**БИЖУ**, в Jun 26 2009, 04:33 PM, написа:
n_mut, в Jun 26 2009, 10:50 AM, написа:
gulev_1991, в Jun 26 2009, 08:41 AM, написа:
Кученцето изглеждаше много добре,бихте ли споделили нещо повече за него,ако знаете от къде е?Собственици?

Самият факт, че т. нар. "куче внос от елитен развъдник с родословие" както обясняваше господина в предаването е с отрязана опашка нещо не ми се вързва на обясненията му за за елитните вносни кученца от развъдници в чужбина. Доколкото рабрах баха от зооборса или нещо подобно наречено Неси или Нети.
До колкото съм запозната опашките на йоркширските териери отдавна не се режат най- малко пък а кученца закупени от истински развъдник. Ако греша моля някой да ме коригира.
А иначе за кученцето което участваше в предаването сигурно "БИЖУ" която видях там може да ни разкаже нещо и защо си мисля че май това е нейното "бижу"
Първо къде чу да се говори,че кучето е с родословие? Никъде не съм писала или споменавала във предаването,че кучето ми има родословие.
Тя е без родословие и това е ясно за всички във форума още от самото и идване вкъщи.
В момента е на 5 месеца и тепърва се развива,взела съм я да и се радвам,като домашен любимец.
gulev_1991,благодаря.Радвам се,че ти е харесала.
Ако Бижу четеш правилно писах че господинът който също участваше в предаването , та именно той обясняваше на зрителите на Нова ТВ че всички кучета закупени от тяхната борса са от известни развъдници в чужбина и абсолютно всичките са с родословия,които им гарантират произхода от бащи майки баби дядовци и т.нататък. Това е което ме учуди тъй като не разбирам от шпицове и чихи но поне за йоркширите смятам че съм малко по- наясно. А пък предполагам и трите кученца са от тази зооборса Нети защо иначе да са участващи в предаването.
Не виждам от къде причина да реагираш по този начин. А кученцето ти наистина е страхотна сладурка и ти желая да ти е жива и здрава.