Dog.bg Форуми : Търся накой да ми подари ДОго аржентино

Към съдържанието

Dogo Argentino

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търся накой да ми подари ДОго аржентино

#1 Потребителят е офлайн   dogoArj3ntIn0 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2009 - 05:45 PM

Ако някой ми подари дого ще сам много благодарен. :smile:
User's Signature

Качена снимка НаЙ-ОбИчАмДоГоАрженТиНоТ0

#2 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 08:51 PM

Показване на мнениетоdogoArj3ntIn0, в Jul 12 2009, 03:45 PM, написа:

Ако някой ми подари дого ще сам много благодарен. :smile:

Нямаш проблем!! И 5 ако искаш.
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#3 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 10:47 PM

Еееее, че като имаш 5 за раздаване,дай едно насам :ab_041:
Не мисля,че само защото нямаш какво да кажеш на човека трябва да пишеш глупости :ea_103:

#4 Потребителят е офлайн   paloma_blanka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 15 July 2009 - 11:46 PM

Показване на мнениетоstanislav0103, в Jul 15 2009, 11:47 PM, написа:

Еееее, че като имаш 5 за раздаване,дай едно насам :ab_041:
Не мисля,че само защото нямаш какво да кажеш на човека трябва да пишеш глупости :ea_103:

Дааа, ти определено имаш какво да кажеш по темата. :fa_067:
User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 09:09 AM

Нямам идеята да се заяждам с вас!!!
Ами не всеки може в това време да отдели на раз дадената сума,а всички знаем че тя не е малка !
А за това че как ще го гледа после ....хайде моляте.........
Не всички представители на тази порода похапват "скъпите" хранички,за които пишете или сте чували от някой... или всичките сте с супер доходи,и отделяте за храна на домашният ви любимец по-200 кинта на месец??? така че полека колеги!
Всичко е желание :smile:
Написах това ,защото момчето явно не се е поинтересувало от сумата която трябва да даде за представител на тази порода , а изявления от сорта на 2иря пост са излишни :ae_085:
Пожелавам ви лек и слънчев ден !!

ps:
Не се заяждам,просто лично мнение!

#6 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 09:51 AM

А за този мерцедес ти пожелавам успех :ud_009: не давай пирмери като този защото,цените са много по-различни от тези които се отделят за кучо .Не мерси не желая да ми подаряват каквото и да е !
Маи не си разбрал какво пиша ?
изобщо нямам намерение да споря с теб!
Мисълта ми беше,че можеше да се отговори нормално на момчето без такива подигравки.
Но явно сме забравили добротата си някъде в миналото ни !

#7 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 10:16 AM

Показване на мнениетоstanislav0103, в Jul 16 2009, 08:51 AM, написа:

А за този мерцедес ти пожелавам успех :ud_009: не давай пирмери като този защото,цените са много по-различни от тези които се отделят за кучо .Не мерси не желая да ми подаряват каквото и да е !
Маи не си разбрал какво пиша ?
изобщо нямам намерение да споря с теб!
Мисълта ми беше,че можеше да се отговори нормално на момчето без такива подигравки.

Всекидневно се пускат теми "Подарете ми". Било то за дого или за йоркшир. Представи си ако трябваше да се отговаря на всеки мило и/или с да. Какво щеше да стане? Нямаше да има същесттвуващи развъдници, поради фалит. Все пак това е прехраната за развъдчиците. Не може така. Ако развъждаше пудел (например) и всеки ден ти звъняха хора с думите "ПОДАРИ МИ!" на всички ли щеше да казваш да?! Ако е така съжалявам, няма повече да пиша, но ми писна и на мен от такива глупости.

#8 Потребителят е офлайн   paloma_blanka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 July 2009 - 10:19 AM

Показване на мнениетоstanislav0103, в Jul 16 2009, 10:51 AM, написа:

Хммм, нормално казваш! Е аз му отговорих нормално, защото ми писа на лични. Обясних му що е кинология и има ли почва у нас и му казах, че кучето е голяма отговорност и скъпо удоволствие (не само купуването, а главно отглеждането). В отговор получих това от момченцето:

Цитат

Аз сам на 14 год занимавам се с гледането на влечуги имам всякви видове от змии скорпиони хамелиони тарантули и много други екзотични животни. Преди 2-3 седмици продадох всичките и си събрах някаде около 1000лв и вече искам да мина към развъдство на догота. А без туй вие на колко години сте? И кажете за колко купихте вашите кучета?

Е, днес му писва от влечуги, утре от "развъдството" на кучета... Подареното не се цени! На българина трябва да му бръкнеш дълбоко в джоба, за да се усети за какво иде реч!!!

ПС: stanislav0103 много интересно подхождате в първите си постове тук! Форума е за всички, но Вие спорите с хора, които имат много по-богат опит в кинологията (не визирам себе си)... :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 10:41 AM

Здравей, Палома
ти от къде знаеш аз какъв опит имам с отглеждането на кучета ,можеби ме познаваш ?????????
Аз съм Ванга да знам какво сте си писали с момчето нали !!!
А относно постовете ми ,не мисля че по-някакъв начин съ обидил който и дае било,ако е така ИЗВИНЯВАМ СЕ!
Стана ми кофти че по-този начин се отговаря на толкова обичаен въпрос,в този сециализиран форум,а за това че искал да развъжда...хехехехехе това не е за всеки НАЛИ ?!
И последно кои сме ВИЕ ??ние сме като вас ,един народ,една държава...ЕДНО ХОБИ !
С този коментар се почуствах малко изолиран от теб!Да и аз отглеждам Дого , но нямам амбицията да ходя по-изложби и тн..не търся известност ок !

#10 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 July 2009 - 10:50 AM

Показване на мнениетоCaRrY, в Jul 16 2009, 11:16 AM, написа:

Всекидневно се пускат теми "Подарете ми". Било то за дого или за йоркшир. Представи си ако трябваше да се отговаря на всеки мило и/или с да. Какво щеше да стане? Нямаше да има същесттвуващи развъдници, поради фалит. Все пак това е прехраната за развъдчиците. Не може така. Ако развъждаше пудел (например) и всеки ден ти звъняха хора с думите "ПОДАРИ МИ!" на всички ли щеше да казваш да?! Ако е така съжалявам, няма повече да пиша, но ми писна и на мен от такива глупости.

Само едно уточнение - това НЕ Е ПРЕХРАНАТА НА РАЗВЪДЧИЦИТЕ. Това Е прехраната на търговците.

п.п. - Подарили сме достатъчно кучета, но не на непознати или по обява.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#11 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 11:00 AM

Здравей и на теб Навар,
Съгласен съм с всичко казано от теб.
ОК вие си знаете как отговаряте на подобните питанки,
написах първият си пост защото не мисля,че това е начина да се развива манталитета на Българина,а до това дали някой да му даде....
Да съм казал нещо???
Някаква агитация от моя страна ..Да дайте му???
Всичо за което пиша в тази тема е за това че трябва да се уважаваме малко повече,дори и наличието на такива хора за които говориш .

#12 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 11:02 AM

Показване на мнениетоDessyD, в Jul 16 2009, 09:50 AM, написа:

Показване на мнениетоCaRrY, в Jul 16 2009, 11:16 AM, написа:

Само едно уточнение - това НЕ Е ПРЕХРАНАТА НА РАЗВЪДЧИЦИТЕ. Това Е прехраната на търговците.

п.п. - Подарили сме достатъчно кучета, но не на непознати или по обява.

ОК, извинявам се :ba_025:

#13 Потребителят е офлайн   paloma_blanka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 July 2009 - 11:16 AM

Показване на мнениетоstanislav0103, в Jul 16 2009, 11:41 AM, написа:

Здравей, Палома
ти от къде знаеш аз какъв опит имам с отглеждането на кучета ,можеби ме познаваш ?????????
Аз съм Ванга да знам какво сте си писали с момчето нали !!!
А относно постовете ми ,не мисля че по-някакъв начин съ обидил който и дае било,ако е така ИЗВИНЯВАМ СЕ!
Стана ми кофти че по-този начин се отговаря на толкова обичаен въпрос,в този сециализиран форум,а за това че искал да развъжда...хехехехехе това не е за всеки НАЛИ ?!
И последно кои сме ВИЕ ??ние сме като вас ,един народ,една държава...ЕДНО ХОБИ !
С този коментар се почуствах малко изолиран от теб!Да и аз отглеждам Дого , но нямам амбицията да ходя по-изложби и тн..не търся известност ок !

Ами не Ви познавам! Обикновено когато някой нов потребител се регистрира представя кучетата си, за да може и другите да разберът какъв е и за какво се бори. Не съм целяла да Ви обидя, просто това не е начина на писане тук!
Що се отнася до подаряването на кучета - другите потребители са писали по този въпрос. Искаш да ти подарят куче, но от такава и такава порода, по възможност и още да е кутре! Обикновенно такива обяви "подарете ми" се пускат от деца, чиито родители не позволяват да имат куче или не им се дават пари за животното. :ea_103:

М/у другото - Вие е учтиво обръщение в книжовния български език. И преди да ме попитате и Ви е такова!!! :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#14 Потребителят е офлайн   galin_f Икона

• ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!!! :D
  • Икона
Публикувано: 16 July 2009 - 11:28 AM

Нещо се поувлякохте ааааааа?!? И ви хареса чак :ab_041: Дого с голф2 айде моля ви се... :ab_041: мерцедеса по му отиваше :ab_041: А това, че дого развива телосложението си с яденето на каква да е храна няма кои и как да ме убеди, имам си личен опит :ab_041: Личните ще ви свършат същата работа :smile:

#15 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 12:05 PM

Палома,
ако искаш да показваш само кучето си тук,то няма да за какво да му викаме ФОРУМ,a персонален уебсайт !
Интерестно ми е ти за какво се бориш тук :ud_009: Аз лично за нищо. Just fun!
Начина за писане тук...А кой налага начина ?
Това не е изложба,нали тук всички могат да отправят въпросите си спрямо породите и да получават отговор от хората които имат опит в отглеждането,или греша ?
Наистина нека спрем!
Че стана латно сериал :af_089:

Лек ден...И НИЩО ЛИЧНО !!!

#16 Потребителят е офлайн   paloma_blanka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 July 2009 - 12:18 PM

Показване на мнениетоstanislav0103, в Jul 16 2009, 01:05 PM, написа:

Интерестно ми е ти за какво се бориш тук :ud_009: Аз лично за нищо. Just fun!

Аз съм представила себе си, идеите си и кучето си във форума, както и на доста потребители от Дого групата извън него, лично. А това, че ти не желаеш, си е лично твой проблем!

Показване на мнениетоstanislav0103, в Jul 16 2009, 01:05 PM, написа:

Начина за писане тук...А кой налага начина ?

Само и единствено правилата на форума, които надали си прочел!!!

Приятен ден на всички!
User's Signature

Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2009 - 07:21 PM

Хм! Тя темата се пораздвижила бе.Бравос!! Станиславка,виж сега моето мнение. Според мен трябва да бъде забранено с много строг закон,развъждането на неродословни кучета.А родословните да струват минимум 1000 евро.Това ще бъде решение на много проблеми.С бездомните,със системно гладните, с болните и с генетично обременените кучета.Аман от пишман кинолози,дето развъждат по съседски и осакатяват породите. Серат на десетки и стотици години селектиране и труд,от страна на сериозни хора,и то серат с лека ръка и са горди дори от това и за тях това е абсолютно нормално.Айде моля,моля!!! Подарете ми,бъдете милосърдни и тем подобни.Кинологията не се нуждае от милосърдие,а от здрав разум и отговорност.Навар го каза много добре,нямаш пари за кола,ходиш пеш.Нямаш пари да си купиш куче,не гледаш куче.Това е.По добре насочи милосърдието си в друга насока.За кучешкия род,това е вредно.
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   stanislav0103 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 July 2009 - 08:06 PM

Алекси,виж сега моето мнение !
Мисля си,повечкото от темата си я минал доста набързо!
Съгласен съм с написаното от теб за почистването на проблемите ,но то не е по-темата!
Да споменавам моята позиция отностно развъждането ?????????????

Хайде пак да кажа,че всичко е за отношението , а не за толкова наболелите проблеми !
PS :
Повярвай ми ,милосъдието не ми е силната страна ab_041.gif
И лично аз не развъждам !

#19 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2009 - 06:53 AM

За отношението ли?За кое отношение?Май си висиш на някаква позиция,но какво точно защитаваш и дали е по темата,не е толкова ясно.Не си споменавал за развъждането нищо,но аз го споменавам.То е в основата на съществуване на всяка порода все пак.От там трябва да се почне,за да няма такива нелепи"подарете ми дого".Опита се да защитиш малчугана като един същински Робин Хууд,че няма парички но и той е човек и на заслужава такова отношение.Да ама не,точно такова отношение заслужава и той и всеки който мисли така.
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 July 2009 - 08:50 AM

На това хлапе му трябва родител ... най-вече.... който да му обясни, че не може да въртиш алъш-вериш с живи същества. Днес ти харесват паяци, утре кучета, пък после папагали и т.н. Та тоз родител да му обясни какво значи отговорност и какво значи носене на тази отговорност. Това опира до ценностната система, която ако я няма или няма кой да ти я създаде нещата отива по дяволите и ... няма лек за тая работа.
Вие ще се изпокарате за някакъв тийнейджър който се чуди къде аджеба да си "вложи ужасно голямото богатство от 1000 лева". Както стана ясно, момчето намира за "доходна" тая работа и пита - евентуално за да спести от първоначалните вложения. Я не му се връзвайте и не се заяждайте за нещо вече изяснено. В другия раздел на 100 страници се обяснявахме кое е търговец и кое не, какво е развъждане и т.н. ... пък има и още такива теми ... няма смисъл... предлагам направо да се дава линк към такива теми. Ако искат - да четат. То човек може да получи мазоли от писане на едно и също и през два месеца се появява някакъв такъв хитрец.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни