Публикувано: 06 November 2004 - 02:39 PM

Казва се Кити и е от Светла от Варна.  Мама и татко са Джорджо и Джиджи.  Та така, Кити скоро ще стане на две години, тежи 1кг и 100г, когато има апетит, иначе си е 1кг :)  Имаме малко проблеми със зъбите, естествено, защото не обича много гранулките си, не обича страстно и четката за зъби.   Първото вадене не беше направено успешно и се наложи втора интервенция.  Сега се борим само със зъбния камък.  Интересно ми е какво ще кажете, дали може да стане мама.  Аз се притеснявам, че е мъничка, въпреки че е с отлична структура, много жизнена и в превъзходно състояние.  Не зная дали да опитаме с малък татко, или просто да я кастрираме като се стопли малко времето и да не я тормозим излишно.  Мисля, че до края на месеца ще сме отново заедно в София и много бих се радвала да се видим някъде.  Тя не социализира много с други кучета, защото е наясно с параметрите си, но пък и не сме опитвали с истински малки кучета :)  Кити обожава панделките си и меки дрешки.  Коледната рокля с пайети, за съжаление, и дразни кожата :)