Като сюжет за филм, но истински малкият великан Рио

Публикувано: 18 October 2009 - 02:23 PM
						Новините за Рой от днес са повече от хубави.Лявото му оче,за което  бяхме загубили надежда почти се е оправило!От както запичнахме да капем старите капки и прогресът е страхотен,в момента кафявото е много повече от синьото!След 7-10 дни ще го ваксинираме и ще му направим паспорт.Тук моля за малко помощ,защото касичката на Рой е почти празна!Той днес получи храната си от Мила и Мартин,за което ме помоли да им благодаря от негово име 
 .Има си и чисто нова топка с мирис на ванилия,на която много се зарадва 
 При първа въжможност ще сложим още снимки.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!

Публикувано: 18 October 2009 - 03:29 PM
Цитат(lillis @ Sep 11 2009, 09:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще прогледне момчето и с двете очи,само търпение трябва!
Радвам се,че великанчето Рой се оправя,сигурна съм ,че ще си намери хубав дом и стопани,които много ще го обичат.

Публикувано: 18 October 2009 - 03:43 PM
Цитат(lillis @ Oct 18 2009, 02:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lillis @ Sep 11 2009, 09:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще прогледне момчето и с двете очи,само търпение трябва!
Радвам се,че великанчето Рой се оправя,сигурна съм ,че ще си намери хубав дом и стопани,които много ще го обичат.

In memoriam

Публикувано: 20 October 2009 - 09:31 AM
						Благодаря за дарените пари за Рой,те ще стигнат за сега за ваксинката 
 Милото бебе,вече расте и се старае да не прави белите в къщи,стиска милия,но от вълнение по стълбите не издържа и се напишква 
 Много обича да е навън и да играе с други кучета,много е общителен и всички са му приятели.Хвърля се и прегръща и хората-като човек прегръща с двете лапи 
 Истинско съкровище е!

In memoriam

Публикувано: 25 October 2009 - 05:09 PM
						Днес Рой(иби по-точно Рио,както го е кръстил Евгени)беше ваксиниран!След това направихме една дълга и хубава разходка в Южния парк,където той тича и игра на воля и накрая капна от умора 
 .Ще направя поредния си жалък опит да кача снимки,ако не,очаквайте по-късно включване от PURSY 
P.S. PURSY, благодаря за паричките.

P.S. PURSY, благодаря за паричките.

In memoriam

Публикувано: 29 October 2009 - 08:50 PM
						Здравейте фенове на Рио.Първо да благодаря на Мила и Мартин за храната,той още не я е получил,но вероятно това ще стане в неделя.Тази седмица Евгени ще го води на рентген-има проблем с крачето-онова краче,което стана причина Рио да не е на улицата сега.Въпреки че беше зараснало добре,вероятно има останало парченце кост от счупения пръст.Боли го и след дълга игра куца,даже понякога кърви.Може би ще се наложи лека операция,за отстраняване на това парче кост и саниране на мястото.Ако това се наложи,ще имаме нужда от финансова помощ.Планирам изненада за Рио и Евгени-чувал храна от любимата му,ще пиша и това като се осъществи.Поздрави и чакайте новини!

In memoriam

Публикувано: 29 October 2009 - 09:59 PM
						Ми той май ни е слабост на повечето тук - дайте да основем фен-клуб 

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

Публикувано: 29 October 2009 - 10:05 PM
						Ами да,просто няма толкова магнетично куче,представете си го на живо какво е бижу.Има чудесен характер,много е умен и слуша много Евгени,следва го като сянка.Относно това от какви родители произлиза,стигнахме единодушно до мнението че е от немска овчарка и вълкодав 
 Немски вълкодав или пък ирландска овчарка,а може би овчарски вълкодав 
 Няма никакво значение,той е Рио и е прекрасно създание на природата!

In memoriam

Публикувано: 30 October 2009 - 09:42 AM
						Честно да си призная, ако не се бях ангажирала с тиквата Бъкси  
 , за когото става ясно, че да се намерят свестни стопани ще е направо шестица от тотото,  
 щях да осиновя Рио. Той е благороден, възпитан, спокоен, уравновесен, толерантен към всичко движещо се наоколо (което не мога да кажа за Бъкси). Красив и уникален като порода. Не,че другият не е уникален (последно ме попитаха дали не е кръстоска с бултериер  
 ). Но за мен е прекалено енергичен, непокорен, абе, не ми подхожда на ЕГН-то! А Рио е прелест!

Вход

Горе
 Цитиране +