Dog.bg Форуми : Красивият Принц/Баро, осиновен в Троян

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Красивият Принц/Баро, осиновен в Троян Кафяв с черен нагръдник!

#21 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 August 2009 - 10:56 PM

gerry_22, IA---, адмирации, че се погрижихте чау-чо да не се скита повече по улиците. Браво и на д-р Влади Кирилов за самоотвержеността!
Не вярвам куч да е натирен на улицата от стопаните си, затова най-добре разлепете обяви за намерено куче, в диаметър поне 3-5км. от мястото, където сте го намерили.

Преди много години племенницата ми прилъгала със саламчета една бродеща с дни чау чау-ка и я прибрала в къщи. Обажда ми се: Помощ какво да правя? Тогава бяха минусови температури дни наред. Кучица с хрипове и сополи не дава да я пипнеш. Нашийник на нея нямаше, пък и не даваше да й се сложи, за да я заведем на лекар. След 3 дни престой в къщи съвсем случайно попаднах на един вет, на който се обаждам да дойде на място, за да я прегледа и му обяснявам за какво иде реч, а той ме пита: Вие откъде знаете, че си търся кучето? Аз ... ud_009.gif . Дойде по никое време през нощта и ... се познаха. Оказа се, че човекът я е търсил в по-тесен периметър и се е отказал, защото не вярвал, че Сара (така се казваше кучица) ще отиде толкова далече. Е отишла е. Не беше открадната, както той си е мислел.
По-важното е, че се намериха, след 25 дни.
Дано така да се получи и с този принц и да четем скоро неговата щастлива история.
Стискам палци за благополучно развитие! ba_025.gif
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#22 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 August 2009 - 09:08 AM

Пуснете обява по Дарик в неделя сутринта, в Позвънете, може хората да не ползват интернет.

#23 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2009 - 09:56 AM

пуснах обява във вестник ''Позвънете''.
ще помиля Люси,ако се чуе с момичето,което е намерило Принц да се уговорим с него и да разлепим бележки по стълбовете.
аз ще ги изпринтя.и ще ги копирам поне 20 пъти.мисля че е добре да ги разлепим по спирките на град.транспорт.
пишете,трябват ни поне 3-4 човека за да обхванем по голям периметър.
сара92,кучето в муцунка много ми напомни на твоя Лъки-с тъжните си очички и леко кльопнали от уплахата ушета.същия едър,главест........само че е малко по-светъл.

#24 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 August 2009 - 10:23 AM

По спирките и подобни места изчезват за часове. Разпитвайте хората от будките за вестници, малки (но посещаеми) магазинчета, дали бих сложили обявата при тях. Така няма да ги махат и ще седят повече време.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#25 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 August 2009 - 11:00 AM

по-късно ще отида до редакцията на ''труд'' и ''24 часа''.техните обяви са платени и трябва да ги пусна на място.
не мога да намеря тел.в-к ''София днес''.
бушка,благодаря ти за съвета,ще опитаме каквото ни е по силите.
аз ще мога привечер да почна с лепенето,ще ми помагат и още две приятелки ,собственички на чау-Лили с Ланди и стопанката на моята Киара .
ИЯ,пишете нещо за кучо,чу ли се с клиниката днес сутринта,как е той?как се чувства?

#26 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 12 August 2009 - 11:48 AM

Принц е добре .Учудващо за агресията която прояви последните дни ,той е спокоен позволява да му се отвори клетката и да му се сложи вода.Е само се пази щото го е стах . Хай де няма някой къща с дор да го приюти.

#27 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 August 2009 - 12:03 PM

IA---,gerry_22, като знам колко ангажименти и задължения имате, отнова мойте поздравления за благородството към изгубения Принц и всичко което правите. rc_036.gif
dmm, по логика на мислене съм на твоето мнение.Кучето е загубено от по-далечно разстояние, намерило е най-хладното място и там се е установило. Собствениците са го търсили в по-тесен периметър, в момента сигурно си мислят, че може да е открадното. Дано обаче не са се отказали да го търсят, иначе няма да се намери приемливо решение за мечето, явно то не е общувало с много хора или животни, не е асоциативно.
gerry_22, с нетърпение ще очаквам да видя снимките, когато успеете да ги направите. Това ще допринесе и за разпознаването му, от близки и познати на мечето!! oc_171.gif dog.gif Дано не се налага да се задържа в стационара.

#28 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2009 - 12:23 PM

IA, това е чудесна новина ae_085.gif ! Ще се чуем по-късно за да се разберем.

Дами, мога единствено да Ви поздравя за всичко, което правите!

#29 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 August 2009 - 12:39 PM

Ето го и Принц ,надявам се собствениците да си го познаят.Ако някой има възможност да го гледа, моля да се обади на тел 0886573306- Люси.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#30 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 August 2009 - 01:31 PM

Кучето е здраво, добре хранено и на отлични килограми. Младо е, тепърва си сменя подкосъма, тоест има още бебешки пух. Дори да не бъде разпознат от стопаните, дано някой прояви интерес за временно или постоянно осиновяване. Не е хубаво да стой в клетка, вижте го какъв сладур е!!! ha_081.gif hb_027.gif ha_081.gif

#31 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2009 - 05:38 PM

вчера бях в борисовата градина,случайно се срещнахме с една приятелка и тя предложи да си разходим бау бау-тата там.аз взех Симба с мен,защото с двете ми е трудно,и мога да ви кажа че Симба хич не е общителна нито с хора,които посягат да я галят,нито със себеподобни,които я душат по д-то.даже като мина една баба покрай нас с масичка със семки и почна да я лае-нз какво не и хареса???? ud_009.gif поне разлепих малко обяви за изгубеното чау.
та това,че този МЪЖКАР лае по непознати е напълно разбираемо.трябва му човек,с който според мен би свикнал бързо.с търпение и много спокойствие това куче може да се окаже един прекрасен приятел.а наистина е невероятен красавец.

#32 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 August 2009 - 09:16 PM

Ето видео за принц.

http://vbox7.com/play:ee14dec1

http://vbox7.com/play:c3e7d20e

#33 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2009 - 11:15 PM

Ако искаш си преименовай клипчетата, там пише "изгубено", т.е. разбира се, че го търсиш, а не, че е намерено.

А защо не сложите някаква подложка на тия клетки? Как не си заклещват кучетата краката в тия големи дупки?

User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#34 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2009 - 07:02 AM

Аз си мисля,че трябва да се сложи някаква символична цена в обявите,например 100лв за да се избегнат обаждания от разни ферми и псевдо развъдчици.
Не мисля,че една такава скромна сума би попречила на мечето да си намери своя човек.
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2009 - 07:44 AM

Доста кучета с порода се подаряват и без 100 лв (което определено не е символична цена). Това не е критерий, а добата преценка на хората. А ако кучето бъде кастрирано - то такива размножителите няма да имат интерес определено.
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2009 - 10:20 AM

Цитат(bushkata @ Aug 14 2009, 05:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А ако кучето бъде кастрирано - то такива размножителите няма да имат интерес определено.

докато беше в упойка ветеринаря го прегледа и установи,че е мъжки и най-вероятно кастриран,не даде 100% сигурност.
аз вчера пуснах обява в ''буркан инфо''.в позвънете,и отделно с Лили разлепихме няколко съобщения в района,където е намерено.има надежда все още.
всеки,който може да помогне финансово с каквито и да било суми,нека го направи.кучето е в ''ДОБРО ХРУМВАНЕ '' и стационара на ден е 15лв.
нека Люси пише дали вече има опити да го изкрават на разходка.

#37 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2009 - 10:30 AM

Позволявам си да пиша преди Люси. Има идея кучето да се премести в хотел където ще има човек, който да му обръща внимание, да се извежда, да е в по-широка клетка и т.н. Според мен ще се чувства по-добре. Не коментирам цените в поста си, но на всеки заинтересован ще бу бъде обяснено на ЛС. Правят ни отстъпка и за мен не е много редно да коментирам цените на човека тук, като цялата идея е да се направи добро на кучо.

Моля, който може да помогне финансово за кучо да пише ЛС на Люси. Сумата не е от значение и два лева да са капка по капка вир става. Все още незнаем кога ще се намерят стопаните (ако се намерят), а е непосилно Люси да поеме всички разходи за принц. Нека помогнем едно куче да се чувства щастливо!

#38 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 August 2009 - 07:31 PM

Кучо е преместен. Сложена му е каишка с повод. Разходил се е, дал е да го хванат за каишката и да го приберат :-) Утре повече.

#39 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 August 2009 - 09:09 PM

Това е много хубава новина, ще чакаме продължението!! ba_025.gif

#40 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 August 2009 - 10:38 PM

kkk, ако може снимки отново, в клетка се вижда трудно, той си беше поспалив, та много малко е позволил да го снимат добре. Извинявайте за молбата, ако не може здраве да е, приятна вечер!!! r_181.gif

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни