Балто (едно куче се разлага - елате да го евтаназирате)
Публикувано: 11 July 2009 - 11:14 PM

Най-накрая стигнахме до д-р Бобадова, която постигна това:

Вярвам, че момчето ще бъде едно прекрасно здраво куче, с чудесна козина.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 July 2009 - 12:43 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 12 July 2009 - 01:07 PM
Става дума как най-бързо и удобно средствата ще отидат точно за лечение на Балто според желанието на дарителите.
Аз, например, не разбрах нищо. Както и не разбрах на кого трябва да предавам получените по общата сметка дарения за него, каквито вече има. Моля, пишете ми на ЛС.
Публикувано: 12 July 2009 - 02:02 PM

НЕКА ДОНЕСЕМ НА БАЛТО ЛЕКАРСТВОТО, НЕКА ДОНЕСЕМ НА БАЛТО ЖИВОТА...
Публикувано: 12 July 2009 - 09:54 PM
Щом събера пари ще дам за Балто ,а до този момент ще следя темата и ще се надявам на най-доброто за този нов герой.
Поздрави на този северен красавец ,както и на всички останали загрижени за него и неговото ново начало.
Късмет скъпи Балто

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.
Публикувано: 13 July 2009 - 08:17 AM

Ще Ви държим в течение за лечението на този прекрасен вълкоподобен кучо.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 14 July 2009 - 09:11 AM
докато чакам някой да благоволи да даде пълна и точна информация за банковата сметка на Пернишкото сдружение Дай лапа
на Балто положението не става по-розово
Балто е там от 1 месец как до сега никой не успя да го снима и да помолои за помощ...
както й да е
Искам да уведомя всеки който иска да помогне на БАЛТО, че може да ползва сметката на Мил:
БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА:
Име (Name): МАКЕДОНСКА МИЛЕНА ТОДОРОВА (MAKEDONSKA MILENA TODOROVA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните основание за плащане и ник или име.
п.с
ако има недоволни от това моля на ЛС
Публикувано: 14 July 2009 - 08:52 PM
Отначало помислих, че процедурата няма да му хареса , но той се оказа много гальовен,сам ми се буташе в гребена ; )) Късметлия ще е този , който го осинови след като се излекува
Раните по кожата му се откриха още повече , но с тях се откри и място за нова козина.

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 15 July 2009 - 02:06 PM

Сериозно: Нали с това събиране на пари не се приключва? В смисъл, че Балто Крастунков ще се лекува поне 4- 5- 6 месеца. Т.е. не може ли всеки месец всеки да дава колкото може да отдели? На мен ми е по- лесно да давам така, от колкото да се опитам да събера някаква сума за няколко дена тайно от мъжо

Публикувано: 15 July 2009 - 02:14 PM
totschica, в Jul 15 2009, 03:06 PM, написа:

Сериозно: Нали с това събиране на пари не се приключва? В смисъл, че Балто Крастунков ще се лекува поне 4- 5- 6 месеца.
лечението ще трае няколко месеца
и ще трябва непрекъснато да се събират пари
като ходя при Балто - ще разпитам точно как ще се процедира
предполагам, че трябва и по-силна храна за него, витамини, имуностимулатори
ох, де да знам как се бори таква тежка краста
само занм, че ми е ужасно мъчно за него
и всяка нощ го сънувам
ще се побъркам
Публикувано: 15 July 2009 - 02:57 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg