Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#1521 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 July 2007 - 03:07 PM

Хайде малко и аз да попиша.
Да ви питам, `щото ходите по чужбинско с кучовците - какви документи са нужни на куч, за да дойде с мен на Гърция? Европейски паспорт - ясно.
Друго нещо?
И още - клубът има ли си някакви клубни карти или документи, с които членовете да докажат, че са такива?
Аз,например, си имам клубна карта пластмасова на Рено клуб България - със снимка и пр. работи.

И пак - много теми в един пост станаха - има ли някъде отстъпки при покупки на кучовски работи за членовете на клуба?

Поздрави сърдечни
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#1522 Потребителят е офлайн   sladyr4eto_tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 09:13 PM

За това кученце не са нужни само обикновеното внимание, игри и любовта която може да му дадете, тази порода изисква малко повече грижи...Но когато човек има желание и е решил нещо никой неможе да го спре 1super
Пожелавам успех....
User's Signature

TOTALLY ADDICTED KENNEL
*Колкото Повече Опознавам Хората, Толкова Повече Обиквам Кучето си*
тел. +359 878 292 441 ; e-mail: totally.addicted.kennel@gmail.com

Facebook
Панделки

#1523 Потребителят е офлайн   Irra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 01:04 AM

Цитат

не съм казала, че ще оставя бебето само - това е невъзможно, аз не съм садист, кой има мозък да остави едно бебе само? но малко по малко може да се научи и да привикне да е самичко за 4-5 часа без да плаче и да прави бели - това естествено е когато поотрасне

първото като го взех не съм го оставяла за 1 секунда само дори - до тоалетната заедно ходехме b)
а като ми се налагаше да излизам, го взимах със себе си

той и в момента е с майка ми на работа и за 4 години не е оставян сам

не знам какви хора си мислите, че ще го гледат, но със сигурност не съм безотговорна или невежа angelpik b)

От това,което прочетох разбрах,че наистина се грижиш за кученцето с много любов,не го оставяш много време само! Какво повече искаш?! Какви напътствия ти трябват? Като гледам,имаш опит в отглеждането на куче (колкото и грубо да звучи,то си е куче,независимо от породата). Аз също отглеждам йоркита - 2 са ми и не мисля,че страдат от липса на внимание,въпреки че ме няма през по-голямата част от деня. Кученцето много добре знае кой е стопанина му и кой се грижи за него!! А след като вече си отгледала 1 йорки,знаеш много добре за какво става въпрос. За това ти пожелавам само успех и късмет при избора ти на "слънчицето" !!! 1super
d) d) d)

#1524 Потребителят е офлайн   yorki_svetla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2007 - 09:21 PM

Здравей Иве!
Аз ще ти отговоря на първият въпрос.За да пътува едно куче в страна членка на европейския съюз е нужен само европаспорт и кучето да бъде маркирано с микрочип-нищо друго не е необходимо за наша голяма радост.Ако ще пътувате със самолет,различните авиолинии имат свои изисквания за това дали да пътува кучето на борда с пътниците или в багажното,но в повечето случаи йоркитата си се возят в пътническия салон.Най-важно е кученцето да бъде чекирано-теглят го,плаща се минимална цена (не цял билет) и това е всичко.Така и той става редовен пътник на борда на самолета.
Приятно пътуване!
User's Signature

здрави и красиви
www.yorkibows.com

#1525 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2007 - 09:13 AM

Мерси, Светле d)

Ще се возим на кола, че на самолет ще му се пукне сърцето на младежа.
Ок, значи чип имаме, остава доткорката да ни извади пасапорта.
Супер bravoS bravoS
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#1526 Потребителят е офлайн   n_mut Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2007 - 05:27 PM

Здравейте!
Бебе Yorki /4м./- Венто има още преди да го вземем направена ваксина Fortdodje, дано не бъркам, но ветеринар ни каза, че тя нищо не струва и при реимунизацията догодина кучето ще заболее. Иска да му слага друга ваксина. Много сме притеснени и искаме да Ви питаме някой ползвал ли е тази ваксина и достатъчна ли е за нашето дребосъче? Трябва ли да му правим нова?

#1527 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2007 - 06:16 PM

Най-добре питайте във Вет кабинета
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#1528 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2007 - 07:35 PM

Цитат

Здравейте!
Бебе Yorki /4м./- Венто има още преди да го вземем направена ваксина Fortdodje, дано не бъркам, но ветеринар ни каза, че тя нищо не струва и при реимунизацията догодина кучето ще заболее. Иска да му слага друга ваксина. Много сме притеснени и искаме да Ви питаме някой ползвал ли е тази ваксина и достатъчна ли е за нашето дребосъче? Трябва ли да му правим нова?

Това е тел на нашата лекарка която поддържа и почти всички йоркита 8562195 д-р Лазарова
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#1529 Потребителят е офлайн   kristiannk Икона

Публикувано: 16 August 2007 - 04:44 PM

Здравейте,сдобихме се с йоркшир на 45 дена и ме интерисува нормално ли е да му е още малко трудо ходенето?Благодаря предварително на всички :)

#1530 Потребителят е офлайн   kristiannk Икона

Публикувано: 17 August 2007 - 01:23 PM

Ходихме на лекар и казаха,че е ок,само коремчето му стои надуто,но ни дадоха хапче за обезпаразитяване да му дадем пак.Надявам се скоро да му спаден коремчето :)))) Имам само още едно леко притеснение и то е,че нещо го дразно отзад до опашката,опитва се да се хапи там,но не се стига.Прави го от време на време,но явно има нещо,лекаря не каза почти нищо за това и ще се радвам ако някой има опит да сподели.
Ето и снимка на бебето :)))

Прикачени файлове

• Прикачен файл  yorki.jpg (40.02K)
    Брой сваляния: 120

#1531 Потребителят е офлайн   tutsi1964 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 August 2007 - 08:20 PM

Моля помогнете! Имам съсед който си разхожда стафоршира бес каишка и наморник,вече няколко пъти си вземам йоркито на ръце защото и двете кучета са мъжки а знаете че йоркито се мисли за голямо куче и се страхувам че ще стане голяма беля.Опитах се да говоря със собственика но той ми отговори че кучето му не е болонка за да е на каишка. Моля дайте ми съвет как да си предпазя йоркито.

#1532 Потребителят е офлайн   anabell Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:YORKSHIRE TERRIER FOR EVER

Публикувано: 20 August 2007 - 10:23 AM

hubav vapros no zadai go v foruma na stafovete moje da imat otgovor l)
User's Signature

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva

www.madeinmeasure.com

тел. 00 359 879 832 322

#1533 Потребителят е офлайн   miriam_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 01:04 PM

Здравейте и от мен .За голямо съжаление явно този пробем с големите кучета е на всякаде.Как е възможно собствениците на тези големи животни поне малко да не се притесняват от това което може да се случи.Нима може да носиш отговорност за кучето си и да го пуснеш да тича като полудяло на ляво и на дясно.Тук не стои само въпроса опаснили са тези кучета за нашите малчовци а и за самите себе си.Тичайки така безразборно недай си боже го бутне кола какво правим тогава обвиняваме шофьора за небрежност,а себе си не виждат колко безодговорно са пуснали животното си да тича.Има 2 йоркшира и полувината от разходката ни е на ръце.Живея в Дианабат тук има ужасно много голями кучета-немски овчарки,родвалери и да не продължавам,но всичките са без наморници и без каишки.Как спокойно да разходиш малките си съкровища като едва ли не на всеки ъгал може да изкочи голямо куче.Аз обичам всякакви животни и нямам нищо против големите кучета,но нека да живеем спокоино всички без допалнителни стресови ситуации.Мисля че достатачно ние е напрегнат на нас хората живота нека осигурим поне спокойствие за животинките си.И на края но не на последно място мн.мн ама много преградки и целувки на всички йоркита.Чудя се не е ли крайно време да си организираме една сладка сбирчица.Поздрави от Джеси,Мариана,Креси и Еси w)

#1534 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 August 2007 - 01:10 PM

за всички има място под слънцето,а голямите кучета кога да се наиграят и натичат,като всеки момент може да изкочи йорки зад ъгъла l)
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#1535 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 01:46 PM

Вярно, че за всички има място под слънцето, но пък по закон за всички е необходим повод - независимо малки или големи. Пък тичането и наиграването нека бъде извънградско - по-безопасно е за всички страни. Та макар, че не гледам йорки, пак не ми е кеф да се сблъсквам със свободнотичащи кучета като си изляза с моето на повод пред нас. А си има и предимства - кучето на повод трудно ще се загуби или ще го блъсне кола. Всъщност какво мисля аз не е важно - има си закони, само трябва някой да ги спазва....
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#1536 Потребителят е офлайн   miriam_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 02:19 PM

bonboni Не искам да обидя никои.Действително колкото е по-голям нашия любимец толкова по-голяма е нуждата му да потича на воля.Йоркитата наистина имат доста странен нрав.Но едвали може да убие някое голямо куче.За това предлагам за безопасността на всички.Ние ще държим лудите си йоркита на каишки,а вие кротките голямчовци също.И всичко ще е мирно и тихо без недоволни.Аз в момента гледам 2 йоркита както споменах,но съм гледала и добермани и немски овчарки.Обичам кучетата независимо от тяхния размер.Мъжкият ми доберман беше доста щур все тичаше като луд и накрая го бутна кола.Както сигурно се сештате края беше трагичен.Не пожелавам на никои това да му се случи.Немога и с думи да опиша колко ми беше мъчно.Но си взех поука връзвам си на каишка любимците и да ми е мирна главата.

#1537 Потребителят е офлайн   malkakotka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 05:02 PM

Здравейте , това е Амбър , тя е на 50 дни . Ще се радваме да ни приемете и да намерим приятели тук.
Още не съм разучила как се слага снимка , но и това ще стане b) Малката се вижда на снимката - мушморочето ми d)
User's Signature

Качена снимка

#1538 Потребителят е офлайн   SunFlower Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 05:59 PM

Привет Ви! Честито мъниче! Пожелавам му много здраве и дълъг живот, да Ви радва и слушка много (и Вие него също!) ! d)
От това, което видях на снимката, мисля че кученцето Ви е голямо сладурче! w)

#1539 Потребителят е офлайн   anabell Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:YORKSHIRE TERRIER FOR EVER

Публикувано: 20 August 2007 - 06:33 PM

привет честито ти малко съкровище разкажи нещо пове4е за не го от къде е как се справяте в новия дом w)
User's Signature

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva

www.madeinmeasure.com

тел. 00 359 879 832 322

#1540 Потребителят е офлайн   tutsi1964 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 August 2007 - 07:00 PM

Благодаря Ви за мненията. Ще опитам отново да говоря със собственика и да го обедя, че разхождайки така своя любимец има голяма опасност за самото животинче. А аз също много обичам всички животинки особенно кучетата и смятам, че всеки стопанин трябва да полага големи грижи за своя любимец а не да го излага на риск да го блъсне кола например

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни