Да, всичко е вярно, на 20.02 това куче взе ВОВ!
Изложби и победители по света и у нас.
Публикувано: 23 February 2010 - 02:51 PM
Да, всичко е вярно, на 20.02 това куче взе ВОВ!
Публикувано: 23 February 2010 - 04:15 PM

Публикувано: 20 March 2010 - 02:41 AM
Публикувано: 20 March 2010 - 02:56 AM
- BOB
Втората снимка:
Yearling - Dog IVABULLY CITY SLICKER OCOBO
Третата:
ANESSABULL DARK'N DASHING (клас бебе, мъжки )
4-тата:
Post Graduate - Dog ANESSABULL QUEENS LANDER
5:
Mid Limit - Dog SEALAVILLE HE'S SIDNEY и AVAPAL DYNAMITE JW
6. Special Junior - Dog TERLINGFAIR REMY
7. BITCH CHALLENGE CERTIFICATE ADMIREABULL FREESIA
8. Post Graduate - Bitch JAMINIC BOOTYLICIOUS FOR BULLTANNIA
9. Special Puppy - Bitch BULLPEI DORI MCKANE
10. Mid Limit - Bitch MILASHA SHE'S SO LOVELY MYSTYLE
11. Limit - Bitch GORGEOUS PRIDE OF THE WOODS
Много съм разочарована от кучеата, представени от Окобо и Майстайл...
Публикувано: 20 March 2010 - 09:09 AM
Преди години, имах възможност да видя един доберман-Световен шампион на яве и бях шокирана от излъчването на това куче,което иначе на снимки не можеше да се види.Кучето беше уникално!!!

www.streletz.eu
Публикувано: 20 March 2010 - 09:38 AM
Хаххаха, докато те "вървят в крак", ВОВа печели "нормално сложено куче" от стария тип
(това е интресно
Излъчването е едно, а екстериора - съвсем друго, в момента говоря за него
Публикувано: 20 March 2010 - 10:35 AM

http://crufts.fossed...;ScheduleID=140
Crufts 2010 Bulldog Best of Breed http://www.youtube.c...player_embedded

Публикувано: 20 March 2010 - 10:42 PM
Хаххаха, докато те "вървят в крак", ВОВа печели "нормално сложено куче" от стария тип
(това е интресно
Нали знаеш,началото е винаги трудно!Пък и съдията е важен,при един - новия тип ще печели.а при друг не,така че, умните гледат да са с едни гърди напред,независимо от техните лични предпочитания!!!
Излъчването е едно, а екстериора - съвсем друго, в момента говоря за него
На изложби от ранг Световно първенство,не ходят кучета с посредствен екстериор!!!Той е винаги отличен!!! И онова което ги разграничава е именно излъчването и водимостта!!! А относно това, дали ще стават за производители,стандарта и тенденциите определят това,но след като, тези кучета имат отлична оценка,няма причина да не бъдат такива.

www.streletz.eu
Публикувано: 30 March 2010 - 07:46 PM
Публикувано: 30 March 2010 - 09:28 PM
Много ме зарадвахте, че сте си направили труда да отидете на такава голяма и престижна изложба като Евразия. Предполагам, че и конкурентцията не ви е била малка? Колко булдога участваха общо, колко имаше и в клас млади, в който клас сте участвали?
Много кофти ситуация се е получила...., да си пореже лапата преди изложбата, по кофти здраве му кажи
Въпреки всичко сте оценени подобаващо - Браво!!!
Още веднъж Честито!!! И двамата с Принс изглеждате много добре!!!
Публикувано: 30 March 2010 - 10:20 PM
Ние да се похвалим с резултат оценка "Отличен" на изложба Евразия!
Въпреки това, че Принц беше с наранена лапа и не можа да се движе добре.
Ще пускам снимки!
Браво на Вас за отличната оценка
! Инцидентът с лапата го приемете като моментно премеждие /макар и адски неприятно/, а от мен имате искрено пожелание догодина да се върнете с купа
Публикувано: 31 March 2010 - 01:37 PM
... Аз съм в шок, за нас е ясна работата, със счупен крак ( днес бяхме на ренген и се оказа, че е бил счупен, о Господи, аз трябваше да настоявам да му се направи ренген, а 3 ветеринара в Киев казаха, че е само от раната и нищо му няма !!! Утре ще му фиксират лапата с гипс и ще му се правят инжекции и други работи.
Танче споко, Принс ще се оправи, ще му мине като на куче! Не се обвинявай в нищо, ти не си доктор, за да си наясно какво е трябвало да се направи!!!
Не мога да не ви поздравя отново, за отличната оценка!!! Принс се е държал много мъжки, въпреки болката, която е изпитвал!!!
Публикувано: 31 March 2010 - 05:37 PM
, но сърдечно се надявам кучето да се оправи бързо и то без никакви последици- грехота е на такова хубаво куче да му се случи подобно нещастие, но има неща на този свят, които са извън нашия контрол! Успех и бързо възстановяване!!! Стискаме палци!!!
Публикувано: 01 April 2010 - 08:56 AM
Пожелавам бързо въстановяване на момчето и в най скоро време отново да ни зарадвате с добри новини.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 01 April 2010 - 04:20 PM
Това беше първи опит и за двамата ни на такава голяма изложба - около 7000 кучета - и се надявам бързо да се оправи момчето , другия опит да ни е по-успешен
Притеснявах се, как ще се държи при толкова мноо кучета на едно място, но не обърна никакво внимание на количеството и се държеше достойно. Малко се лигавеше със съдията и така не и показа зъби, но това е моят недостатък, има върху какво да се работи
Публикувано: 01 April 2010 - 10:57 PM

Вход

Горе
Цитиране +