За съжаление не....ще видим как ще се оправяме в последствие.Би трябвало в 14ч.да излетят.
Леа и Люк търсят по добър живот!
Публикувано: 21 August 2009 - 09:58 PM
Aлелуя!!!Най сетне литнаха днес.Мисля че тази тема, както и темата на Лъки хубавеца, могат да се местят?!
Лъки нощес заедно с другите котета ми направиха мазето на нищо.Вилняли са цяла нощ, водите разляти, разнесен пясък отт тоалетната(който приятно беше набъбнал и залепнал за гранитогреса
), един памперс на ситни парченца, завивки и парцалки навсякъд, храна попиляна....и от стилажите съборена клетка(счупена вече).....
Чистих един час след изпращането им!
Но дано от тук нататък о вода им върви на маймунетата!!
Лъки нощес заедно с другите котета ми направиха мазето на нищо.Вилняли са цяла нощ, водите разляти, разнесен пясък отт тоалетната(който приятно беше набъбнал и залепнал за гранитогреса

Чистих един час след изпращането им!
Но дано от тук нататък о вода им върви на маймунетата!!
Публикувано: 21 August 2009 - 10:27 PM
А, да видиш какво ми беше, много, ама много обичаха да цапат маймуните. Радвам се за тях и за Лъки 
Благодаря и аз от тяхно име на всикчи, които им помогнаха, както и на "майка" им Маша

Благодаря и аз от тяхно име на всикчи, които им помогнаха, както и на "майка" им Маша

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com