Ужас
Хранене и грижи за ротвайлера!

Публикувано: 24 June 2009 - 10:51 AM

Публикувано: 24 June 2009 - 12:19 PM
Ariel, в Jun 24 2009, 11:51 AM, написа:
Темата е подробно дискутирана назад във форума. Прочети и ако не разбереш нещо попитай пак. Знай, обаче, че всъщност няма и смисъл да опитваш....най-много да постигнеш кучето да не взема храна от непознати В ТВОЕ ПРИСЪСТВИЕ!

Публикувано: 27 June 2009 - 03:50 PM

Публикувано: 28 June 2009 - 04:39 PM
винету, в Jun 27 2009, 04:50 PM, написа:
КОКО няма да ти се подиграва. КОКО само ще поясни, че така кучето се учи да не взема храна от капани за мишки, а не да не взема от земята...

Публикувано: 28 June 2009 - 10:14 PM
KOKO_ko, в Jun 28 2009, 05:39 PM, написа:
винету, в Jun 27 2009, 04:50 PM, написа:
КОКО няма да ти се подиграва. КОКО само ще поясни, че така кучето се учи да не взема храна от капани за мишки, а не да не взема от земята...
E да ама с очите си видях как това куче не вкуси от разпиляна по двора храна(а само периодично я напикаваше)..за сметка на това ,когато му сложиха храна в паничкат то започна да я яде...това са фактите...кой както иска да ги тълкува...

Публикувано: 29 June 2009 - 11:29 AM
винету, в Jun 28 2009, 11:14 PM, написа:
Кучето просто не е било гладно и му се е пикаело, тълкователю ... дотук с празните приказки. Темата отдавна се изчерпа. Ще се радвам да ме разбереш правилно...

Публикувано: 02 July 2009 - 11:45 PM

Публикувано: 05 July 2009 - 06:35 PM

Публикувано: 05 July 2009 - 10:45 PM
1.Поглъщане на по-голямо количество пясък докато играе с предмети на плажа....гастрит,повръшане безапетитие,диария
2.Пиене на морска вода-тежка профузна диария!
3.Тежки рани по лапите от миди и счупени стъкла заровени в пясъка.
4.Поглъщане на предмети захвърлени на плажа...
5,Екзема и опадване на козината,ако след къпане в морето не се мие със сладка вода....
6.Простуда и миозит ако се къпе в ледена вода(във Варна при западен вятър водата понякога изстива с цели 10 градуса!)
7.Топлинен удар ако го излагате продължително време на слънце.
От мен толкова...от КОКО повече...той все пак повече разбира!!!

Публикувано: 05 July 2009 - 11:09 PM
vankata367, в Jul 5 2009, 10:39 PM, написа:
Ванката367...да знаеш, че за всяко куче размотаването по плажовете е истинско удоволствие, затова по-полечка с категоричните съвети.... Ако все пак искате кучето ви да се чувства истински добре, е добре да последвате наставленията на фена на Карл Май ... последното му мнение е едно от малко верните из този форум. Браво , ВОЖДЕ!
Цитат
2.Пиене на морска вода-тежка профузна диария!
3.Тежки рани по лапите от миди и счупени стъкла заровени в пясъка.
4.Поглъщане на предмети захвърлени на плажа...
5,Екзема и опадване на козината,ако след къпане в морето не се мие със сладка вода....
6.Простуда и миозит ако се къпе в ледена вода(във Варна при западен вятър водата понякога изстива с цели 10 градуса!)
7.Топлинен удар ако го излагате продължително време на слънце.
А че знам повече, така е ... не е нужно да ми се подмазваш тук пред всички!

Публикувано: 05 July 2009 - 11:34 PM
Под "не взимайте кучето с вас на плаж" , разбирам от 10 сутринта до 5 следобяд животното да бъде принудено да стои да вас и да се пържи на слънцето

on the road of life,there are passengers and there are drivers

Публикувано: 06 July 2009 - 12:02 AM

Публикувано: 06 July 2009 - 12:09 AM

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

Публикувано: 06 July 2009 - 10:00 AM
vankata367, в Jul 6 2009, 12:34 AM, написа:
Под "не взимайте кучето с вас на плаж" , разбирам от 10 сутринта до 5 следобяд животното да бъде принудено да стои да вас и да се пържи на слънцето
През юни,юли и август на плажа може да се ходи до 9.00 сутрин и след 18.00 вечер.....проверено и отработено....иначе рискувате топлинен удар..особено ако кучето е по-възрастно.Колкото до водата...тъй като разхождам кучето поне 1-2 часа сутрин и 2-3 часа вечер ,аз задължително му нося шише с около 1.5 л вода.Така освен.че предпазвате кучето от прегряване можете и да го отучите да пие вода от непроверени източници,а с това свеждате риска от смъртоносната лептоспироза до минимум...и не забравяйте,че лептоспирите обитават и течащи и бистри на вид води!!!!

Вход

Горе
 Цитиране +