Dog.bg Форуми : Изложби и победители по света и у нас.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (18 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изложби и победители по света и у нас.

#101 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 April 2010 - 11:21 AM

Съдията беше Gael Morrison от Южна Африка. Любезна жена, усмихваше се, позитивно настроена и създаваше приятна атмосфера в ринга. Нашия ринг започна в 10.00 и трябваше да продължи до 12.00, но се забави почти до 13.00 ч. Не бях съгласна с класиране на кучетата, което прави. Всички първи места покласове взеха кучета от Мастифф Хиллс. Въпреки че кучетата им са достойни, както вече казах имаше много други по-интересни кучета за първи и втори места.
За съдията намерих инфо, че преди се занимаваше с Афгански хрътки, и никакво друго инфо, не знам какво отношение има към Булдоци.
Самата изложба беше с 6700 и нещо кучета, наистина голяма, с вяка година става все по-голяма. Но организацията остава да е по-добра: имаше оргомна опашка за вет.контрола , и се налагаше да чакаме много. Другата опашка беше за регистрация, която вече беше много по-малка, защото имаше над 40 регистратора.
Не във всички рингове имаше добра организация: на някои рингове ( май при шнауцери ) така и не дойде преводач и асистент, и съдията сама пишеше оценителните листове и т.н. Същото беше при немските овчарки, където преводача дойде 1 час след започване на съденето.
След ринга, дипломите ни ги сложиха накуп на маса и казаха да си ги търсим, да си ги взимаме. Е, можеше да е по-интелигентно и да ни ги дадът на всеки отделно, а не да се ровим в дипломите си, като на пазар.
Имаше голям скандал, при бултериерите имаше случай за подкуп на съдията от Малта: отидоха при него в хотела и му предложиха 2000 Евро подкуп кучето им да спечели ВОВ, но съдията се оказа свестен и се отказа от подкупа, като направи голям скандал в РКФ, с всичките му последствия: дисквалификация на кучето, разправии, които тепърва започват.
Тази година изложба Евразия не квалифицира за Крафтс - не знам защо, защото предишните изложби даваха такава квалификация. ea_103.gif явно англичаните разбраха за начина на провеждане на изложбата, и се отказаха.
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 05:07 PM

Днес получих добрата новина,че Аmy da Maro ot Streletz e получил 4та степен в клас ЕЛИТ/от 6 възможни във Франция/,за качество! flagbg.gif af_089.gif ab_041.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

www.streletz.eu

#103 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2010 - 06:13 PM

streletz2009 , моите поздравления! ba_025.gif rc_036.gif flagbg.gif
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 10:39 PM

Мерси,много съм щастлива от това и го обърнах в песни ad_018.gif !!! beer.gif ab_041.gif
User's Signature

www.streletz.eu

#105 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 08:42 PM

Поздравления за Аmy da Maro ot Streletz !!!
Радвам се за постигнатите успехи от него и му пожелавам още много в бъдеще!!!
Кучето наистина е много хубаво, това си личеше още когато беше малко бебе и съм изключително доволна от неговото развитие и успехи..., още повече, че и аз имам голяма заслуга, той да се намира сега във Франция при Линда wink.gif , която се оказа изключително отговорен и сериозен човек ba_025.gif !!!

#106 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2010 - 10:23 PM

Вярно е, имаш заслуга за отиването му, но не и за създаването му,отглеждането му и НАМИРАНЕТО му/,отказвайки да ми дадеш адреса на купувача/,от което той потъна в забвение и реална невъзможност за мой личен контакт със собственика му!!!
Защо ли???
Дали не е заради заслугата за отиването му??? Сега ,когато го намерих,/без твоя помощ/,реших да ти помогна, ей така ,от добро сърце и да намериш и твоето куче -Style Bullet Orlinda/бъдещата съпруга на Аmy da Maro/,на която се оказа,че също не знаеш координатите,a те били и двамата собствност на един собственик !
Ей,Докторе,дали не трябва да ми благодариш за това,че все пак не знаеше адреса и, и аз ти помогнах съвсем добронамерено да я намериш!!!
Да,благодарна съм на Линда,че покрай нейните изяви успях да издиря кучето си!!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#107 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 12:49 PM

На САСIB-Добрич/03.04.2010/,Ванеса от Стрелец в клас Млади,става J.CAC и В.J.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

www.streletz.eu

#108 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 01:14 PM

Малииии, колко сме зли ab_041.gif !!!
Какво толкова казах, че изсипваш такава злъч!?! Да съм твърдяла някъде, че аз съм го създала и отгледала, или пък ОТКРИЛА???- хахахахаха, май продължава да те гони параноята, заради която ме нападна неоснователно и адски грозно преди седмица / да не уточнявам тук за какво /, та се наложи да провеждаш... "разследване" и да се убедиш в НЕправотата си!!!
Абсолютно добронамерено подчертах, че наистина аз съм причината, това куче да отиде във Франция / което не можеш да отречеш-нали?/... още от малък той се открояваше от всички останали!!!..., и аз много държах, и във Франция да имаме качествено българско куче! Това е първото българско куче, което отиваше във Франция и точно поради тази причина много държах, то да бъде много качествено..., знаеш колко много се разправяхме тогава и колко усилия положих да те убедя, да изпратим именно Аmy da Maro ot Streletz , а не някой друг...помниш ли?
Продължаваш да ме обвиняваш, че съм отказала, да ти дам адреса..., къв човек си бе!?! Колко пъти да ти обеснявам причината, ама не..., параноята е страшно нещо ей ab_041.gif !!!
Колкото до Орлинда..., за какво да ти благодаря? Толкова много мои кучета има извън България / даже повече, отколкото има в БГ/ ..., нима мислиш, че с всички подържам постоянен контакт!?! Даже да го искам, физически ми е невъзможно, трябва да си седя само пред компа и да си водя кореспонденция..., а освен това знаеш, че имам отговорна професия / не са ми само кучетата/, а и с английският... не съм никак добре- знаеш!
Деси, айде стига, спри се! Защо във всичко тъсиш нещо лошо, насочено към тебе, с цел да бъдеш прецаканата!?!
Ако има нещо, което пак те тревожи, то не използвай форума, за да изясняваме личните си отношения, тук не му е мястото- пиши ми на лични, на мейла, обади се по телефона...!!!
Освен това, темата е: Изложби и победители по света и у нас. - да се придържаме към нея, а не да си спамим!!!
Ето още една добра новина : Ванеса от Стрелец в клас Млади,става J.CAC и В.J. - Да й е честито!!!

#109 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 01:54 PM

...и още една добра новина, която току що получих..., не че мога да си преведа всичко, но синът ми го няма...той е преводача в къщи... ab_041.gif ..., но все пак разбирам, че Style Bullet Paradise -Eden, отново е спечелила в САЩ и то първият си major, което според техните класации е една голяма стъпка към шампионската й титла, а за тази цел са й необходими още два major-а !!! wub.gif af_089.gif

Цитат
Eden won her first major today by going Winners Bitch and Best of Winners at a show today. Thank you Elena for letting us have her. Please keep us in mind with another bitch from one of your litters!!!!!!!!!!!

Yours truly,
Michael E. Zimmer

#110 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 02:07 PM

ХАХАХАХАХА....къде тук откри злоба????
Параноя,нямам Докторе!!!Когато фактите говорят и боговете мълчат!!! Смяташ ли, че не е трябвало да проверявам фактите??? Ти би ли ги оставила да съществуват така?
Но в случая аз, не съм споменала нито дума по този повод,така че не е нужно и да го коментирам!Но ако толкова желаеш,моля,на твое разположение съм!
Но преди това, само обясни, какво си искала да кажеш с това wink.gif Кой знае,може и да съм те разбрала погрешно!!!Макар, че се съмнявам в това!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#111 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 02:09 PM

Цитат(StyleBullet @ Apr 5 2010, 01:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...и още една добра новина, която току що получих..., не че мога да си преведа всичко, но синът ми го няма...той е преводача в къщи... ab_041.gif ..., но все пак разбирам, че Style Bullet Paradise -Eden, отново е спечелила в САЩ и то първият си major, което според техните класации е една голяма стъпка към шампионската й титла! wub.gif af_089.gif

Цитат
Eden won her first major today by going Winners Bitch and Best of Winners at a show today. Thank you Elena for letting us have her. Please keep us in mind with another bitch from one of your litters!!!!!!!!!!!

