Бела - желязната лейди
Публикувано: 22 January 2010 - 01:20 AM
Ехографията е показала, че Бела има матка/сигурно и части от яйчници има, но не се виждат/, с депа изпълнени с течност. Кръвните изследвания са в норма, засега няма данни да има пиометра. Затишие има, но спокойствие - не!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 29 January 2010 - 10:01 PM
Публикувано: 05 February 2010 - 12:49 AM
Ето я Бела днес:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 15 February 2010 - 05:20 PM
Благодаря ти, Соня, даваш на Бела неповторим шанс!

Публикувано: 15 February 2010 - 05:49 PM

Без показност се захванаха с една една измъчена душа и сега й дават шанс да се излекува докрай и да поживее колкото има, но хубаво !
Аз и на Tuty й казах - със сигурност животинките разбират много повече от това, което предполагаме, че разбират.
Бела ще ви обича докрай и с цялото си сърце !

Публикувано: 15 February 2010 - 05:57 PM
Благодаря ти, Соня, даваш на Бела неповторим шанс!
Много,много се радвам за Бела

Да си призная след като прочетох първото изречение за по-добрия свят сърцето ми пропусна един такт

Дано всичко лошо да е вече зад гърба и скоро да тича щастлива и да върти опашка

Публикувано: 15 February 2010 - 06:38 PM
Това е последната снимка на Бела на българска земя!

Публикувано: 15 February 2010 - 10:38 PM

Публикувано: 16 February 2010 - 09:52 AM

Публикувано: 16 February 2010 - 10:04 AM
Много щастие Белла.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 16 February 2010 - 10:04 AM

Публикувано: 16 February 2010 - 11:02 AM

Браво на Соня, защото Бела нямаше шансове тук, това беше ясно още след първата й операция.

Имам слабост към това изстрадало момиче, тя е като моята Лейла, но Лейла имаше по-голям шанс да се възстанови тук.
Огромен късмет й пожелавам, тя има нужда от него. Убедена съм, че е на най-доброто място, Силвана ще направи всичко необходимо за нейното оцеляване!

Публикувано: 16 February 2010 - 12:28 PM
Макар че, малко ми е тъжничко - все очаквам да се оправи напълно, да чуя, че вече е здрава ...
tuty, много ще й липсваш, сигурна съм. Огромни адмирации за това, което направи за Бела, това е... това е...

Продължавам да стискам палци за момичето и ще чакам да прочета тук, че Бела е здрава!
Шушонка малка, забелязвам, че на всички снимки погледът й е такъв един глезеничък, като на бебе-куче

Публикувано: 16 February 2010 - 02:01 PM

Препрочитам последните хубави постове, вече няколко пъти и все не мога да се нарадвам на Бела. Много се радвам. Много ми си иска да вярвам, че има и други добри хора като Вас, които да помагат на нещастните душици в беда.
Дано Бела вече да е по-добре, да получи нужните й грижи и най-важното да се намерят най-добрите стопани които да я обградят с любов и грижи. Много се напати горкичката тя.
Ще чакаме само позитивни новини.
А за грижити към Бела, "шапка с