Dog.bg Форуми : Денонощна ветеринарна помощ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Денонощна ветеринарна помощ

#21 Потребителят е офлайн   d-r Papazov Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 February 2007 - 12:41 AM

Цитат

Аз съм от Стара Сагора и посещавам различни клиники но незнам да има някоя за спешни случаи моля някои ако знае такава в Стара Загора да ми каже  r)

д-р Папазов-0888 443 169
д-р Александров- 0887 360 289
User's Signature

гр.Стара Загора[br]042 / 25 61 01[br]д-р Ивайло Папазов 0886 846 352[br]

#22 Потребителят е офлайн   sowa7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2007 - 02:08 PM

Никой не споменава ветеринарна клиника "Байвет", София - зад х-л Родина. Не работят денонощно, а с удължено работно време, както и в събота и неделя. Отношението към пациентите е невероятно добро (покрай кучинка, в края на живота й, обиколих доста ветеринари и имам достатъчно впечатления)...не успяха да предотватят неизбежното и моята Сузи я няма вече четири години..но хората направиха ВСИЧКО възможно...  Публикувам сайта им:

http://www.bivet.hit.bg/index.html

както и адрес:
София
ул."Г.Д. Зографина 2
тел.(02) 951 53 96
От понеделник до петък
9-21 часа
събота и неделя
10-19 часа

Също много добро впечатление имам от клиниката на д-р Антов - в Лозенец, който без да сме му пациенти ни прие в събота късно вечерта!!!, като разбра симптомите, сам ни покани в клиниката,  при това беше много внимателен и ..абе разбира си от работата, синът му също.
Ето техния сайт:

http://www.vetbg.com..._...ct&Itemid=3
User's Signature

Усмихвай се днес, утре ще е по-зле....

#23 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 17 September 2007 - 09:47 PM

София
Син кръст

Работно време: делници - от 10 до19ч., празници - от 11 до 14ч., но има тел. за спешни случаи: 0898 361 903
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#24 Потребителят е офлайн   borisova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2007 - 01:29 PM

Аз съм изключително доволна от ветеринарна клиника д-р Антов в София, Лозенец,ул.Плачковица-4, там работят двама братя, които са много добри професионалисти,винаги се отзовават, ходят на адреси, много добри диагностици и изобщо всичко, от което се нуждае животното , за да е лекувано добре.Изключително любезни и културни, много внимателни и коректни, чудесни хирурзи. Благодарение на тях, моето куче, което вече не е сред нас, но сега имам друго, живя 9 год. под грижите им, направиха му много тежки операции, но всичко беше наред след това, дадоха всичко от себе си , а когато кучето получи инвагинация направиха и невъзможното , за да го спасят, но понякога за съжаление никой не може да помогне.Специални благодарности на тях и на другите лекари, които наистина лекуват, а не гледат да изкарат пари и  бездушно  наблюдават как страдат животните и не правят нищо. :blink:

Ето им сайта, че забравих да го сложа: :blink:

www.vetbg.com

#25 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 29 January 2008 - 10:35 PM

http://saintantim.dir.bg/
От известно време са денонощни. Имат всичко: лаборатория, рентген, стационар....наистина всичко

#26 Потребителят е офлайн   JeanClaude Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 July 2008 - 09:00 PM

Аз препоръчвам денонощна ветеринарна помощ в клиника :"Анимо".Поверих им трите си котета,които благодарение на тях се възстановяваха и от леки и от тежки операции.Живяха над 13 години.А като ги водех при тях котетата се вкопчваха в тях и се бяха много спокойни.За тях животните не са само работа,а живи същества за които се раздават докрай.Продължавайте все така!
User's Signature

Jean Claude

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни