Dog.bg Форуми : Искам Чихуахуа!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Искам Чихуахуа!! Прочети преди да купиш

#41 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 09 November 2009 - 11:31 PM

Цитат(wladimira @ Nov 9 2009, 10:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Ancheto @ Oct 22 2009, 10:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(wladimira @ Oct 22 2009, 03:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз си взех моето кученце на два месеца и половина за 1000 лева :) Единствения недостатък на Чихуа хуатата е, че често боледуват. Иначе са си много готини кученца :)

Първо- Вие имате пинчер , не чихуахуа и Второ - чихуахуа се славят с много добро здраве и ДЪЛГОЛЕТИЕ.
Гъбичките ги им от зоомагазина или от фермата , от която е закупено!

Няма да споря. Няма смисал. Само ми кажете, защо си мислите така. Имаме си онова нещичко на главичката там дупчица ли незнам как му е вика като се напипа малко над очите в средата. Нямаме дълга грозна муцуна. Имаме къси симпатични краченца тежим 1,300кг имаме си големи щтракнали ушички. Какво пропускам?

Извенете Владимира,но това което описвате не е критерии за чистопородност,нито за гордост.
Онова нещо на главата /дупчицата/се нарича фонтанела и съвсем не е критерии,че е чихуахуа.Това явление се среща при мини породите и е порок,ако е голямо.т.е.нещо мнооого лошо.Не бих казала за вашето кученце,че е с къса муцунка,дори обратното.Късите краченца са също мнооого лош белег за породата.Кучето трябва да е с квадратен формат.т.е.височината на краката да е равна на разстоянието от лакътя до холката.Е,това е идеалът,но това е целта на породата.А какво пропускате ли?Много критерии,но разбира се няма как да ги знаете,не сте запозната с тях.За това е хубаво да прочетете стандарта и да се ориентирате за породата smile.gif А че,кученцето Ви не е от развъдник то е ясно от далеч,без да се сърдите.Обичайте си го и да Ви радва много!

User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#42 Потребителят е офлайн   wladimira Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 11:36 PM

Цитат(techichi @ Nov 9 2009, 11:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз си взех моето кученце на два месеца и половина за 1000 лева :) Единствения недостатък на Чихуа хуатата е, че често боледуват. Иначе са си много готини кученца :)

Първо- Вие имате пинчер , не чихуахуа и Второ - чихуахуа се славят с много добро здраве и ДЪЛГОЛЕТИЕ.

Няма да споря. Няма смисал. Само ми кажете, защо си мислите така. Имаме си онова нещичко на главичката там дупчица ли незнам как му е вика като се напипа малко над очите в средата. Нямаме дълга грозна муцуна. Имаме къси симпатични краченца тежим 1,300кг имаме си големи щтракнали ушички. Какво пропускам?

Извенете Владимира,но това което описвате не е критерии за чистопородност,нито за гордост.
Онова нещо на главата /дупчицата/се нарича фонтанела и съвсем не е критерии,че е чихуахуа.Това явление се среща при мини породите и е порок,ако е голямо.т.е.нещо мнооого лошо.Не бих казала за вашето кученце,че е с къса муцунка,дори обратното.Късите краченца са също мнооого лош белег за породата.Кучето трябва да е с квадратен формат.т.е.височината на краката да е равна на разстоянието от лакътя до холката.Е,това е идеалът,но това е целта на породата.А какво пропускате ли?Много критерии,но разбира се няма как да ги знаете,не сте запозната с тях.За това е хубаво да прочетете стандарта и да се ориентирате за породата smile.gif А че,кученцето Ви не е от развъдник то е ясно от далеч,без да се сърдите.Обичайте си го и да Ви радва много!

Не няма какво да ви се сърдя Точни това исках да разбера А за муцунката знам как е на снимките е на някой снимки но в действителност не е така но както и да е Благодаря все пак за информацията

#43 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 12:05 AM

Цитат(wladimira @ Nov 9 2009, 11:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(techichi @ Nov 9 2009, 11:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не няма какво да ви се сърдя Точни това исках да разбера А за муцунката знам как е на снимките е на някой снимки но в действителност не е така но както и да е Благодаря все пак за информацията

Възможно е,някои кучета не са фотогенични smile.gif !
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#44 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 01:56 PM

нямам думи, как може толко да се вманиечавате?и дори да може...вече и сертификати за това дали може да са горди собствениците или не ли раздавате????имало дупка, нямало дупака на главата....крака, ръце....че и грозни муцуни има така ли??и това прочетох някъде из спора ви дали кученцето е чиху или не!
важното е, че според спобственичката му издължените муцуни са грозни, а споредн chichi кучето й не отговаря на определени КРИТЕРИИ и затова тя не може да се гордее с него!
като обобщение какво разбрах - кучето не е чихуахуа, защото не е от развъднииииккк. Бравос

ba_025.gif
User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#45 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 03:22 PM

Цитат(bochko @ Dec 9 2009, 12:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
нямам думи, как може толко да се вманиечавате?и дори да може...вече и сертификати за това дали може да са горди собствениците или не ли раздавате????имало дупка, нямало дупака на главата....крака, ръце....че и грозни муцуни има така ли??и това прочетох някъде из спора ви дали кученцето е чиху или не!
важното е, че според спобственичката му издължените муцуни са грозни, а споредн chichi кучето й не отговаря на определени КРИТЕРИИ и затова тя не може да се гордее с него!
като обобщение какво разбрах - кучето не е чихуахуа, защото не е от развъднииииккк. Бравос

ba_025.gif

Аз пък изобщо не разбрах, какво се опитваш да кажеш ?! Айде на български да пишеш и не да се включваш ни в клин - ни в ръкав ;)

#46 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 03:36 PM

за съжаление е точно така 99% по обявите са пинчери и много рядко може да се срещне чихуахуа . истински чихуахуа има само в развъдниците. никой не се вманиатчава просто породата си има стандарт. не може носът му на кутрето да една педя и да не се забележи, който разбира го вижда. такива като теб говорят и си пишат глупости - от скука явно.

я кажи това кученце го продават за супер мини чихуахуа за 600лв. е не виждаш ли че е пинчер?

ote name='bochko' date='Dec 9 2009, 12:56 PM' post='729850']

ba_025.gif
[/quote]

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

#47 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 03:37 PM

Цитат(CaRrY @ Dec 9 2009, 04:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък изобщо не разбрах, какво се опитваш да кажеш ?! Айде на български да пишеш и не да се включваш ни в клин - ни в ръкав ;)

ba_025.gif а също бих добавила още...когато нямаш какво да казваш,bochko...просто замълчи и не казвай нищо! ae_085.gif

User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#48 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 06:17 PM

wvadimira: Няма да споря. Няма смисал. Само ми кажете, защо си мислите така. Имаме си онова нещичко на главичката там дупчица ли незнам как му е вика като се напипа малко над очите в средата. Нямаме дълга грозна муцуна. Имаме къси симпатични краченца тежим 1,300кг имаме си големи щтракнали ушички. Какво пропускам?

t.e. opdelq dulgata mucunka kato grozna!

OTg techichi: Извенете Владимира,но това което описвате не е критерии за чистопородност,нито за гордост.

сега разбра ли CaRry?на чист български е, ще ме извиниш, ако не говоря твоя език...

не успорвам на хората знанията за стандарт на порода, напротив! възмущавам се от начина, по който се изразяват за нещо различно от чихуахуа, и отношо CaRry - аз също съм почитател на породата,но преди всичко на всички животинчета и след това на тях.
Не ми харесва отношението към другите животинчета и мога да си споделям свободно за това, въпреки, че като гледам тук важно цел е да се нападат новите постове, различни от преобладаващите разбирания...
разбирания за отношение към животните, а не към стандарт на породата на Ч., разбираш ли ме?пак говоря на български м/удругото.
Колкото и неподготвена да се изказвам за някои хора, ще продължа да го правя, за съжаление на някои...и тук има свобода на словото мисля?разбираш ли ме CaRry?
User's Signature

Паулу Коелю

#49 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 06:20 PM

Айде стига спамила !! Като имаш проблем ЛИЧНО с мен на лични. И май ти не ме разбра, а не аз теб.

#50 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 06:29 PM

ами аз нямам проблем, не съм и казала, че имам, а като не искаш спам просто спри да пишеш "айде стига спам" , лесно е ae_085.gif
User's Signature

Паулу Коелю

#51 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 11:53 PM

bochko, съвсем правилно Ви го казаха!Престанете да се излагате!Лошото е,че не сте първата с тези пълни глупости които пишете,защото единственото което постигате е да покажете на всички,че ама съвсем нищо не разбирате!Аман от лаици тупащи се в гърдите колко обичат животните ,щото са животни и колко сме зли ние защото се занимаваме професионално с кинология.Много е просто!Тук се говори за породата чихуахуа и ако ни няма нас злодеите да я правим тази порода,нямаше да има и такива които да я имат и да има с кого да се заяждат/това се отнася за всички по света,не само тук/.
,,възмущавам се от начина по който се изразяват,, И кое точно Ви възмущава и по точно аз?! Или е чихуахуа или не,какво възмутително има.А теми за мелези и изобщо за други животинки ,както се изразявате има на други места и много.
,,Не ми харесва отношението към другите животинчета,, къде го видяхте това отношение към другите животинчета,че даже да го окачествявате като отрицателно?!Що за глупости!Всичко това мен ме обижда,нищо не знаете за мен,а ме изкарахте чудовище.Дали пък самата Вие не сте такава,а?Ок!Твърде много внимание Ви отделих,за да обяснявам за незнам си кой път едно и също!Обичайте си там каквото имате,мислете си че сте единствената, която обича животните и си останете с убеждението,че сте неразбрана.Ако може не ме споменавайте повече,защото и по този начин ми правите реклама,а убежденията и трудът ми няма да пренебрегна и променя заради вас!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#52 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 December 2009 - 12:19 AM

Цитат(techichi @ Dec 9 2009, 11:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
bochko, съвсем правилно Ви го казаха!Престанете да се излагате!Лошото е,че не сте първата с тези пълни глупости които пишете,защото единственото което постигате е да покажете на всички,че ама съвсем нищо не разбирате!Аман от лаици тупащи се в гърдите колко обичат животните ,щото са животни и колко сме зли ние защото се занимаваме професионално с кинология.Много е просто!Тук се говори за породата чихуахуа и ако ни няма нас злодеите да я правим тази порода,нямаше да има и такива които да я имат и да има с кого да се заяждат/това се отнася за всички по света,не само тук/.
,,възмущавам се от начина по който се изразяват,, И кое точно Ви възмущава и по точно аз?! Или е чихуахуа или не,какво възмутително има.А теми за мелези и изобщо за други животинки ,както се изразявате има на други места и много.
,,Не ми харесва отношението към другите животинчета,, къде го видяхте това отношение към другите животинчета,че даже да го окачествявате като отрицателно?!Що за глупости!Всичко това мен ме обижда,нищо не знаете за мен,а ме изкарахте чудовище.Дали пък самата Вие не сте такава,а?Ок!Твърде много внимание Ви отделих,за да обяснявам за незнам си кой път едно и също!Обичайте си там каквото имате,мислете си че сте единствената, която обича животните и си останете с убеждението,че сте неразбрана.Ако може не ме споменавайте повече,защото и по този начин ми правите реклама,а убежденията и трудът ми няма да пренебрегна и променя заради вас!

ae_085.gif ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 12:21 AM

Правилно темата е за чихуахуа ... както и подфорума тук!
ae_085.gif
А форумът на дог.бг има още много теми по който може да се изразява любовта ни към най-добрият приятел на човека КУЧЕТО!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#54 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 01:00 AM

Цитат(techichi @ Dec 9 2009, 09:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>

вие бяхте тази, която определи чихуахуто като работещо куче...и да възмущавам се от начина по който говорите, проблем ли е че го правя?ако темата е "чихуахуа" не мислите ли че Вие спамвате в момента?сега ще мина на вашия тон - омръзна ми да се занимавам с такива като вас компетенции на академично ниво, а дори не можахте да проумеете, че не говоря за това кое е чиху и кое не...както и да е твърде мн внимание ви отделих, ако обичате престанете да се занимавате с мен,ако имате проблем пишете лични съобщения и стига сте спамили!аиде обичайте си там с квото се занимавате и си мислете, че сте единствената, която разбира от подход към хората, решили да си вземат чихуахуа!
User's Signature

Паулу Коелю

#55 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 01:37 AM

От това трябва да се засегна ли?Не става!
Отново пак нищо не сте разбрала!И след като не говорите за ,,чиху,,защо изобщо говорите?Ок щом за вас спамя,просто не ме четете! В другата тема в която ме оплюхте Ви обясних какво е работещо чихуауа.Дали се възмущавате от мен ми е през ...Щом Ви е омръзнало да се занимавате с такива компетенции като мен ,еми не подхващайте спор тогава,явно не можем всички да караме само на любов като вас.Някои гледаме и по сериозно на нещата.Що се отнася до занимаването с вас,не искам не ми е интересно,но Вие започнахте и вероятно не сте си мислела,че ще Ви мълча докато ме плюете.На лични няма да Ви пиша,отдавна минах детската възраст,а и не обичам скритите приказки. ab_041.gif Не претиндирам да имам подход към хората ,,решили да си взимат чихуа,,,а само какво е и какво не е!Кой какво ще си вкара в дома не ме интересува.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#56 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 09:01 AM

