Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#1541 Потребителят е офлайн   miriam_bg Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 August 2007 - 08:21 PM

Честито дребосъче и от мен да е живо и здраво.И аз наскоро получих великолепен подарък йорки за рождения си ден.Няма по красиви създания от бебетата йорки.Моето вече е на 5месеца и е много забавна и игрива. w)

#1542 Потребителят е офлайн   malkakotka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 August 2007 - 01:00 PM

Малката беля я взех от Митко и Сашка от София - Благодаря Ви милички , че направихте щастлив живота ми w)
Та.... Амбър е голяма проклетия b) дай и само 5 секунди в едно положение , след това моментално хуква да дъвче нещо , не и е ясно още ,че джапанките не са топката й. Дъвче пръсти на крака докато ходиш насам натам, дъвче стола ... дивани.... черна точка на пода и тн. l) Сладка е , нека си дъвче и това ще мине по-натам.
Мърка и се гушка като бебе, храни се нормално и от 3 дни не скимти нощно време. Опсипана е с играчки ... дори и каишка има вече , въпреки че е рано. Чака да я ваксинираме за да си поиграе с батко си - ЗАЕКА- ЕКЗИБИТ b) b) b)
Това е от нас , пак ще се мъча със снимките , направих папка в снимка.бг но пак не мога да се справя r)
Акъл трябва oleeee
User's Signature

Качена снимка

#1543 Потребителят е офлайн   malkakotka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2007 - 10:16 PM

ето я и Амбър d)

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1544 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2007 - 12:54 PM

Da vi e chestita s mnogo radost lubov i zdrave da j gledate!!! 1super
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#1545 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 August 2007 - 09:18 AM

Здравейте на всички!Сега и аз да изкажа мнение по вапроса.В квартала в който живея е пенаселено от кучета тип болонка,естествено нямам нищо напротив животинките,но е много неприятно когато си излязъл на разходка и от ъгтла се изтреля някоя къдрава топка с зейнала паст и лае бясно.И почвам да се карам със стопаните на др. кучета че ги водят без повод ами в край на краищтат аз не съм длъжна да им пазя кучетат.(като моето никога не си позволявам да го пускам без повод и без това чувам зад гърбъ си че изглежда много страшна)Да не говорим,че даже някой от тях вобще не си слушат стопаните.Поздрави и наистена поговори с този стопанин,но и ти бади изрядна в разхождането на маника. b)

#1546 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 01:22 PM

След няколко дни четене намерих малко време да попитам-как дадохте точно определение на породата АСТ?
За човек нямащ особено голям опит,трудно бих се съгласила,че не е било някое грандиозно гъзарче,щуро по своя пит и бъкано с комплекси,водещо го "естествено" без повод и тн и пр.
Да започнем от това в кой район е случката,а ако се окаже стаф лично поемам отговорност да говоря и убедя собственика,в това което е елементарна култура за кучкар.
Съмненията ми са,че трябва да вървите и да се възмущавате, не из цяла София,ами в цяла България за неправилно водени кучета от техните собственици и слабата им култура.Но от мен успех в тази насока,аз лично не можах да се справя и спрях да разхождам моите кучета на публични места много отдавна.

#1547 Потребителят е офлайн   tutsi1964 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 06:22 PM

Напълно съм съгласна, че това е проблем в цяла България, защото моят проблем не е в София а във Велико Търново и за съжаление това куче го води жена на средна възраст. Незная дали е нейно или на сина й но това няма значение. Съвсем скоро в нашия регион имаше нещастен случай за съжаление с фатален край за дете на 2 години. Моля Ви не мислете, че имам нещо против големите кучета аз също бих си взела ако имах условия да го гледам, но никога небих го разхождала по този начин. А за това, че всички и малки и големи любимци трябва да са на повод съм съгласна.

#1548 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2007 - 08:52 PM

За голямо съжаление ще Ви кажа,че е ако града е Велико Търново,действително породата не е АСТ.
С което, темата за мен се изчерпва,а заглавието и е неточно.
По отношение на това дали е от дребните,средни или гигантските породи нормалното поведение на нормален собственик е да води кучето си на повод,ако има проблем с агресивността с наморник и строг повод.
Това е от мен......

#1549 Потребителят е офлайн   tutsi1964 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 08:06 PM

Извинете ме ако сте се почувствали обидени, не съм искала да обидя породата но защо мислите, че в Търново няма такава порода? А за породата на кучето зная от жената която го разхожда, а и аз се позаинтересувах и почетох тук там. Но аз си мисля, че ако всички собственници на домашни любимци сме на едно мнение по този въпрос може би нещата ще се подобрят, а не да се делим на големи и малки. Какво ще стане например ако собственник на питон го пусне свободно да се разходи във входа който живее?

#1550 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 August 2007 - 08:09 PM

Защо пък ако градът е В.Търново породата да не е АСТ ?Може да нямате клубен член там,нито куче оттам в ПК .Но защо да не може някой си да има родословен стаф -може да не е роден в Бг ,без да го води по изложби и да участва в клубния живот.
Верно е ,че ако не е ваш член АTINAstaff- няма как да говориш с него и да опиташ да помогнеш .Но и заглавието на темата е мааалко подвеждащо написано- неприятно е - като да сa стафовете някакви пуснати идиоти!И щом искате съвет, tutsi1964, ето моят - говорете със стопанина и то разумно и аргументирано, без излишни емоции, и ако не успеете да го убедите - подайте жалба в Общината, отдел Екология . Но моля ,вашият проблем да не бъде повод за уронването на доброто име на породата АСТ.Просто проблемът, както винаги ,е стопанина.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1551 Потребителят е офлайн   tutsi1964 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 August 2007 - 09:33 PM

Разбира се, че неискам да обидя никого. Съжалявам че така е прието. Просто поисках съвет как да постъпя.

#1552 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2007 - 11:15 AM

Както и да постъпите едва ли ще превъзпитате тези хора,за голямо съжаление.Единственото е да отбягвате такива стопани.

Можем да продължим да разискваме темата погледната от всички ъгли,но не мисля,че това е подходящото място и форум.За това ще помоля темата да бъде преместена в "Стаф говорилнята" от мод или админ.

Моля да уточним като начало породата.За което ще помоля tutsi1964 да направи няколко снимки на животината без повод.Неприятното ми усещане е,че е захвърлено при баба кученце, поради невъзможност за отглеждането му или нещо подобно.АСТ или не възрастна жена не е най-правилният собственик за тази група-бул подобни.
Колкото до това дали има АСТ във В.Търново agalina или е не, смея да твърдя,че там няма родословни представители на породата,членуващи не само на клубно ниво в БККАСТ,но и в МФК,УЦИ или др.Твърдя че последните години следя доста зорко миграцията на порода в, от и към Бг. При политиката водена от мен като развъдчик от години и като председател на БККАСТ да се петни името на породата няма да позволя.
За това нека видим ако може някакви снимки и да преценим дали имаме порода АСТ,пит или нещо около.

#1553 Потребителят е офлайн   tutsi1964 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 August 2007 - 06:31 PM

Благодаря Ви. Ще опитам да направя снимки на животинката.

#1554 Потребителят е офлайн   n_mut Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2007 - 10:00 AM

да ти е живо и здраво йоркито това е голяма радост аз имам йорки от скоро
ЧЕСТИТО 1super 1super 1super

#1555 Потребителят е офлайн   yorkozavar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2007 - 11:16 PM

Здравейте сладурки и сладурковци!
Ние сме нови тук и изгаряме от желание да се запознаем с всички мили йорковци. Нашата малка Рита е на 4 месеца и е истинско съкровище. Търсим си приятелчета за игра, живеем в София, Дървеница.
Поздрави и целувки на всички йоркита! b) b) d)

Прикачени файлове

User's Signature

http://www.ezticker.com/ticker/110/200/20070418/Rita[br]

#1556 Потребителят е офлайн   zozolin4eto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 08:03 AM

4естито на новите попълнения да са ви живи и здрави и на двамата и malkakotka - много е слади4ка w) w) w) yorkozavar , и аз си имам йорки и моето е на 4 месеца без малко и прили4а малко на твоето ! Голями са бонбони dribble dribble dribble
User's Signature

Качена снимка

#1557 Потребителят е офлайн   yorkozavar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 09:06 PM

Здравейте. Имам едно много мило, но много гризливо мъниче на 4 месеца, при това с характер l) . Въпреки, че има всевъзможни играчки, най-много обича да гризка моите ръчички и крачета (особено пръстите на краката). Четох в един форум, че помагало, ако се изскимти като малко кученце, но това помагаше само до известно време, сега вече не и прави впечатлени и като чели се настървява още повече. Ако и се скарам или се опитам да я нашляпам с вестник (както всичките ми познати с кучета ме съветват), пак няма резултат, тя го възприема като игра и започва да ме лае възмутено. Моля за съвет, за първи път имам кученце. Благодаря предварително! w) d)
User's Signature

http://www.ezticker.com/ticker/110/200/20070418/Rita[br]

#1558 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 09:14 PM

Опитай да и казваш "не", ама с много категоричен тон, точно когато те хапка. Тоя период ще отмине, моят лабрадор като малък също ме хапеше и ходех изпонадрана като от котка. Такава му беше играта и понеже зъбките са острички, резултатът беше потресаващ. Но все пак не и го позволявай, постепенно ще свикне.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#1559 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2007 - 09:23 PM

И още нещо се сетих - с ръка на холката я притискаш да легне на пода. Държиш я известно време, да разбере кой командва. b)
User's Signature

прочети правилата за подписите

#1560 Потребителят е офлайн   zozolin4eto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2007 - 02:44 PM

Хихи и моят 4 месе4ен сладур ме погризва , но аз като му се скарам и той спира и съм много довална ;) ;) ;) ;)
User's Signature

Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема