ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 10 September 2009 - 09:54 PM
Вече сме на 5 месеца и реших да махна заграждението , но тя пак стои там по цял ден ,където я оставя там я намирам .
ЗАДЪЛЖИЛЕНО ОБАЧЕ ........ има ли човек у дома първият прибрал се да я пуска да обикаля около него , те искат много внимание и имат нужда от любов
http://www.zrossy.ru...3d0ef243f0b5d7b
http://www.yorkmylove.com/?id=576 - така изглежда и нашата къщичка , но по мъничка естествено
http://yorkiman.ru/f...dni-v-dome.html - за тези които знаят руски ще е интересно да научат много повече за йоркито
Публикувано: 11 September 2009 - 08:30 AM
А първите вечери с нас беше приблизително така: Първата вечер му направих негов кът с легло, една голяма пухена играчка, малко килимче, храната и пелена. Но когато изгасихме и си легнахме той започна да скимти. Преместих се в неговата стая и го взех при мен в леглото. Той си намираше място в завивката ми, а през нощта, когато започваше да скимти го пусках на земята да се изпиша /предполагах, че от това има нужда/. Като си свършеше нещата пак започваше да скимти, а аз пак го вземах при мен. Така беше първите три вечери. След това го оставих сам. Малко поскимтя, но аз го успокоявах от другата стая /като вратата беше отворена - така хем бяхме заедно, хем всеки си спеше на мястото/. И така свикна. Сега като чуе звънеца на телефона за събуждане е станал и очаква голямото разбуждане с много целувки и гушкане.

Публикувано: 11 September 2009 - 08:38 AM
Усещам се, че толкова се притеснявам за тоя мъник Барю, че май чак се вманиачавам. Като го гледам какъв е дребосък /той май и такъв ще си остане/... Снощи го заварвам да лежи на плочките в коридора. Взех го в себе си, а той така трепереше... направо се изумих. Не бях го усещала така от както трепереше от страх при първите разходки навън. Гушнах го и започнах да му говоря, а той направо се тресеше. Мина известно време и се поуспокои. Сложих до да си легне и като си внуших, че тежко диша и че нещо не е наред... Стояла съм през цялото време до него да му следя дишането. Дори котето затворих в друга стая да не го притеснява. След час-два, след като си почина започна да играе даже изяде парченце ябълка.
Не зная... май аз трябва да отида на лекар...

Публикувано: 11 September 2009 - 08:47 AM

Казваме се Арчибалд, на кратко Арчи и смен а 2 м есеца. Направих точно така, както описвате. Заградих му един кът кадето има всичко необходимо. Има си дунапренена къщичко, която хареса много и веднага разбра, че това е мястото за спане. На другия край на заграждението има тавичка с пелена за тоалетна и да ви кажа честно, я използва по предназначение. Един път пикна на постеленото одеало, там натопих пеленката и сутринта в тоалетната имаше няколко локвички

Публикувано: 11 September 2009 - 11:30 AM

Честито бебче и от мен! Да ви е живо и здраво и много любов да ви носи!

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/
Публикувано: 11 September 2009 - 12:30 PM
Голям послушко е той. От броени часове сме заедно, а вече съм влюбена

Публикувано: 11 September 2009 - 01:46 PM
Е получавате от мен добите новини!!!Рокси днес играе тича...лае!Благодарение на поредните инжекции който и биха вчера.Малко и е кофти защото е на диета яде някакъв диетичен пастет на Роял Канин който ни препоръчахаа докторите ама и дава много малко...Иначе след 1 час пак ще ходим на вет.
Искам искрено да благодаря на всички който ме подкрепяхте,защото ми беше наистина кофти...за първи път ми се разболява бебето и не знаех какво да правя...благодаря че се молехте със мен всичко да е наред!И сега искам да благодаря и на професионалистите от този форум които също ми помагаха със съвети,много Ви благодаря за пореден път се убежавам че в този форум има наистина стойностни и добри хора

Публикувано: 11 September 2009 - 01:58 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 11 September 2009 - 02:07 PM

Много Благодаря Мария...надявам се надявам се само хубави емоции от сега нататък...искам да ви попитам нещо последно..сигурно ми е тъп въпроса...Колко е нормалната температура при кучетата?

Публикувано: 11 September 2009 - 02:39 PM
И много, ама много се радвам за вас!

Ми не знам,майче не ми вета ми твърди че е подуване на черния дроб,но от какво и как се е получило не знаем.Много благодаря

Публикувано: 11 September 2009 - 05:03 PM

Софи радвам се, че Рокси е добре. За мен има два много щастливи дни в живота ми, които никога няма да забравя. Единия е когато се роди дъщеря ми и докторите казаха, че си има всичко и е абсолютно здрава, а другия е когато спасих едно кученце от паровироза, въпреки, че докторите бяха казали, че има 80% смъртност. На третия ден от поставената му диагноза то ме посрещна скачайки и лаейки.
Без да звуча стряскащо ще ти кажа какво аз бих направила, а пък ти сама ще решиш какво ще правиш.
Черния дроб е да го наречем простичко "лабораторията" на организма и единствения орган, който има свойството да се самовъзстановява. Първо в този случай не сме сигурни, че става въпрос за проблем в този орган, второ, ако е вярно, че този орган е имал отклонения от показателите трябва да се потърси причината. Възможно е с тези интервенции причината да е отстранена, но може и само да е приведена в летаргия.
Само споделям аз как бих постъпила. За всяко куче си решава стопанина.
Публикувано: 11 September 2009 - 08:49 PM
Много благодаря