Турска ангора
Публикувано: 26 January 2007 - 11:32 AM
Добре дошла на Жужу. Жужу е бижу - много е сладка, да ви е жива и здрава и много да ви радва bravoS .
Големи са сладури цялата компания. marina_tz, страхотна комбинация от черно и бяло angelpik ...
Публикувано: 27 January 2007 - 02:05 PM
Наистина едноцветните мацета /мама Мира, Чери и Арес/ могат да си опитат късмета на изложба. Вероятно ще получат статут и ще започнат да се развиват според изискванията занапред. За многоцветните не знам, трябва за се проучи. Но те и така са си нашите шампиони! Мъничето Жужи е разкошно маценце, ще видите каква пухкава и сладка котка ще стане! Мао си го взехме от улицата /по-точно от едно котило от мазето на съседен блок!/. Беше точно колкото Жужи. Майка му беше едноцветна жълта маца. Имаше котенца и като Жужи.
Нали знаете, че мъжките са винаги чифт цвята /най-често 2/ или едноцветни, а женските - тек цв. или едноцветни/ но рядко/ - мама Мира е рядкост!
Прикачени файлове
-
_____________.jpg (55.11K)
Брой сваляния: 135
Публикувано: 27 January 2007 - 02:08 PM
Прикачени файлове
-
_____.JPG (110.17K)
Брой сваляния: 120
Публикувано: 28 January 2007 - 05:42 PM
Прикачени файлове
-
000_2495.JPG (154.24K)
Брой сваляния: 119
Публикувано: 29 January 2007 - 08:35 AM
Много е красиво женското котенце, то е калико 3 цветна хубавица. Рядкост са и аз много ги харесвам. За Мао има си раздел кастрати и също за домашни котки мисля, че ще хване окото на съдиите защото е много хубав, добре гледан и кротък. Елате на пролетната изложба и ще се видим и ще си поприказваме. Моите са извънмерно тлъстички и прекомерно сънливи, също са кастрати. Ядат на провала суха храна - на мене приличат. Винаги им са пълни купичките с храна ( и не я меря сипвам като се свърши, за седмица изяждат около кило и 200-300 грама смес гр премиум и супер премиум храни? и една тавичка с вода. За сухата храна на ден за 2-3 месечно коте 35-50 грама Юкануба джуниър, с това изхранвах Томи, той единствен беше при нас бебе, всички останали дойдоха по-късно. Полудългокосместите искат повече храна заради козината каза моят внук почти ветеринар. Храната за персийки се смесвала с храна за късокосмести, но аз за моят полудългокосмест не съм го правила досега. Или сега го е научил или го е пропуснал или щото той, котаракът княз Игор, дойде при нас на 6 години.
Марина кажи сега какво ще ги правиш мама и син, кого ще кастрираш или искаш инбрийдинг потомство? И малкия и Мира изглеждат в отлична форма.
Къде са обещаните ми снимки на Арес чакам ги с нетърпението на болно бабе...Само да ми падне ще го нагушкам и нацелувам по пухестото шкембенце.

Публикувано: 29 January 2007 - 08:39 PM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 30 January 2007 - 07:21 AM

Публикувано: 30 January 2007 - 07:12 PM

При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
Публикувано: 30 January 2007 - 10:30 PM
Прикачени файлове
-
DSC00222.JPG (67.49K)
Брой сваляния: 122

Публикувано: 01 February 2007 - 05:07 PM
Желая ти здраве, на теб, на цялата ти фамилия и на всички тук хора с добри сърца - любители на прекрасното животинче КОТЕ.
А това са Мао и най-големият му домашен любимец - синът ми Мони.
Прикачени файлове
-
Golemi_priateli.JPG (109.74K)
Брой сваляния: 121
Публикувано: 01 February 2007 - 05:47 PM
Цитат
Много красиво коте и е голям късметлия че Ви има, w) w) и че го обичате толкова много. w) w)
Публикувано: 04 February 2007 - 12:01 AM
Публикувано: 04 February 2007 - 09:28 AM
бтв няма затворени врати пред мошеничеството! s)

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.