ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 28 January 2008 - 12:50 PM
p.s.oh izmu4ih se s tazi kirilica :rolleyes:
Публикувано: 28 January 2008 - 09:31 PM
Цитат
Пожелавам ви по-бързо да се оправите и да сте много щтастливи с нея и тя с вас :blink:
Благодаря ти! И аз силно се надявам,до сега се боричкахме,тя е като малка пружинка ;D Наистина времето прекарано с нея ми е толкова ценно,забравям за ежедневието,проблемите,йоркитата са толкова енергични и сладки :wub:
Публикувано: 28 January 2008 - 10:52 PM
Публикувано: 29 January 2008 - 11:05 PM
Публикувано: 30 January 2008 - 02:06 PM
Цитат
Остави фибите и шнолите. Пробвай с тези леко широките ластичета от плат- най-мъничките. Иска, не иска - ще настояваш и ще се примири. Ние сега като видим ластичето и лягаме мирно, главата е подпряна и не мърда, докато не му вържа чокото. После се хвалим и има наградка и е готов. Постоянство повече. Ти си шефът.
Публикувано: 04 February 2008 - 10:32 PM
Публикувано: 06 February 2008 - 12:07 AM
питам се и вашите йоркита ли хапят като луди или ние имаме специално вкъщи ;D
Момичета как е при вас положението. Не мога просто да се преборя с него и хапе зверски, цялото семейство отвреме на време, да не кажа всяка ве4ер когато се разлудува и разиграва си остава с нахапани пръсти. Или на крака или на ръце, неконтролируем е. Чудя се да не бъркам нещо с възпитанието, не се карам постоянно, потупвам го по някой път по дупето, когато каранет не помогне и това е. Иначе е принц. Да не говори за ушите ....няма начин просто да му ги изчистя или подстрижа, пада едно страшно хапане, мъжа ми обикновенно е ранен и надупчен от зъбчета и резултата хич не е задоволителен. :huh: Честно да ви кажа ве4е се притесняваме дали това е нормално.
Публикувано: 06 February 2008 - 09:14 AM
успех :->)
Публикувано: 06 February 2008 - 11:20 PM
Истината е че наистина се притеснихме с мъжа ми, защото не можем да го контролираме по никакъв начин, ето днес например зверси ме ухапа докато го миех на мивката, макар че не му е за първи път.Някакси странно ни се получават нещата, всичко което не иска да прави и го дразни просто с ужасно жестоко хапане успява да ни изкара извън равнивесие и да ни откаже да се борим с него. Просто не е невинно като на малко кученце, ами си е жестоко ръмжене и хапане, като на голямо и зло куче, питам се къде грешим във възпитанието. Ако кажа остро "НЕ" просто го отминава и продължава зверски да хапе и това си е..... :(
Публикувано: 07 February 2008 - 10:31 AM
Публикувано: 09 February 2008 - 06:27 PM
И друго си мисля ве4е, дали като го извеждаме ве4е няма да се променят нещата......има толкова енергия 4е знам ли............ :( :yahoo:
Публикувано: 10 February 2008 - 01:05 AM
п.п. За чукването използвах показалеца и средния пръст изпънати и се прави рязко, но не силно. Целта е да хлопне челюстта, а не да се причинява болка.
При Чарити подейства!!! Успех!
Публикувано: 10 February 2008 - 07:54 PM
Публикувано: 11 February 2008 - 12:30 AM
Публикувано: 11 February 2008 - 09:14 AM
поздрави за Зино!
Практика е след почистване на зъбен камък, лекарите да изписват антибиотик"стоморжил".Той има действие да отстранява възпаленията в устната кухина и да стяга венеца-особено в такива драстични случаи,в които се клатят зъбите,следствие на подкопаването на венеца от зъбния камък.Злоядството на кученцето се дължи най-вероятно на този проблем със зъбите и затова той предпочита по-меките храни.Един десетдневен курс на прием на "стоморжил" значително ще подобри състоянието на венците и зъбите му ще спрат да се клатят-знам го от личен опит.
Препоръчвам ви да му връзвате меко ластиче,така че очите му да са винаги открити,защото после ще имате проблеми и с тях-представете си вие да ходите с тези кичури коса в очите си. :-
късмет!

здрави и красиви
www.yorkibows.com
Публикувано: 11 February 2008 - 01:36 PM