Dog.bg Форуми : Хранене и грижи за ротвайлера!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (64 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хранене и грижи за ротвайлера!

#841 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 November 2009 - 09:50 PM

Ще успееш....Отучвай я навреме иначе лошо....предишният ми ротвайлер беше научен да лежи до мен на дивана и просто нямах мира....

#842 Потребителят е офлайн   DJRASTA_BG Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2009 - 10:31 PM

Добър ден ! Чудесен форум . Преди 10 дена си взех ротвайлер и сега имам няколко въпроса , на които се надявам да ми дадете отговор :) Понякога кучето почва да хапе по силно от обикновено и да ръмжи злобно и се чудя дали да го наказвам . Разбирам че кучето е още малко и незнам как да му се карам , чудех се дали е yдачно да го бия някакси ?

#843 Потребителят е офлайн   DJRASTA_BG Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2009 - 11:49 PM

забравих да спомена че за пръв път имам куче и си нямам голяма представа що е това : )

#844 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 November 2009 - 08:13 AM

Здравей,
Като за "новак" давай по-кротко с палето. Без бой.
Запознай се първо с това що е то куче, какви са неговите специфики и как кучето вижда света. Започни с четене, за да ти се изяснят някои неща. Съвети за малък ротвайлер! "А" и "В" на дресурата и др., защо играта се превръща във "война" е един добър старт за теб, а по-късно тема ти ще бъде преместена там.
Едно интересно филмче. Дoста интересни неща има. Надявам се да ти е полезно и интересно.
http://vbox7.com/play:7dc2aef5
Приятно четене и гледане. Ако нещо отново не ти е ясно, питай, пък с каквото можем ще помагаме.
Живо и здраво да ти е палето и дълги години да ви съпътства едно здраво приятелство!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#845 Потребителят е офлайн   Борис Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 November 2009 - 06:19 PM

Добър вечер на всички ae_085.gif имам няколко въпроса относно отглеждането на малкия Аарончо. Имам чуството че кученцето в последните дни кучето си обръща деня на нощ и нощта на ден, през целия ден спи а през нощта прави пакости, това нормално ли е? и защо го прави? Също така предпочита да си играе с наще раце, крака и чорапи а не с неговите си играчки който са за тази цел, дайте съвети. А за храната какво ще ми кажете? За предпочитане е Бг храна или чуждестранна? Каква е разликата? Гранулирана или консерви, за сега предпочитам гранулираната от консервите защото от консервите Аарончик ака меко незнам това нормално ли е или? За сега е само това, ако имам още въпроси и вие нямате нищо против мисля да ги пиша тук. Ако това не е мястото за въпросите ми моля кажете wb_052.gif

Предварително благодаря за помощта
User's Signature

Качена снимка

#846 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 November 2009 - 10:24 PM

Цитат(Борис @ Nov 14 2009, 06:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Добър вечер на всички ae_085.gif имам няколко въпроса относно отглеждането на малкия Аарончо. Имам чуството че кученцето в последните дни кучето си обръща деня на нощ и нощта на ден, през целия ден спи а през нощта прави пакости, това нормално ли е? и защо го прави? Също така предпочита да си играе с наще раце, крака и чорапи а не с неговите си играчки който са за тази цел, дайте съвети. А за храната какво ще ми кажете? За предпочитане е Бг храна или чуждестранна? Каква е разликата? Гранулирана или консерви, за сега предпочитам гранулираната от консервите защото от консервите Аарончик ака меко незнам това нормално ли е или? За сега е само това, ако имам още въпроси и вие нямате нищо против мисля да ги пиша тук. Ако това не е мястото за въпросите ми моля кажете wb_052.gif

Предварително благодаря за помощта

Здравей Борис, според мен ако залагаш на бг. храна и консерви кучето няма да стане въобще това което изкаш. А за тези консерви направо не ми се говори. За твое сведвние те са 80%вода нищо че изглежда "месо". А колкото до храната поинтересуваи се за някоя немска хубава храна ако изкаш и ти и кученцето да сте довплни. ae_085.gif А колкото до спането ще се въздържа от коментар, защото не съм имал такъв проблем. Надявам се някой по компетентен от мен да ти отговори. Успех. ab_041.gif
User's Signature

Aleksandar

#847 Потребителят е офлайн   винету Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2009 - 10:59 PM

"менюто" при мен включва ...закуска 150 г гранули Бенто Кронен ,1 яйце или 100 г млечни продукти(изкиснато сирене,кашкавал или извара)
"вечеря"-около 500 г пилешко месо(само месо без кости!) и 500 г ориз сварен в пилешки бульон...като хранителна добавка давам бирена мая 2 по 2 табл(за мускулатура,козина и имунитет).....
Нищо не препоръчвам....просто споделям .....

#848 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 November 2009 - 11:31 PM

Цитат(винету @ Nov 14 2009, 10:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"менюто" при мен включва ...закуска 150 г гранули Бенто Кронен ,1 яйце или 100 г млечни продукти(изкиснато сирене,кашкавал или извара)
"вечеря"-около 500 г пилешко месо(само месо без кости!) и 500 г ориз сварен в пилешки бульон...като хранителна добавка давам бирена мая 2 по 2 табл(за мускулатура,козина и имунитет).....
Нищо не препоръчвам....просто споделям .....