Yours truly,
Michael E. Zimmer

Честито за това!!!! Все такива успехи да имаш!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#112 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 03:43 PM

Благодаря ти, дай Боже на всички ни!!!
Успехите не са само мои, а и на тези, които са я отгледали и грижили за нея, за да стане това, което е сега. Много добре знаеш, че едно хубаво куче, може да бъде разсипано от не добро отглеждане!

#113 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2010 - 05:45 PM

Здравейте! ae_085.gif
Моите искрени поздравления и за StyleBullet и за streletz2009 - честито за постижени на кучетата ви! Все по-често четем тук във форума такива добри новини и дано и за в бъдеще да стават все повече и повече! af_089.gif flagbg.gif
А от писмото, което аз разбрах е че благодарят за възможността да я притежават и молят, да ги имаш в предвид за още една женска от кучилото ви md_064.gif
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#114 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 08:04 PM

Цитат(StyleBullet @ Apr 5 2010, 03:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ти, дай Боже на всички ни!!!
Успехите не са само мои, а и на тези, които са я отгледали и грижили за нея, за да стане това, което е сега. Много добре знаеш, че едно хубаво куче, може да бъде разсипано от не добро отглеждане!

Това за отглеждането го знаем всички,а и ти не би подарила куче на хора в които нямаш доверие,все пак вече са отгледали едно твое куче и са го направили шампион! А за Ами да Маро, наистина много настояваше да го изпратим във Франция,защото аз много исках, да си го оставя за мен!!!

User's Signature

www.streletz.eu

#115 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 09:28 PM

Цитат(streletz2009 @ Apr 5 2010, 06:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това за отглеждането го знаем всички,а и ти не би подарила куче на хора в които нямаш доверие,все пак вече са отгледали едно твое куче и са го направили шампион! А за Ами да Маро, наистина много настояваше да го изпратим във Франция,защото аз много исках, да си го оставя за мен!!!

Не, ти не искаше да си го оставиш за тебе, а искаше да го дадеш на Д........, за да го продаде в Кипър! В краен случай, ако не получеше това, което искаше за него, беше казала, че ще си го оставиш за себе си. Слава Богу, че кучето в крайна сметка замина при Линда, та да имаш в момента с какво да се гордееш!
Аз кучета не подарявам, защото много съм вложила в закупуването на нова и известна "кръв", която вече от няколко години дава своят резултат! Знаеш, че Майк има желанието да работи с мен и сигурно има защо..., след като получи куче като Дино, а сега и като Идън! Знаеш, че уговорките там са ни други! Освен това, че Дино стана шампион на САЩ, той още в първото си поколение там, даде шампион - негов син, с който Майк много се гордее и който много прилича на Дино. Знаеш, че и много други, които имат мои кучета, се връщат отново при мен...и сигурно има защо!!!
Накой ден ще му пусна снимки, за да се види приликата м/у баща и син.

...и за да не съм голословна, ето извадка от писмото на Майк, което получавам за пореден път:
Цитат
...I was thinking that you were interested in having Eden bred to an American Stud for freshening of your bloodline in your kennel. The breeder in Russia has sent some pics of one of her girls that will be available, they are nice but I prefer to work with you. Let me know your thoughts.

#116 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 11:52 PM

Цитат(StyleBullet @ Apr 5 2010, 09:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(streletz2009 @ Apr 5 2010, 06:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Не, ти не искаше да си го оставиш за тебе, а искаше да го дадеш на Д........, за да го продаде в Кипър! В краен случай, ако не получеше това, което искаше за него, беше казала, че ще си го оставиш за себе си. Слава Богу, че кучето в крайна сметка замина при Линда, та да имаш в момента с какво да се гордееш!
Аз кучета не подарявам, защото много съм вложила в закупуването на нова и известна "кръв", която вече от няколко години дава своят резултат! Знаеш, че Майк има желанието да работи с мен и сигурно има защо..., след като получи куче като Дино, а сега и като Идън! Знаеш, че уговорките там са ни други! Освен това, че Дино стана шампион на САЩ, той още в първото си поколение там, даде шампион - негов син, с който Майк много се гордее и който много прилича на Дино. Знаеш, че и много други, които имат мои кучета, се връщат отново при мен...и сигурно има защо!!!
Накой ден ще му пусна снимки, за да се види приликата м/у баща и син.

...и за да не съм голословна, ето извадка от писмото на Майк, което получавам за пореден път:
Цитат
...I was thinking that you were interested in having Eden bred to an American Stud for freshening of your bloodline in your kennel. The breeder in Russia has sent some pics of one of her girls that will be available, they are nice but I prefer to work with you. Let me know your thoughts.

Така е,идеята ми беше,или на добра цена или си остава за мене, но не давам кучета на консигнация!!! Освен това,високта цена е абсолютна предпоставка, кучето да си остане при мен!!!Това е просто търсено оправдание за оставяне на кучето!!!Виждам,че не си разбрала това! А Д....искаше куче за Кипър,но не скъпо,заради което той не замина нататък, иначе и той много го хареса.Линда обаче плати цената, която исках,знаеш това,както знаеш, че нямаше да замине на по-ниска цена!!!Помниш дебатите ни по този въпрос,защото ти искаше на всяка цена то да отиде там,а аз не бях съгласна с понятието на всяка цена,да се отглежда до 4м,за да замине!
А уговорките ти с Майк помня,но не ме интересуват,това си е твой бизнес,просто исках да ти кажа,че не пращаш куче при случайни непроверени хора!
Моля те не ми пускай извадки,те не ме интересуват,нито има нужда да ми се доказваш,знаеме се нали!!!

User's Signature

www.streletz.eu

#117 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 07:57 AM

Цитат(StyleBullet @ Apr 5 2010, 09:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Слава Богу, че кучето в крайна сметка замина при Линда, та да имаш в момента с какво да се гордееш!

Дали ще е в България или във Франция,няма причина да не се гордея с едно наистина много качествено куче,при това носещо името на моя развъдник!!!Самия факт, че желаех да остане в развъдника,говори достатъчно добре,че съм оценила неговите качества,а това означава за него"звезден път",който непрекъснато ще подгрява гордостта ми докато е жив,че и след това!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
Слава Богу за това,че той трябваше да открие пътя на нашите кучета във Франция и той го направи,защото след него замина и Орлинда!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#118 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 10:55 AM

Цитат
streletz2009
Моля те не ми пускай извадки,те не ме интересуват,нито има нужда да ми се доказваш,знаеме се нали!!!

Абсолютно си права- ЗНАЕМЕ СЕ!!!...та затова са ми много смешни приказките ти от 1001 нощ, които ръсиш тук във форума. Опитваш се да се докажеш нещо..., но както казваш - ЗНАЕМЕ СЕ, така че не се пъни, поне пред мене ae_085.gif , а иначе може и някой да ти повярва. Да ти се доказвам ли???..., на тебе..., ти пък..., не е необходимо - ЗНАЕМЕ СЕ wink.gif
Циркове по форума обаче няма да правя, защото... ЗНАЕМЕ СЕ... ae_085.gif
Най-учтиво те помолих, ако искаш да се изясняваме, да не го правим тук, да не правиме циркове, ставаме смешни... за останалите!
Цитат
streletz2009
...няма причина да не се гордея с едно наистина много качествено куче,при това носещо името на моя развъдник!!!

вярно е, за гордост си е, аз също се гордея, въпреки, че не носи името на моят развъдник, но е куче произведено в БГ, пък и в родословието му има мои кучета и то хубави кучета!
Цитат
Слава Богу за това,че той трябваше да открие пътя на нашите кучета във Франция и той го направи,защото след него замина и Орлинда!!!

...точно така, това е мое верую, винаги съм изпращала най-добрите кучета навън, за да може хората да повярват, че и в БГ се работи качествено!!! Много добре знаеш, че това вече е факт и хората извън БГ, отдавна гледат по друг начин на българските развъдчици на породата и все по-често се обръщат към нас!!!

#119 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 04:14 PM

От цялата работа виждам,че само ти се пънеш!!! af_089.gif af_089.gif af_089.gif
User's Signature

www.streletz.eu

#120 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 04:56 PM

Цитат(streletz2009 @ Apr 6 2010, 02:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
От цялата работа виждам,че само ти се пънеш!!! af_089.gif af_089.gif af_089.gif

добре правиш.....продължавай да гледаш..., има какво да научиш bb_032.gif ab_041.gif
Бъди жива и здрава rc_036.gif re_037.gif и задължително НЕ толкова мнителна wb_052.gif wink.gif

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни