Хранене и грижи за ротвайлера!
Публикувано: 12 January 2009 - 09:40 PM
Цитат
Здрашейте, значи искам да попитам, понеже съм още начинаещ, значи кученцето ми нее купано от както съм го взел от майка му, казаха ми когато го взех да не го къпя до 2-рия ,месец и аз не съм го къпал, но сега искам да го изкъпя, но не нзам как , по точно, след като го изкъпя, как да го опазя за да не се простуди, и да добавя, още нямам печка, какво да правя, ако може за малко инфо. и Друго да попитам, значи постояанно яаде цимент, мазилка и камани, казаха ми че имало кужда от калции, щом прави така, Вярно ли е, ветеринаряа ми каза че нее така, и че всичко е наред, щом го храня с виско клас храна на Hill`s, и не му трябвали калции. моля споделете.
и моята ми изяде мазилката докато беше малка и уверявам те и аз имах същите притеснения но това са некви измислици в интерес на истината

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 12 January 2009 - 10:04 PM
Verto ти направо ме разби от смях ;D От дълго време не се бях смяла от сърце. Това което са ти казали за мазилката и цимента е върха на бисерите ;D :rolleyes: Значи вместо калций вдигни му един зид , та когато има нужда да си хрупка. ;D ;)
Та послушай вета щом му даваш хубава храна не му давай калций.

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!
Публикувано: 14 January 2009 - 11:45 AM
Цитат
Здрашейте, значи искам да попитам, понеже съм още начинаещ, значи кученцето ми нее купано от както съм го взел от майка му, казаха ми когато го взех да не го къпя до 2-рия ,месец и аз не съм го къпал, но сега искам да го изкъпя, но не нзам как , по точно, след като го изкъпя, как да го опазя за да не се простуди, и да добавя, още нямам печка, какво да правя, ако може за малко инфо. и Друго да попитам, значи постояанно яаде цимент, мазилка и камани, казаха ми че имало кужда от калции, щом прави така, Вярно ли е, ветеринаряа ми каза че нее така, и че всичко е наред, щом го храня с виско клас храна на Hill`s, и не му трябвали калции. моля споделете.
Цитат
Verto ти направо ме разби от смях ;D От дълго време не се бях смяла от сърце. Това което са ти казали за мазилката и цимента е върха на бисерите ;D :rolleyes: Значи вместо калций вдигни му един зид , та когато има нужда да си хрупка. ;D ;)
Еее не може да бъде истина това! :sarkastichen: ^_^ ^_^ ^_^

Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.
Публикувано: 15 January 2009 - 01:50 PM
Давай му македонска наденица у историята ке влезеш... :P ;D ;D ;D
ии га извади наденицата очите ей такиа станаа ии единия набочи, другия отряза ии войводата го помня кат каза "тя мноо арна, бре, танасе..
"арна яяя, с тая наденица у историята ке влезнем"
ии га извади наденицата очите ей такиа станаа ии единия набочи, другия отряза ии войводата го помня кат каза "тя мноо арна, бре, танасе..
"арна яяя, с тая наденица у историята ке влезнем"
Публикувано: 15 January 2009 - 10:29 PM
Цитат
Преди 1 седмица взимах гранули и като ги отворих какво да видя :o некви дребни по-малки от фъстък и днес забелязах,че пише че е за малки породи :huh: :rolleyes: яде ги ама...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 January 2009 - 12:21 AM
Има тази е 16.50 имаше една от 15 :P все пак набързо я взех но какво да ти давам обеснения...точно пък на теб. :- но тая върши работа нали е куче като е гладно ще яде даже трябва да се радва,че съм му взел храна то инъче само на сух и мухлясал хляб не става дори вода няма,яде сняг...остей ама и понякога забравям,че имам куче в двора и по цяла седмица седи без храна чак се чудя как ги е направила тези 45 кила...виж кво нещо е фотосинтезата. :rolleyes:
Публикувано: 16 January 2009 - 08:40 PM
Цитат
Цитат
Кога запо4ва да съобщава за опастност,и кога запо4ва да я "елиминира"?
когато го обучиш за елеминатор!
Имам в предвит да е защитник,може би и аз не се изказах правилно...
Знам 4е запо4ват да се обу4ават ку4енцата около 5 месе4на възраст/смисъл специалното обу4ение/.
Публикувано: 18 January 2009 - 01:22 PM
Цитат
:-мале как малко не те е жал :huh:горкото животинче да стои без храна.Дано в другия живот си куче на лоши стопани и ей така да те държат гладен по месеци наред :angry:
:->) :klati: :klati: ^_^ ^_^ ^_^ :klati: ^_^ ^_^ :klati: :klati: ама ти наистина ли ми повярва. :o :rolleyes: ;D ;D