Куче с тегло 2кг НЕ е мини пинчер.,,Може би има друго име под 3 кг,,Да има!Не стандартно куче!Колкото е по-дребно толкова повече се увеличава шансът да носи медицинското наименование ,,хипофизно джудже,,. Казвате,че не искате да създавате спор,но току що го направихте!За тези три месеца през които сте си търсил куче,което все още не ми е ясно какво точно сте искал да бъде,но май и вие не сте,можехте да изчетете толкова много за мини пинчера,че сега да не ми задавате въпроси на които само като хвърлите едно бегло око на така мразеният и от вас стандарт ще Ви стане ясно веднага.
 Куче с тегло 2кг НЕ е мини пинчер.,,Може би има друго име под 3 кг,,Да има!Не стандартно куче!Колкото е по-дребно толкова повече се увеличава шансът да носи медицинското наименование ,,хипофизно джудже,,. Казвате,че не искате да създавате спор,но току що го направихте!За тези три месеца през които сте си търсил куче,което все още не ми е ясно какво точно сте искал да бъде,но май и вие не сте,можехте да изчетете толкова много за мини пинчера,че сега да не ми задавате въпроси на които само като хвърлите едно бегло око на така мразеният и от вас стандарт ще Ви стане ясно веднага.  
 На въпросът дали родословието е ценно и необходимо само за изложба!За вас явно не е!Но за хора които се занимават с развъждането на чистопородни кучета е задължително.За незнам си кой път казвам на всички и на вас специално на кратко-родословието е документ,който доказва,че въпросното куче е от тази порода.За да създадеш куче и да докажеш след това,че то е от еди коя си порода трябва да представиш родословията и на двамата родители където е необходимо,за да се издаде съответно родословие и на поколението.Кучето няма родословие-значи няма доказателство за произхода си.Приказки и предания,както и убеждения от страна на продаващия не важат,освен пред непретенциозният купувач.
 Изложбите на кучета се правят,за да се докаже фенотипното им качество!Ще рече на визия!
 Изложбите на кучета се правят,за да се докаже фенотипното им качество!Ще рече на визия!  За да се развъжда едно куче то трябва да има необходимата оценка.Тези изложби са за това.Или най-малкото да има оценка от отговорника по развъдна дейност на съответният клуб.Ако няма такъв се прави оценка от съдия.Но за да излезне едно куче на изложба е задължително да има родословие.По ясно от това няма на къде да се обясни!
 За да се развъжда едно куче то трябва да има необходимата оценка.Тези изложби са за това.Или най-малкото да има оценка от отговорника по развъдна дейност на съответният клуб.Ако няма такъв се прави оценка от съдия.Но за да излезне едно куче на изложба е задължително да има родословие.По ясно от това няма на къде да се обясни!  

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Засега, освен на моето се радвам и на чуждите кучета.Много добро инфо ми дадохте,благодаря!А мини пинчер с родословие, има ли някъде по развъдниците за Чихуахуа?С лошо впечатление сте че мразя стандарта,тепърва тръгвам да обръщам внимание на стандарта и хората които го познават добре
 Засега, освен на моето се радвам и на чуждите кучета.Много добро инфо ми дадохте,благодаря!А мини пинчер с родословие, има ли някъде по развъдниците за Чихуахуа?С лошо впечатление сте че мразя стандарта,тепърва тръгвам да обръщам внимание на стандарта и хората които го познават добре  

) прогнозирам 1.800 - до 2 кг при положение,че кученцето е здраво,без паразити и хранено на корем
 ) прогнозирам 1.800 - до 2 кг при положение,че кученцето е здраво,без паразити и хранено на корем  Ако е гладувало до момента, може да достигне по-високо тегло,при положение ,че не се държи на принудителна диета ,като не се наемам да фиксирам горна граница.....ама едва ли ще надхвърли 3 килограма.Това е мнение на един лаик.
 Ако е гладувало до момента, може да достигне по-високо тегло,при положение ,че не се държи на принудителна диета ,като не се наемам да фиксирам горна граница.....ама едва ли ще надхвърли 3 килограма.Това е мнение на един лаик.  

,ще се придържам към раздела Хранене.Има ,много по важни неща за едно подрастващо кученце ,отколкото кг.Му.
 ,ще се придържам към раздела Хранене.Има ,много по важни неща за едно подрастващо кученце ,отколкото кг.Му. 

Избрахте ли вече име? Ще чакаме и снимки...
 Избрахте ли вече име? Ще чакаме и снимки...
 Ами мойта изобщо не е лакума и точно това ме притеснява .Обградила съм я със всичко възможно ,а тя хапва мънинко и хайде на игра. а именце още си няма ще се радвам ако помогнете
 Ами мойта изобщо не е лакума и точно това ме притеснява .Обградила съм я със всичко възможно ,а тя хапва мънинко и хайде на игра. а именце още си няма ще се радвам ако помогнете