Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#141 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 September 2005 - 10:01 PM

Качена снимка
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПРИЯТНА ПОЧИВКА !!!
ДА СЕ УЧИМ ОТ ТЯХ!!! w)
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#142 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 02 September 2005 - 10:23 PM

А, не ... супер снимка !!! r)

#143 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 September 2005 - 12:42 AM

r) d)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  SC_0189.jpg (20.25K)
    Брой сваляния: 426

#144 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2005 - 08:17 PM

Здравейте, имам малък йоркшир на 2 месеца и половина. Бих искала да разбера на каква възраст ще се изправят ушичките на моето кученце. d) b)

#145 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2005 - 09:56 PM

Цитат

Здравейте, имам малък йоркшир на 2 месеца и половина. Бих искала да разбера на каква възраст ще се изправят ушичките на моето кученце. d) b)

ЗДРАВЕЙТЕ
ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ ФОРУМ!!! ВСЕ ПО ГОЛЯМА РАДОСТ МИ НОСИ ТОВА ЧЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ СЕ ПОЕВЯВАТ ТУК!!!
В НАШИЯ ...ВАШ ....ФОРУМ!!!
ЗНАЧИ УШЕТАТА НА ТИЯ БОНБОНИ СЕ ИЗПРАВЯТ ДО 1 ГОДИНА !
НО ИМАЙТЕ ПРЕДВИТ ТОВА ЧЕТРЯБВА ДА СЕ ПОДСТРИГВАТ РЕДОВНО И ДА СЕ ДАВА КАЛЦИИ!!!...
АКО МИ РАЗКАЖЕТИ И ПОВЕЧЕ ЗА ВЕШЕТО КУЧЕНЦЕ ЩЕ МОГА ДА БЪДА ПО КОНКРЕТНА И ДА ВИ ДАМ ПОВЕЧЕ СЪВЕТИ !!! ПОЗДРАВИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НА ЙОРКИТАТА !!! w)
User's Signature

#146 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2005 - 11:17 PM

Ние му постригваме ушичките редовно и му даваме калции всеки ден според мен до сега трябваше да се изправили!Но щом вие казвате смя d) d) тъм че тъй като сте специалист в тази област вече не се притеснявам толкова!
А можели да ви говоря на ти че ми е по-лесно!
А и щях да попитам моето кученце е женско Казва се Ребека на галено Беки!Много хапе защо така дали си чеше зъбите но хапе страшно силно!
Моля ви за всякакви съвети с какво да го храня как да се грижа за козината кога да го изкъпя моля ви кученцето ми е подарък от чужбина и не знам нищо за тази порода!!
Много си я обичкам не бих я заменила за нищо друго попринцип любимата ми порода е Голдън ритривъра но от както имам йорки се влюбих в породата!!!
Моля ви разкажете ми какво би трябвало да прави едно кученце на тази възраст и какво е най-важно сега когато още е бебе!! d) d) b)

#147 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 11:48 AM

Много ти благодря Мария за съветите които ми даде сайта ти е много интересен мисля че от всички български сайтове от твоя се научават най-много неща!!!
Каква каишка трябва да и вземем,кога трябва да я искъпем имам още много въпроси но хайде по-късно че ще станат много на един път още веднъж много ти благодаря!!! d)

#148 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 01:02 PM

Цитат

Много ти благодря Мария за съветите които ми даде сайта ти е много интересен мисля че от всички български сайтове от твоя се научават най-много неща!!!
Каква каишка трябва да и вземем,кога трябва да я искъпем имам още много въпроси но хайде по-късно че ще станат много на един път още веднъж много ти благодаря!!! d)

Съветвам те кайшка за през врата а не през тялото защото последната къса козината !!! Можеш вече да я къпеш без проблеми ...ако не можеш с качествена козметика за кучета която е все още внос при нас...но има Биогрум!!! можеш с качествена козметика за хора ...Лореал Керастаз....
Питай няма проблеми !!! Важно е да я отгледаме хубавицата !
Т.е не разбрах момче или момиче е ...пиши има ли родословие искаш ли да станеш член на клуба ни ? И най вече прати снимка да я видим!!! ;)
User's Signature

#149 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 01:31 PM

Цитат

Цитат

Съветвам те кайшка за през врата а не през тялото защото последната къса козината !!! Можеш вече да я къпеш без проблеми ...ако не можеш с качествена козметика за кучета която е все още внос при нас...но има Биогрум!!! можеш с качествена козметика за хора ...Лореал Керастаз....
Питай няма проблеми !!! Важно е да я отгледаме хубавицата !
Т.е не разбрах момче или момиче е ...пиши има ли родословие искаш ли да станеш член на клуба ни ? И най вече прати снимка да я видим!!! ;)

Много ти благодря за предложението да стана член на клуба,обещавам да си помисля искам да ти ми кажеш каво ще правя и всичко за този клуб!
Кученцето е женско казва се Рабека-Беки!!
Има родословия тя ми е подарък от Белгия но не знам подробности все още нямам нейна снимка при първа възможност ще пратя!!! d)
А за козметиката тази фирма-Биогрум продават ли я в България и каква е нейната цена за мен не е важна цена та а качеството но ми казаха че не хубаво да се ползва човешка козметика!
А за каишката ще те послушам чакам другите ти съвети за да както каза да отгледаме хубавицата!!
Поздрави!!! d) d) d)

#150 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 02:07 PM

Биогрум я внася Анни Неева ...почти всички в Бг ползват тази козметика за йоркитата си ...аз ползвам Пет Силк в момента за една част от йоркитата ми и Ал системс за другите ...просто е много индивидуално на твоето куче коя точно ще подхожда...това с времето се подразбира ...за съжаление последните две ги няма в Бг и ги вносяме или с поръчка през интернет или като ходим на изложби в чужбина !!!
ето ти и тел. за връзка с Ани да се разберете как да си вземеш козметика 0888 803 764.

А относно клуба ...това е сдружение на хора т.е любители и приятели на породата йорки ...имаме устав правилник за развъждане и т.н ....все неща който имат за цел да подпомагат развитието и разпространението на породата .
Наблягаме на приятелството и взаймната помощ при отглеждането на тия бижута !
Например благодарение на този сайт ти успя да се свържеш с нас и надявам се да ти бъдем полезни ...но преди като го нямаше доста хора се лутаха ....в отглеждането ...
Е още много неща но ще ти разказвам надълго !!! w)
Ще се радваме да станеш член на клуба!!!
User's Signature

#151 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 03:13 PM

Здравей, Мария ! Какво ще кажеш за моята малка госпожица на 2 месеца ? И нашите ушички бяха клепнали, на с всеки ден се вдигат по малко :)))) Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 03:32 PM

Извенете ме за латинеца:))

#153 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 03:53 PM

Цитат

Здравей, Мария ! Какво ще кажеш за моята малка госпожица на 2 месеца ? И нашите ушички бяха клепнали, на с всеки ден се вдигат по малко :)))) Качена снимка

Здравей Меган честито ти кученце добре дошла и аз имам Йорки на 2 месеца твоето колко тежи!
Аз пък чак и казвам добре дошла пък и аз съм от вчера тук!
Ще се радвам и ти да станеш моя приятелка както Мария тя е наистина един голям специалист и трябва да черпим от нейния опит и съвети!!! l) d)

#154 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 04:03 PM

;)
User's Signature

#155 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 04:06 PM

Здравей Мегън!!!
Много хубаво кученце ...откъде е кой са родителите му ...заповядай ако си от София в неделя на изложбата в експоцентъра на Цариградско шосе....от 10.00 часа
User's Signature

#156 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 04:27 PM

Холандка е.Нямаме родословие,но за мен това не е проблем,защото по принцип нямам намерение да участваме по изложби.Щастлива сам ,че я имам,тя е моето малко съкровище:))
w)

#157 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 04:58 PM

Меган честито ти кученце много да те радва и аз имам Йорки на 2 месеца твоето колко тежи с какво го храниш,как си играе кажи ми за твоето и аз ще ти кажа за моето и така ще бъде интересно предполага все пак имаме кученца от една порода на една и съща възраст поздрави от мен и от малката панделака!!! d) l)

#158 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 05:07 PM

Храня я с гранулки,и вчера за първи път и дадох пастет,много го хареса ,но явно прекали, и днес беше леко неразположена.Е за урок ще ми е, така се зарадвах,че го хареса,че и напълних купичката......Иначе сме доста апетитни и закръглени:)))и тежим цели 700 грама,мисля,че е много,но да ми е жива и здрава.
Поздрави

#159 Потребителят е офлайн   yorki_liby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 05:14 PM

Въобще не се притеснявай моята тежи 1. и нещо не знам точно но аз съм много доволна защото ще стане около2.500 а това е идеално!!! Не се тревожи!!

#160 Потребителят е офлайн   Megan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2005 - 05:24 PM

Баща и е 17 см висок,а майка и е 20см,мисля че това са добри мерки:)))Днес си купихме малки ластечита,и започвам да и правя опашчица....въпреки че e много мъничка,трябва да свиква

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни