Dog.bg Форуми : Помощ! Прегазено куче на бул. Геме Димитров

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Помощ! Прегазено куче на бул. Геме Димитров

#1 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 11 August 2009 - 04:20 PM

Моля кажете ми какво да правя. Има ли някой към когото да се обърна. Днес го видях. Лежи на тротоара и като тръгна към него започва да бяга влачейки си задницата и си разранява краката. Не ми дава и да го докосна. Има ли някой в този район, който да ми съдейства.
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#2 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2009 - 04:32 PM

Най-добре потърси ветеринар, който да го упой, за да може да бъде откарано до клиника за лечение.
http://www.vetmedicus.com/ - ето една клиника в Дървеница. Знам също, че има в Студентски град между УНСС и Зимния дворец вдясно. Ето тук има повече. В Мусагеница д-р Марина Брънчева - http://www.bgvet.org...guide/sofia.php.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#3 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 August 2009 - 07:27 PM

Ходих при животното. Не ми позволява да го докосна. Оставих му вода и храна. Единственият доктор, който се отзова е д-р Караджов. Каза утре да му се обадя. Дано дойде.
User's Signature

#4 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2009 - 09:01 AM

Какво става с кучето?

#5 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 August 2009 - 06:20 PM

Благодаря на asar и PURSY за загрижеността и заинтересуваността. След като ден и половина гледах животното как се мъчи, едва вчера се успокоих като го поеха лекарите от Син кръст. Когато отивах да го взимаме то беше слязло на шосето- сякаш искаше да умре - наложи се до отбивам движението, за да не го прегазят. Дойде лекар, упои го и го откарехме в клиниката. Късно вечерта ми се обадиха, че е умряло. Не могло да излезе добре от упойката- получило някакъв дистрес - нарушение в дишането, реанимирали го, но починало. Милата душичка, кръстих я Лиса, защото беше като лисичка. Изпокарах се с мъжа ми , принудих го да даде 120 лева за всичко и с бебето на ръце и с кучето та в клиниката - този масраф за .......за смърт. Така бях спокойна, че вече някой полага грижи за животинчето. Новината ми дойде като гръм. Не знам какво да кажа. Изследванията не показаха нищо- рентгеновите снимки не показаха нищо- нямаше счупен гръбнак, беше неясно защо си влачи задницата. Имаше огромен корем и на рентгена изглеждаше всякаш е яло кокали. Показа се на снимката и един куршум. Божичко, през какво ли е минало животното, за да намрази и да престане да се доверява на хората. И накрая аз - уж му обещах да му помогна, а то какво стана....Такива моменти ме карат да се откажа от всичко..
Чудих се дали да прикача снимки.........Ето това е моята Лиска - дадох и име. Тя може би просто е искала да си отиде- какво ли е видяла добро на този свят, за да иска да продължи, а и какво ли добро я чакаше- поредната нещастна душичка на опашката за осиновяване. А за помияри народа се изтепва. ГАДОСТ

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#6 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2009 - 06:30 PM

Много гадничко пак ме разплака наистина колко мъка е видяло кученцето, на мен днес ми се случи нещо подобно едно куче излезе на оживеното шосе на младост и едвам спрях да не го бутна а една офца зад мен като ми се развика.Абе бих си потрошила колата и дори себе си ама животно не бих бутнала, поне така мисля не мога да си представя че може случи.Дано има по малко такива трагедиии а като си помисля колко животни по света загиват и ми се ще да се гръмна.
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни