УИПЕТ малка английска хрътка

Публикувано: 02 December 2011 - 09:39 PM
						Права си! Кучетата от снимките са наистина много. Пък и трудно може да им се даде на всички поравно вниманието, което заслужава един уипет. Обаче си мисля, че една глутница от 4-5-6 уипета е хубаво нещо!  
Разглеждах прекрасните снимки на Henny van den Berg и попаднах на тази:
 Ах, как ми липсва бебешкия период (макар, че Лейси все още се държи като бебешор)

Това са Лейси и сестра й Дива (StripPoker's Love DeLuxe), малко преди Хени да ни изпрати Лейси. Двете са единствените сестри, които си приличат като структура, като цвят и като тип. Всъщност всички кученца от кучилото се различават изключително едно от друго.

Разглеждах прекрасните снимки на Henny van den Berg и попаднах на тази:

Това са Лейси и сестра й Дива (StripPoker's Love DeLuxe), малко преди Хени да ни изпрати Лейси. Двете са единствените сестри, които си приличат като структура, като цвят и като тип. Всъщност всички кученца от кучилото се различават изключително едно от друго.

Публикувано: 02 December 2011 - 10:51 PM
						Много са сладки двете сестрички и с много хубава окраска. Много  харесвам тигрови уипети  във всички разновидности.
И на мен ми липсва бебешкия период само не ми харесва, че растат много барзо като гъби докато се усетиш и вече са големи кучовци.

Ето една снимка на Данте като малък.

И на мен ми липсва бебешкия период само не ми харесва, че растат много барзо като гъби докато се усетиш и вече са големи кучовци.
Ето една снимка на Данте като малък.

Публикувано: 03 December 2011 - 08:08 PM
						В такъв случай малко снимки по повод тъгата по бебешкия период  

Последното кучило на развъдник Whiptails, кученцата са две - момченце и госпожица и са пълни копия на родителите си

Не са ли като малки кюфтенца?

Последното кучило на развъдник Absoluiti Idile

И последните кученца на Sobers

Последното кучило на развъдник Whiptails, кученцата са две - момченце и госпожица и са пълни копия на родителите си
Не са ли като малки кюфтенца?

Последното кучило на развъдник Absoluiti Idile

И последните кученца на Sobers

Публикувано: 14 December 2011 - 07:18 PM
						На изложбите в София тази събота и неделя (10-11.12) моята малка любимка Нафнаф - PetrezselyemProjekt Nightflight , бебе от последното кучило на моята позната от Унгария Мая (развъдник PetrezselyemProjekt, също и съсобственик на бебето) взима 2x VP, 2x Best baby и 2х BIS Baby.  Госпожицата е с огромен потенциал. Съжалавям, че не успях да присъствам на изложбите. Все пак ми обещаха, че ще посетят отново някоя българска изложба, тогава няма да пропусна!  

А ето я и малката звездичка

А ето я и малката звездичка

Публикувано: 15 January 2012 - 09:25 PM
						Ние все още си имаме 2-3 педи сняг и момичетата истински се забавляват.  

Уипетите и бързата скорост - неразделна комбинация. (да не забравяме комичните физиономийки, които са още по-неразделна част от уипетските снимки)

Снежна бъркотия както винаги.

Естествено, Лейси се опитва да си върне на Дайра, която обожава да я дразни (най-забавно е да ядосваме по-малките)

Резултат - Дайра настига малкото обидчиво детенце и следва усмивчица (злобничка, но все пак усмивчица).

Така ни затъват "клечките" в снега

Нова серия уипетски борби

"Ушенце в опасност"

Малко кунг-фу

И атаката на извънземното

Усмивки...

... иии пак усмивки.

Скоро ще има нова серия снежни игри!

Уипетите и бързата скорост - неразделна комбинация. (да не забравяме комичните физиономийки, които са още по-неразделна част от уипетските снимки)

Снежна бъркотия както винаги.

Естествено, Лейси се опитва да си върне на Дайра, която обожава да я дразни (най-забавно е да ядосваме по-малките)

Резултат - Дайра настига малкото обидчиво детенце и следва усмивчица (злобничка, но все пак усмивчица).

Така ни затъват "клечките" в снега

Нова серия уипетски борби

"Ушенце в опасност"

Малко кунг-фу

И атаката на извънземното

Усмивки...

... иии пак усмивки.

Скоро ще има нова серия снежни игри!

Публикувано: 19 January 2012 - 05:54 PM
						Душичка!  

Пък даже е и облечена! Така си трябва, че нали бързо им измръзват кльощавите дупенца.

Ето още малко от нас.

Без коментар, снимката говори сама.

Летящи уипети с летящи уши.

Лейси продължава да се развива. А дали от много движение или си го носи в кръвта, гръдният й кош е презадоволително дълбок

Пък даже е и облечена! Така си трябва, че нали бързо им измръзват кльощавите дупенца.
Ето още малко от нас.

Без коментар, снимката говори сама.

Летящи уипети с летящи уши.

Лейси продължава да се развива. А дали от много движение или си го носи в кръвта, гръдният й кош е презадоволително дълбок

Вход

Горе
 Цитиране +