Искам Чихуахуа!! Прочети преди да купиш
Публикувано: 25 February 2010 - 08:26 PM
Само малко си мерете приказките и не обиждайте .
НАшАТА ТАЙНА /както я наричате / НЕ Е никаква тайна .
Разликата се вижда и с НЕВЪОРЪЖЕНО ОКО
п.п. Може да ми дойдете на гости да премерим и муцуните и килограмите

/ но на моя кантар че вашия нещо ме съмнява /

Публикувано: 25 February 2010 - 08:59 PM
Публикувано: 25 February 2010 - 09:19 PM
Публикувано: 26 February 2010 - 01:30 AM

Моля,нека да пишем полезни неща,а не смехории!
Прикачени снимки

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 26 February 2010 - 08:27 AM
Публикувано: 26 February 2010 - 03:23 PM
Публикувано: 26 February 2010 - 04:15 PM
Качвам снимки на BILLY ZLATICA MOUNTAIN / о т преди 2 час а / куче мое происводство

Което доскоро се продаваше но ''ЕКСПЕРТИТЕ КЛИЕНТИ " нещо не го одобриха

А това е линк към страницата от сайта на дядо му по- бащина линия / на който е кръстен/
Куче INTERNATIONAL CHAMPION признато от доста съдии , в доста държави .
http://www.chihua.ru...3...10&lang=rus
п.п. Само да подчертая че кучето е на 6 месеца и тепърва ще се доразвива и ще му пораства козина .
дали няма прлики с дядо си

Публикувано: 26 February 2010 - 10:52 PM

Дурка, абе какво да ти кажа. То бива, бива, ама пък чак толкова си е чиста наглост. Анчето, Течичи и Иван никога не са обиждали моето куче и аз съм благодарна, че тези хора имат цели и идеали, че пишат тук, и никога не са отказали помощ на никой. Често са груби и резки, ама то какво, градиш нещо с години, обичаш, влагаш си сърцето и мине някой от нас и каже:"Ама кои сте вие бе, че да разбирате? От моето по-хубаво няма и е по-евтино. Вие чихуа не сте виждали в живота си, затова аз сега почвам да произвеждам и продавам." Ами и аз като се внася уж като стоката, която продаваме от Турция полудявам. И идват клиенти и мрънкат, че онова било 4 пъти по-евтино. Ми то не е същото бе хора! И после, като се прецака дограмата на 1-та година плачат. Отгоре на всичко тук става въпрос не само за бизнес, а за малки душички, които те гледат и обичат като деца.
Извинявайте за дългия пост

Публикувано: 26 February 2010 - 11:17 PM
Следя темата с интерес

Ако може да си подкрепите думите с поне 1 снимка на Чихуахуа с ДЪЛГА БУЛДОГОПОДОБНА муцуна

Чисто любопитство да го видя това чудо на природата, нищо повече... а ако казвате, че в БГ развъдници и продават такива кученца, може да посочите къде точно, че много харесвам Булдоците, и отдавна си търся Чихуахуа с муцуна на Булдог...

Публикувано: 26 February 2010 - 11:26 PM

SHAH ARPILIN PIFPAF VIKRIS JUPPI S SON и
SHAH ARPILIN PUHELLE SHOLIN
Публикувано: 26 February 2010 - 11:28 PM

Вие хора(ivan-z,Ancheto,techichi) сигурно имате нерви дебели колкото корабни въжета....но си струва да продължавате да ни "отваряте очите",лично аз много съм се дрънкала с ivan-z,но то е било по друг повод...а и тогава бях още "млада и зелена"

Какво да ви кажа...продължавайте да се занимавате с това което правите и то толкова добре ...
А вие eva georgieva,от една страна сте направили голяма добрина на това мило и хубаво кученце,като сте го взели,но от друга- голяма злина на следващото което ще дойде на неговото място и може би няма да има късмета на вашето....купувач,за съжаление ще се намери,но не се знае след година когато не стане това което са очаквали да ли няма да стане поредното скитащо се по улиците нещастно същество или поредното пребито,осакатено,прегазено или умъртвено в някой ужасяващ изолатор....жестоко е това което казвам,но за жалост това е съдбата на много невинни душици станали жертва на най-жестоките същества на планетата-"човеците"
П.п zoo,ама това е същотото като на eva georgieva!!!!!!.....нейното само,че е по-бяло,а вашето е по-грозно

Публикувано: 26 February 2010 - 11:37 PM
Много харесвам дядо им Shah Arpilin DJ Lubomir / на който ако не се лъжа имат и инбридинг /

Публикувано: 26 February 2010 - 11:45 PM
Много харесвам дядо им Shah Arpilin DJ Lubomir / на който ако не се лъжа имат и инбридинг /

Имаме близък инбридинг III - II с Shah Arpilin DJ Lubomir
По майчина линия от 15 чихита 14 са шампиони, от които 10 са интершампиони.
Публикувано: 26 February 2010 - 11:50 PM
Публикувано: 27 February 2010 - 04:19 PM

SHAH ARPILIN PIFPAF VIKRIS JUPPI S SON и
SHAH ARPILIN PUHELLE SHOLIN
Ехаааа, честити ви бели снежинки. Страхотни бебоци !! Да са живи и здрави и да оправдаят всичките ви очаквания