ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 15 August 2008 - 11:27 AM
Не знам дали тук е мястото, но да се представя - казвам се Меди и си имам йорки на 1 година и 5 мес ;) Казва се Фреди, по паспорт Хепи. Взехме си го от развъдника на Мария ;) Това е в общи линии!
Исках само да ви поздравя всички и се надявам за напред да обменяме информация и да се опознаем ;)
Публикувано: 31 August 2008 - 09:24 PM
Кучето ми е закъснял подарък(защото вече имам 2 котки от 1 и 6 месеца)не е изложбено :(Голяма сладурана е и сякаш живее на бързи обороти.Като подуши храна и започва да скача,мн се вълнува. :blink:
Не знам нищо за тези сладки същества.Ще ви бъда мн благодарна за съвети за отглежането,за да не допускам грешки.За сега мн гони котките и те бягат от нея(слава богу че не я бият)затова като ни няма я затваряме сама в хола.(котките ми са 7 кг-персийска и мейн куун).Интересуват ме и дршките защото първите и разходки ще са края на октомври.Намирам само в 2 сайта в България,но моделите не ми допадат особено.Също искам и някаква чанта за да е постоянно с мен,когато имам възможност,но немога да намеря,само някакви смотани модели на Ферпласт.Вече съм купила повод и нагръдник(в розово) и нямам търпение а я разхождам.
Позравления за красивите ви кученца,прекрасни са.
Публикувано: 01 September 2008 - 11:59 AM
иначе да ти е жива и здрава сладуранката надявам се скоро време да пускаш снимки да я видим колко е прекрасна и дано да ти носи много успехи :wub: :wub: :wub:
поздрави симона :wub:
Публикувано: 01 September 2008 - 01:48 PM
Искам да ви попитам кога мога да я извеждам?На 05 септември ще сложат 2 вакина.
Ако е удобно можеш ли да пуснете линк откъде да си купя красива дамска чанта за кучето. :blink:
Публикувано: 02 September 2008 - 06:33 AM
Публикувано: 02 September 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 04 September 2008 - 04:03 PM
Най-накрая да се прибера и да седнада попрочета какво се случвас вас. :yahoo:
Лиде поздрави. :wub:
Публикувано: 04 September 2008 - 04:52 PM
Джули беше с нас на една вила за 2 дни,хареса и въпреки че на двора и полянките я държахме на ръце.На отиване повръща 3 пъти :'( ,но навръщане вече беше свикнала да се вози в кола.Утре ни е 2 ваксина и я чакаме с нетърпение,също да започнем с калция и да подстрижем ушите.
Целувки на йоркитата ви от мен и Джули :wub:
Публикувано: 04 September 2008 - 05:59 PM
Меги за повръщането в кола не се притеснявай ще свикне, стига разбира се да я возите повече. И НЕ ЗАБРАВЯЙ ВИНАГИ НА КАЙШКА Я ВОДИ, ДОРИ И КОГАТО ПОРАСНЕ
Публикувано: 05 September 2008 - 09:20 PM
Публикувано: 05 September 2008 - 10:24 PM
Моята малка Шантал вече е в къщи! :yahoo: Много е сладка, много игрива и скача като зайче, когато е щастлива! Иска постоянно внимание и все някой я държи или я гушка, не можем да се отделим от нея! По цял ден спинка, но.. по нощем скимти... Цяла нощ не спи, ние съответно също, и скимти ли скимти.. Оставям я в нейното си креватче, в коридора (там е нормално топло и сме и сложили пътечки на земята ) полу заспала, след 20 мин вече озвучава всичко... Не спира до сутринта, докато някой не стане.. Започвам да се притеснявам.. :'( :-
Публикувано: 05 September 2008 - 10:50 PM
Поздрави!
Публикувано: 11 September 2008 - 09:16 AM
имам един въпрос и не зная дали да го задам тук, но все пак ще опитам.
моето йорки е на 6 месеца и все още не си е изправило ушичките , притеснявам се дали ще го направи изобщо. подстигдавам и ушите редовно и и давам калции на вирбах допълнително по половин таблетка дневно , а и си хапва храна на роял канин за йоркширски териери и малко ме е страх да не я предозирам, защото в храната и има калций
та моля ви кажете ми как да и помогна да си повдигне ушичките, да не забравя и да кажа , че си сменя още зъбките
благодаря предварително за което
Публикувано: 12 September 2008 - 01:31 PM
От понеделник има ново попълнение. :yahoo:Името на новия герой е Реджи,почти двумесечен и тежащ 0.650 гр.
Малко сме потиснати от факта,че е леко омърлушен и повече спи,но прочитайки здравната тема във форума се заредихме с оптимизъм.