Не дава да го пипна по лапичката...
Публикувано: 03 August 2009 - 01:40 AM
Днес за първи път водя моят Рекс на язовир... на година и 2 месеца е много щастлив беше цял ден цопа но не се престраши да поплува... после побягахме дори и видяхме заек който естествено беше яко подгонен от другаря ми.... прибираме се и двамата уморени... той водичка и легна да почине... аз количка и на компа... дойде време за гранулите... опааа Рекс накуцва и то сериозно... пипам му лапияката НЕ ДАВА ДА ГО ПИПНА.... взе да се тръшка да пъшка.... забелязах малки следи от кръв ко килима... работата сериозна ... мисля си че е възможно да му е влязло нещо в крачето но като се загледам без да пипам... виждат ми се подути възглавничките на предната му лява лапичка и незнам може би от близането е по тъмна... дано не е нещо кръв или кръвоизлив... не съм на ти с медицината себе си не мога да лекувам... утре явно ще търся начин да отидем до ветеринаря но ми е много притеснено.... сега лежи до мен и едва заспа... докосна ли го по лапичката се стряска и не му е добре.... потърквма му другите лапичко отдоло... само по възглавничките пак се дърпа ЗАЩО ?
Публикувано: 03 August 2009 - 07:23 AM
възможно е да се е порязал или да му се е забило нещо има доста възможни причини заведете го на вет за да не стане нещо по сериозно което после да се лекува по трудно пък недай си боже нещо още по сериозно защото се е случвало и завърши съ смърт

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. The love is all around me...
Публикувано: 03 August 2009 - 08:40 AM
Рея имаше същия проблем преди време. Едната й възглавничка беше подута, накуцваше. Ходихме на вет, каза, че ще се оправи сама и така стана - след няколко дни спря да куца, явно изхвърли нещото, което се беше забило. Това е нашият случай, но не значи, че и вашият е такъв. Все пак посетете лекар.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 03 August 2009 - 04:04 PM
Еми прибирам се днес от работа... каква работа.... боли ме ухото отивам на лекар - Пукнато тъпанче......т един шамар шреди 2 дни гледай какво става.... както и да е моите ядове не са за тук ! Прибирам се веднага да видя Рекс-а и воала няма му нищо... не куца и на шега и не мрънка като му пипна крачето :) ... но за да съм сигурен пак го заведох.... на вет... той не си направи труда да погледне лапата просто каза добре е и толкоз... наистина ще го сменя... не се грижи за кучето ми а цените му са най големи в града... Жалко губи клиент... има една клиника грижите в които са на ниво парите не ме интересуват :) но са все пак една идея по малко :)
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +