МНОГО се радвам за прекрасния край на тази история! Дано съдбата да среща повече хора като вас, които правите малки чудеса, значещи МНОГО,за да могат всички Риовци, рано или късно, да открият своя Евгени!
Като сюжет за филм, но истински малкият великан Рио
Публикувано: 27 November 2009 - 10:44 AM
Оооо, няма повече да ви чета - разревавате ме в офиса, колегите се чудят!
МНОГО се радвам за прекрасния край на тази история! Дано съдбата да среща повече хора като вас, които правите малки чудеса, значещи МНОГО,за да могат всички Риовци, рано или късно, да открият своя Евгени!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 30 November 2009 - 09:36 PM
Не знам дали и вие правите същата аналогия, но снощи като гледах "Карибски пирати" 2 и .... само за Рио си мислех
Приликата беше забележителна (поне според мен)!

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 23 December 2009 - 11:26 PM
Лелеее, любимият ми великанчо-послушанчо

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 25 January 2010 - 10:13 PM
Бързо оздравявбане ви пожелаваме Рита мина през нещто подобно с левия заден крак, дано се оправите и качвайте повечко снимки на малката прелест. Ние не пишем ммного но ви следиме темичката...

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

Вход

Горе
Цитиране +