Коте с избодени очи да живее или не
Публикувано: 02 August 2009 - 08:17 PM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 02 August 2009 - 08:38 PM

Дали до утре ще се намери някой....

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 02 August 2009 - 09:48 PM
Откога слепотата е основание за евтаназия?

Особено ако възпаленото око може да се пооправи и има запазено зрение, на чия съвест ще лежи смъртта на младото коте?
Публикувано: 02 August 2009 - 10:59 PM

Публикувано: 02 August 2009 - 11:01 PM
Ако някой иска да поеме ангажимента да се обади в Антим - 0878 416673 и да каже да не го евтаназират.
Намерих го крещящо на бетонна площадка, щеше да умре от прегряване - не знаеше къде е. Ако се вярва на пазача на близкия строеж сутринта е намерил затворено коте в една стая и го е пуснал навън. Дали е това, в какво състояние е било - не мога да кажа.
Котето е трицветно - значи женско - по размер 4-6 месеца някъде. Само го награбих - хоп в клетката - малко телефони - и в Антим - това знам + не знам колко е засегнато здравото око и какви са шансовете да се възстанови.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 02 August 2009 - 11:02 PM

Ако зависи от мене - живот - но поради факта че те поеха грижите - определиха те да решат дали да го евтаназират, трябваше да е днес, отложиха до утре за да видят дали ще яде.
PS Тоест трябваше да е вчера, ще се реши днес - понеделник!

Публикувано: 02 August 2009 - 11:13 PM

Ако зависи от мене - живот - но поради факта че те поеха грижите - определиха те да решат дали да го евтаназират, трябваше да е днес, отложиха до утре за да видят дали ще яде.
PS Тоест трябваше да е вчера, ще се реши днес - понеделник!
Лъчо, горните ти изказвания не съответстват на казаното от коткарките.
Публикувано: 02 August 2009 - 11:19 PM
Ами не знам кое на какво съответства - аз знам на кого съм се обадил и какво са ми казали - от там нататък може и да има развитие, за последно говорих с Антим и Йохана в 19:30.
Защо ли се чудя - "посредникът винаги е лайно" - само че хич не ми пука - просто реших че ако пусна тема някой може да се прежали и да вземе котето...

Публикувано: 02 August 2009 - 11:26 PM
Ако няма друг желаещ, аз мога утре след работа да ида и да снимам котето, за да му се пуснат спешно обяви (един Господ знае колко успешни).

Публикувано: 03 August 2009 - 09:03 AM
Публикувано: 03 August 2009 - 09:31 AM
ОПСА, Вие вече знаете.
"Болестта" е "политравма" и посттравматичен стрес - т.е. множество наранявания и стрес от тях. Първите няколко денонощия са критични в такива ситуации