОТ ВАРНА(това за Иван е примерно де) и КАК МОЖЕ ВСИЧКИ КУЧЕТА ОТ ДАДЕНА ПОРОДА ДА СЕ ПОСТАВЯТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ... От това следва че фирми които нямат в портфолиото си продукт предназначен за дадена порода то тяхната храна е по-лоша или... Едва ли храната на фирма X която е за Чихуахуа е по-добра от който и да е вариант на Orijen примерно..., но това са си мои съждения и не искам да ги налагам на никого. Ако модераторите решат че коментара ми е неуместен, моля да го изтрият.
Публикувано: 17 February 2013 - 12:20 AM
stenly2777, в 13 February 2013 - 02:59 PM, написа:
Изчетох цялата тема от любопитство и ми направи впечатление че доста хора хранят животните си с харани от типа- .....(някаква марка) за Чихуахуа. Това честно казано много ме изненадва, имам предвид изненадвам се на собствениците на тези животни които според мен не си задават елементарният въпрос-КАК И ОТКЪДЕ САМИЯТ ПРОЙЗВОДИТЕЛ ЗНАЕ ОТ КАКВО ТОЧНО ИМА НУЖДА КУЧЕТО НА ИВАН ОТ ВАРНА(това за Иван е примерно де) и КАК МОЖЕ ВСИЧКИ КУЧЕТА ОТ ДАДЕНА ПОРОДА ДА СЕ ПОСТАВЯТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ... От това следва че фирми които нямат в портфолиото си продукт предназначен за дадена порода то тяхната храна е по-лоша или... Едва ли храната на фирма X която е за Чихуахуа е по-добра от който и да е вариант на Orijen примерно..., но това са си мои съждения и не искам да ги налагам на никого. Ако модераторите решат че коментара ми е неуместен, моля да го изтрият.
Аз съм на мнение, че си зависи от кучето. Трябва да храниш кучето си поне месец с дадена храна, за да видиш как му се отразява. Породните храни са съобразени и насочени не към нуждите на отделния индивид, а като цяло към нуждите на породата.Например при йоркитата е важна поддръжката на козината. Различните породи имат различни нужди и породната храна най-добре обслужва базово тези нужди. Орижен е много хубава храна, Acana също, но аз лично не бих хранила дребно куче с храна с такова голямо количество протеин.
Публикувано: 02 May 2013 - 10:42 PM
Публикувано: 19 June 2014 - 12:34 PM
Не забравяйте, че най-доброто хранене е натуралното!
Публикувано: 21 June 2014 - 04:26 PM

Публикувано: 22 June 2014 - 01:27 AM
Публикувано: 22 June 2014 - 01:42 PM
Публикувано: 24 June 2014 - 07:07 AM
Да не говорим, че като започнах да я храня с Royal, козинката й стана лъскава и мека, а преди беше някак матова и остра, пък и от Origen акаше едни огромни акита, все едно нищо не усвоява.
Публикувано: 24 June 2014 - 08:07 AM
Публикувано: 24 June 2014 - 08:44 AM
Публикувано: 24 June 2014 - 12:33 PM
Публикувано: 24 June 2014 - 12:37 PM
Tsvetik, в 24 June 2014 - 07:07 AM, написа:
Да не говорим, че като започнах да я храня с Royal, козинката й стана лъскава и мека, а преди беше някак матова и остра, пък и от Origen акаше едни огромни акита, все едно нищо не усвоява.

Публикувано: 24 June 2014 - 12:49 PM
Роял Канин Стартер получава ЧЕТИРИ от пет възможни звезди
Цитат
The Royal Canin Starter product line includes four dry dog foods.
И това е признато не в европейски сайт!
http://www.dogfoodad...-canin-starter/
Публикувано: 25 June 2014 - 03:19 AM

Публикувано: 25 June 2014 - 08:46 AM
http://www.dogfoodad...a-dog-food-dry/