Според мен това е едно много добро меню за любимеца, така може да се грижи само един гриижовен стопанин, дано да има повече такива ae_085.gif
User's Signature

Aleksandar

#849 Потребителят е офлайн   Борис Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 07:38 PM

Добър вечер, пак аз и мойте проблеми. Взехме на Аарончи нова марка храна (Педигри) и незнам точното количестово храна което трябва да му се дава, защото на опаковката пише 115гр/24/4, Разбрах че са 4 хранения на ден но не разбрах дали са 115гр на хранене или 115гр изцяло, но 115гр за целия ден ми се вижда много малко и горкият все едно не е видял храна. Дайте съвети =) Лека вечер на всички ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#850 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 07:43 PM

Цитат(Борис @ Nov 16 2009, 07:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Добър вечер, пак аз и мойте проблеми. Взехме на Аарончи нова марка храна (Педигри) и незнам точното количестово храна което трябва да му се дава, защото на опаковката пише 115гр/24/4, Разбрах че са 4 хранения на ден но не разбрах дали са 115гр на хранене или 115гр изцяло, но 115гр за целия ден ми се вижда много малко и горкият все едно не е видял храна. Дайте съвети =) Лека вечер на всички ae_085.gif

На тази възраст давай храна на Арончи колкото му държи корема... и по възможност сменете марката с нещо по-качествено...да речем...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#851 Потребителят е офлайн   Борис Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 08:29 PM

Ще се смени ама ми кажете с коя марка че незнам, в магазина тази беше най качествената според мен. Може ли да ми обясните какво точно ще рече на корем. Страх ме е да не дабелее и да стане проблем с костите вие какво мислите? Благодаря за помощта smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#852 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 08:43 PM

Цитат(Борис @ Nov 16 2009, 08:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще се смени ама ми кажете с коя марка че незнам, в магазина тази беше най качествената според мен. Може ли да ми обясните какво точно ще рече на корем. Страх ме е да не дабелее и да стане проблем с костите вие какво мислите? Благодаря за помощта smile.gif

значи че трябва да разгледаш внимателно темата за храненето във форума и че ако надебелее ще ти кажем навреме да спреш, стига да слагаш редовно негови снимки тук...

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#853 Потребителят е офлайн   Борис Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 08:52 PM

Сега се захващам със темата за храненето, а за снимки това ще ви е най малкия проблем =) Мисля да го снимам 2 пъти в месеца за да може после да му се направи албум =) Поздрави на всички smile.gif

ПС: КОКО моля да ми напишеш на ЛС някой мейл искам да поговорим за обучението на мъничето ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#854 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 08:57 PM

Цитат(Борис @ Nov 16 2009, 08:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сега се захващам със темата за храненето, а за снимки това ще ви е най малкия проблем =) Мисля да го снимам 2 пъти в месеца за да може после да му се направи албум =) Поздрави на всички smile.gif

ПС: КОКО моля да ми напишеш на ЛС някой мейл искам да поговорим за обучението на мъничето ae_085.gif

че защо да ми задръстваш пощата, като можеш да ми задръстваш личните съобщения?
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#855 Потребителят е офлайн   DJRASTA_BG Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 November 2009 - 10:07 PM

Здравейте ротът ми е на 2 месеца и 5-6 дена чудя се откога да почвам с обучението - елементарните команди и кога да почна да го уча да се изхожда навън tb_195.gif

#856 Потребителят е офлайн   Xrisi.dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Много .. но не чак толкова ... хD
Публикувано: 16 November 2009 - 10:39 PM

Цитат(DJRASTA_BG @ Nov 16 2009, 10:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте ротът ми е на 2 месеца и 5-6 дена чудя се откога да почвам с обучението - елементарните команди и кога да почна да го уча да се изхожда навън tb_195.gif

От точно сега ae_085.gif

#857 Потребителят е офлайн   Muni Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2009 - 10:06 AM

След всичко прочетено до тук почвам да разбира защо малката изглежда като пинчер... вярвам на ветеринарят ,който ми казва че трябва да я де по 120 гр гранули на ден а тя горката глад я мъчи...

#858 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2009 - 10:13 AM

Цитат(Muni @ Nov 19 2009, 10:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
След всичко прочетено до тук почвам да разбира защо малката изглежда като пинчер... вярвам на ветеринарят ,който ми казва че трябва да я де по 120 гр гранули на ден а тя горката глад я мъчи...

Е много ясно че я мъчи глад, даваи му да яде здраво на кученцето моето е на 3,5 месецо и яде по 3 мерителни купички на ден като едната е доста повече от 150 грама .
User's Signature

Aleksandar

#859 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2009 - 10:14 AM

като се замисля, то ако му даваш по 120 гр. на три пъти значи му слагаш по 40 гр на хранене. ами то това наизтина си е глад.

Моля, ползвайте "редактор", вместо да пускате поредни постинги.
Мод

User's Signature

Aleksandar

#860 Потребителят е офлайн   borgila Икона

• Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 22 November 2009 - 03:17 PM

Здравей те!Някой може ли да ми направи таблица на това колко средно трябва да тежи в месеците докато расте ротвайлерчето?

• (64 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни