[quote name='YORK ANASTASIA' date='Jul 28 2009, 09:41 AM' post='665232']
sisis4a - само мога да vи посъветвам едно .... а то е малкия вече е част от живота ви затова ОБИчАЙТЕ ГО ТАКЪВ КАКЪВТО Е !!!

[/qu
Благодаря!
Тя е мома и се казва Тара. Разбира се,че ще я обичам каквато и да е,тя е моето момиче. Имам три момчета-сама разбираш какво е да си имаш едно момиченце. Въпросът ми е по-скоро информативен. Защото ми стана интересно. Чета из нета специфичното за породата,човек трябва да е информиран преди да прави стъпки от този род. Понеже там прочетох,че на тази порода не им се сменя козината и почнах да си задавам въпроси. Гледам малката на пръв поглед е тъмна,а основата на косъма,новите косъмчета са светло сиви,човека който ми я дава каза,че ще стане сива и ми стана интересно и за това питам. Според мене е хубаво човек да пита, да се учи,за да може да е полезен на любимеца си,а не само да го вземе и да се опрява там някак си. Верно е,че моето момиче не е от сой,но пък си е мое и ние ще си го обичаме. От род или не тоази порода са си грации и нежни същества,не може без внимание и да не им потрепери човек.
Така и така съм седнала да питам ще си позволя още един въпрос. Вчера в един магазин ме уплашиха много,че не трябва да купувам Роял канин храна щото била с много снижено качество и масово кученцата се разболявали от тежки болести.
Може би не е мястото тук за този въпрос,ама ако може някой да сподели. Трудно се минава на нова храна.
Предварително благодаря!