Цитат(techichi @ Dec 9 2009, 11:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От това трябва да се засегна ли?Не става!
Отново пак нищо не сте разбрала!И след като не говорите за ,,чиху,,защо изобщо говорите?Ок щом за вас спамя,просто не ме четете! В другата тема в която ме оплюхте Ви обясних какво е работещо чихуауа.Дали се възмущавате от мен ми е през ...Щом Ви е омръзнало да се занимавате с такива компетенции като мен ,еми не подхващайте спор тогава,явно не можем всички да караме само на любов като вас.Някои гледаме и по сериозно на нещата.Що се отнася до занимаването с вас,не искам не ми е интересно,но Вие започнахте и вероятно не сте си мислела,че ще Ви мълча докато ме плюете.На лични няма да Ви пиша,отдавна минах детската възраст,а и не обичам скритите приказки. ab_041.gif Не претиндирам да имам подход към хората ,,решили да си взимат чихуа,,,а само какво е и какво не е!Кой какво ще си вкара в дома не ме интересува.

явно пак ще ви обяснявам - не говоря за СТАНДАРТ на породата чихуахуа, ок?говоря за начина, по който ГОВОРИТЕ за тях , ок?сега дали се разбрахме?На няколко места казах, че въобще не успорвам познанията Ви за СТАНДАРТА, ок?не, не съм си мислела, че ще мълчите, а и не исках да мълчите. Напротив, много ми беше интересно как ще отговорите - както и очаквах!Като искате тук тук, ваш си избор, казвах само, че тук не е мястото! аз си казах моето мнение, вие вашето. Не знам защо си мислите, че аз обичам скритите приказки?Но се си мисля, че не тук е мястото...ако толкос искате да продължите споро направете друга тема....с много голямо удоволствие ще ви обясня на дълго и широко....
User's Signature

Паулу Коелю

#57 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 12:35 PM

За последен път Ви отделям от времето си.
Не, няма да се разберем,Вие отново си пишете едно и също.Не говорим за едни и същи неща.Не ме интересува,че съм пробудила такъв интерес у вас с начина си на мислене,еднакъв на всички развъдчици,които вече не пишат заради такива като вас.Заяждането Ви с мен,за да видите как ще Ви отговоря е безсмислено.Не сте първата,която предлага да се направи отделна тема за заяждане,в която новодошлите да ни обясняват възгледите си,опитвайки се да променят нашите.Пишете си мненията,но мислете преди това дали наистина сте права,защото тепърва има много да учите,очевидно,за да упреквате.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#58 Потребителят е офлайн   viki6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 12:49 PM

bochko - айде стига с безмислени спорове . вместо да пишеш все едно и също вземи и пусни някоя снимчица на кучето си разкажи нещо за него, че на хората им омръзна от тези заяжданици.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

#59 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 04:42 PM

Правилно ba_025.gif това е най-разумното,но да го направи в говорилня или в представям се! smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#60 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 08:19 PM

Цитат(techichi @ Dec 10 2009, 10:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
За последен път Ви отделям от времето си.
Не, няма да се разберем,Вие отново си пишете едно и също.Не говорим за едни и същи неща.Не ме интересува,че съм пробудила такъв интерес у вас с начина си на мислене,еднакъв на всички развъдчици,които вече не пишат заради такива като вас.Заяждането Ви с мен,за да видите как ще Ви отговоря е безсмислено.Не сте първата,която предлага да се направи отделна тема за заяждане,в която новодошлите да ни обясняват възгледите си,опитвайки се да променят нашите.Пишете си мненията,но мислете преди това дали наистина сте права,защото тепърва има много да учите,очевидно,за да упреквате.

в предишния си пост пишете,че сте ми одтелила достатъчно от скъпото си време. искрено се надявах да е така.Уви!
сега и тук пишете , че е за последно!Дано да е така!Вас не Ви интересува, че сте пробудила у мен интерес, както казвате, и мен не ме интересуват вашите обяснения. Дано сме се изяснили вече или да моля вече да спрете да ми пишете?
Моля, не ми пишете!
User's Signature

Паулу Коелю

• (12 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема