Кандидат-холандци отбор1-25 спасени; отбор2-47 спасени; отбор3-35 спасени
Публикувано: 27 September 2009 - 08:41 AM
Общо взето ги подготвих, че може и да не се вместим в този кратък срок, но тъй като за първи път те искат услуга (иначе все аз ги врънкам за нещо), много ми се иска да успеем.
Спешно се набират средства за пътуването. Все още чакам да ми кажат те с колко ще се включат, но разходите общо са 1200лв за буса и шофьорите и около 700 евро за гориво и пътни такси. До сега те са плащали горивото, надявам се пак да го поемат, но и без него парите са много, а времето малко.
Имаме подготвени 13 кученца. Ако имате готови за път бубиенца и искате да си търсят късмета в Холандия, пишете ми на лични. Кученца между 2 и 3 месеца могат да пътуват само, ако са придружени от кастрираната си, ваксинирана и социализирана майка.
Прилагам снимки на готовите 13 -в гумата са 11:)
Публикувано: 27 September 2009 - 10:37 AM
Публикувано: 27 September 2009 - 11:48 AM

Преведох нещичко. Бебе за осиновяване нямам, но мисля, че няма да има дефицит за попълване на бройката, все ще има ваксинирани своевременно бебета. Успех!
Публикувано: 28 September 2009 - 09:17 AM
Преводи на старата сметка ли ?
Я пак обявете сметката, моля!
Дано се намерят още мъници за да станат истински домашни любимци :)
БАНКОВА СМЕТКА ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА:
Име (Name): МАКЕДОНСКА МИЛЕНА ТОДОРОВА (MAKEDONSKA MILENA TODOROVA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните основание за плащане и ник или име.
Публикувано: 28 September 2009 - 11:00 PM
Събраха ли се нужните средства и някой знае ли колко не достигат?
Искам да ви питам и дали кученцето Трявна от темата Спешно-Кученцето Трявна е подходяща.
Тя е на около 2-3 месеца, но няма как да пътува с майка си, понеже майка й я няма. Ваксинирана е с първата бебешка ваксина, но няма още втората. Обезпаразитена е два пъти. И при двата изкара глисти и ветеринаря препоръча да и давам през две седмици необходимата доза от хапчето докато спре да изкарва паразити.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 29 September 2009 - 07:29 AM
Кученцата, които ще пътуват са:
-14те предварително подготвени (на 13 сложих снимки, има и едно сеславче, което хартиса миналия път, пък аз после забравих);
-Шая и нейните 4 бебета;
-2те пухкави дребосъчета на Раста (срещу тържественото обещание на Раста, че ще кастрира майката възможно най-скоро);
-2 кученца на agalina;
-3 "котешки" кученца (извинявайте, "Приятели на котката", не се сдържах

Общо -25 бебета и Шая. В петък nort2005 ще подбере 9 от ваксинираните кучета, които имаме в Сеславци.
Както виждате, вдигнаха ни бройката до 35

Ако нещо пропускам или забравям, някой да допълва.
Приятели, много зверчета са това, ударете едно финансово рамо, за да ги спасим.
Публикувано: 29 September 2009 - 10:26 AM
Публикувано: 29 September 2009 - 10:48 AM
Тълкувателите ли ще покрият разликата?!
сорри за оффа
И аз това питам?
Ако искаш да спасиш животно, все ще събереш някой лев.
Така и пътуването ще е подсигурено, а не да се трепери до последния момент и накрая да се изложим пред холандците.
Публикувано: 29 September 2009 - 11:13 AM
Публикувано: 29 September 2009 - 02:20 PM
Междувременно всички стискаме палци, двете изчезнали бебета на Шая да се появят.