Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#1701 Потребителят е офлайн   Lolita Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 January 2008 - 12:50 PM

:blink: здравейте!и аз вече си имам бебе казва се Киа и е на 3 мес. :yahoo:След няколко дни ще правим 3тата ваксина и ветеринарите ме посъветваха да и сложа микрочип. :huh:Вие какво мислите?Моля да ми дадете съвети и за почистването на очичките ушичките за козинката.....приемам всякакви съвети  :sos: БЛАГОДАРЯ!
p.s.oh izmu4ih se s tazi kirilica  :rolleyes:

#1702 Потребителят е офлайн   Faithy Икона

Публикувано: 28 January 2008 - 09:31 PM

Цитат

Здравей..добре дошла на теб и тоята сладурка....много тъжно,4е е болни4ка  :'(
Пожелавам ви по-бързо да се оправите и да сте много щтастливи с нея и тя с вас  :blink:

Благодаря ти! И аз силно се надявам,до сега се боричкахме,тя е като малка пружинка  ;D Наистина времето прекарано с нея ми е толкова ценно,забравям за ежедневието,проблемите,йоркитата  са толкова енергични и сладки  :wub:

#1703 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 10:52 PM

Ще видиш още колко по енергична ще става  ;D

#1704 Потребителят е офлайн   vip_baby Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 11:05 PM

Здравейте! Моето йорки Арти е вече не 9 месеца и не иска да носи панделки,фибички...А много искам да го науча, защото бритончето постоянно му е пред очите,дори се чудя как вижда от него  :( Когато му сложа фибичка и той почва с лапичките да я сваля и се сърди.Какво да направя?

#1705 Потребителят е офлайн   vip_baby Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 11:10 PM

Също така искам да попитам къде в София има добър фризьор, за да заведа Арти? И горе долу какви са цените при фризьорите на кучета ?

#1706 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2008 - 02:06 PM

Цитат

Здравейте! Моето йорки Арти е вече не 9 месеца и не иска да носи панделки,фибички...А много искам да го науча, защото бритончето постоянно му е пред очите,дори се чудя как вижда от него  :( Когато му сложа фибичка и той почва с лапичките да я сваля и се сърди.Какво да направя?

Остави фибите и шнолите. Пробвай с тези леко широките ластичета от плат- най-мъничките. Иска, не иска - ще настояваш и ще се примири. Ние сега като видим ластичето и лягаме мирно, главата е подпряна и не мърда, докато не му вържа чокото.  После се хвалим и има наградка и е готов. Постоянство повече. Ти си шефът.
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#1707 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2008 - 02:11 PM

Цитат

Също така искам да попитам къде в София има добър фризьор, за да заведа Арти? И горе долу какви са цените при фризьорите на кучета ?

Искра 0887795475
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#1708 Потребителят е офлайн   vip_baby Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 January 2008 - 06:38 PM

Мерси мноого :) Веднага му купувам ластиче и почвам да го уча.тези красиви, бляскави очички трябва да се виждат, а и на него ще му е по-приятно без да му пречи бритончето :blink: и за фризьора мерси. като се затопли времето ще го заведа :)

#1709 Потребителят е офлайн   160882 Икона

Публикувано: 04 February 2008 - 10:32 PM

Здравейте на всички, разглеждах сайтовете за йоркита, защото много ми харесват тези малки, сладки кученца и искам да си взема. Интересува ме има ли малки в момвнта и каква е цената им? Благодаря предварително, моля пишете ми, защото нямам търпение да си гушкам едно такова мъничко бебче!

#1710 Потребителят е офлайн   roschi Икона

Публикувано: 05 February 2008 - 10:09 AM

:sos:
Искам да попитам как мога да се свържа с Мария Цанева за поръчка. Не отговаря на ЛС и телефона посочен на сайта  не работи.
Благодаря предварително. :blink:

#1711 Потребителят е офлайн   sunflower_74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 12:07 AM

Здравейте,
питам се и вашите йоркита ли хапят като луди или ние имаме специално вкъщи  ;D
Момичета как е при вас положението. Не мога просто да се преборя с него и хапе зверски, цялото семейство отвреме на време, да не кажа всяка ве4ер когато се разлудува и разиграва си остава с нахапани пръсти. Или на крака или на ръце, неконтролируем е. Чудя се да не бъркам нещо с възпитанието, не се карам постоянно, потупвам го по някой път по дупето, когато каранет не помогне и това е. Иначе е принц. Да не говори за ушите ....няма начин просто да му ги изчистя или подстрижа, пада едно страшно хапане, мъжа ми обикновенно е ранен и надупчен от зъбчета и резултата хич не е задоволителен. :huh: Честно да ви кажа ве4е се притесняваме дали това е нормално.

#1712 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 09:14 AM

Нормално е не се стяскаи...ние още хапеме...като се разиграе и е доста груба...но същата работа хапе крака ръце носове,квото и падне....а за ушичките пробваи докато спинка...
успех  :->)

#1713 Потребителят е офлайн   sunflower_74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 11:20 PM

Благодаря ти за куража  :blink:
Истината е че наистина се притеснихме с мъжа ми, защото не можем да го контролираме по никакъв начин, ето днес например зверси ме ухапа докато го миех на мивката, макар че не му е за първи път.Някакси странно ни се получават нещата, всичко което не иска да прави и го дразни просто с ужасно жестоко хапане успява да ни изкара извън равнивесие и да ни откаже да се борим с него. Просто не е невинно като на малко кученце, ами си е жестоко ръмжене и хапане, като на голямо и зло куче, питам се къде грешим във възпитанието. Ако кажа остро "НЕ" просто го отминава и продължава зверски да хапе и това си е..... :(

#1714 Потребителят е офлайн   ve_roni_ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 10:31 AM

Като го шляпнеш по дупето не се ли стряска... :rolleyes:

#1715 Потребителят е офлайн   sunflower_74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 February 2008 - 06:27 PM

Хич не му пука дори,започва да лае и да со подскача веселко все едно не му се карам........просто е кошмар.Вчера така ме ухапа в "игра" мржду месото и нокъта и сега няма да ти казвам на какво ми прилича пръста.......чудя се какво да го правя да не забере. Сега от в4ера го наказваме....затворен в стаята като започне зверски да хапе, защото просто иначе от дума не разбира...........незнам и аз ве4е какво да кажа. Меду другото докторките на Красно село са супер готини и ти беше права 4е си разбират от породата, дадоха ни някой съвети, много ми се харесаха. Тя например ми каза че ушите не сме му подрязали както трябва връхчетата, та май ще се опитам в понеделник да запиша час за някакъв фризьор.Ние не можем да се оправим с него и това е..........
И друго си мисля ве4е, дали като го извеждаме ве4е няма да се променят нещата......има толкова енергия 4е знам ли............ :( :yahoo:

#1716 Потребителят е офлайн   charity Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 February 2008 - 01:05 AM

Здравейте  и от мен! Не съм капацитет в областта, но мага да ви кажа как отучих моя "звяр" да хапе. В началото предаваше фасони и когато не  й обръщах внимание хапеше или уж на игра си забиваше зъбките. Най - вкусни й бяха ръцете ми или най - достъпни ненам, но започнах да я тупвам леко с двата пръста по долната челюст, когато ме хапе, но преди това казвах строго "НЕ". След това й подавах някоя от нейнте играчки и си играехме с нея. Като я пусне и пак ме загризе процедурата се повтаряше. И така след около 1 - 2 седмици разбра, че може да хапе играчките , но не  и мен, както и останалите хора.
п.п. За чукването използвах показалеца  и средния пръст изпънати и се прави рязко, но не силно. Целта е да хлопне челюстта, а не да се причинява болка.
При Чарити подейства!!! Успех!

#1717 Потребителят е офлайн   sunflower_74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2008 - 07:54 PM

Благодаря за съвета и това ще изпробвам.То нали знаеш не е нужно да си капацитет просто от патилите са най полезни съветите, а аз се изчерпах просто. Така че дано не е късно, макар 4е ние никога не сме го оставяли просто да ни хапе, все нещо се мъчим да го научим. Аз това си мисля, какво ли ще стане ако остане толкова своенравен и лош, как ще го водя на всякъде с мен и по морета и планини, та той направо луди ще ни направи и нас и околните. Дано не съм права разбира се и просто всичко да отмине след като порасне......... :o

#1718 Потребителят е офлайн   cvete Икона

Публикувано: 11 February 2008 - 12:30 AM

здравейте,отскоро имаме йоркширтериер.Дадоха ни го,защото човека на когото е бил неможе да го гледа.Обаче има проблем със зъбките,имаше много зъбен камък махнахме го,но ветеринаря каза че скоро ще остане без предни зъби.А е млад на около 3год.Много е капризен и злояд рядко яде гранули,само нещо мекичко и то да му го дадем в устата.Иначе е голям красавец и е душичка,много е послушен,постоянно раздава ''целувки'',като играчка е даже няма 1,5кг.Та на вапроса искам да питам имали шанс да запазим зъбките на Зино,мием ги с паста (детска,защото другата май му люти) всяка вечер и това достатъчно ли е?

#1719 Потребителят е офлайн   yorki_svetla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2008 - 09:14 AM

Здравейте Цвете!
поздрави за Зино!
Практика е след почистване на зъбен камък, лекарите да изписват антибиотик"стоморжил".Той има действие да отстранява възпаленията в устната кухина и да стяга венеца-особено в такива драстични случаи,в които се клатят зъбите,следствие на подкопаването на венеца от зъбния камък.Злоядството на кученцето се дължи най-вероятно на този проблем със зъбите и затова той предпочита по-меките храни.Един десетдневен курс на прием на "стоморжил" значително ще подобри състоянието на венците и зъбите му ще спрат да се клатят-знам го от личен опит.
Препоръчвам ви да му връзвате меко ластиче,така че очите му да са винаги открити,защото после ще имате проблеми и с тях-представете си вие да ходите с тези кичури коса в очите си.  :-
късмет!
User's Signature

здрави и красиви
www.yorkibows.com

#1720 Потребителят е офлайн   cvete Икона

Публикувано: 11 February 2008 - 01:36 PM

Благодаря за съвета!Всъщност лекаря ни даде едно хапче,такова розово.Разделихме го на 6 и му даваме всеки ден.А какъв е този ''стоморжил''?Дали не е това което ми е дал ветеринаря?Мога ли пак да му купя,има ли го в обикновенните аптеки,и каква е дозата като се има напредвид, че Зино е около 1,5кг.?Иначе му връзваме опашки с едни малки ластички,изобщо не търпи фиби и шнолички.

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни