ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 10 February 2010 - 01:39 PM
Ако имате нужда от добър специалист мога да ви дам кординати!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 10 February 2010 - 01:46 PM
Ако имате нужда от добър специалист мога да ви дам кординати!
O да ще бъда много благодарна, аз съм от Бургас.И сега се успокоих малко, след като казахте че не е тежка операция.Бяха ми казали за една добра клиника в бургас, VIVAVET.Ще я заведа там за второ мнение
Публикувано: 10 February 2010 - 05:06 PM
Но не се претеснявайте всичко ще мине лесно и леко ще ви остане само претеснението

Публикувано: 10 February 2010 - 05:11 PM
Но не се претеснявайте всичко ще мине лесно и леко ще ви остане само претеснението

Благодаря за подкрепата...И отделеното време
Публикувано: 12 March 2010 - 04:39 PM
Публикувано: 12 March 2010 - 06:25 PM
Опитайте се известно време да се държите както през съботите и неделите .... и просто не му обръщайте внимание ... с времето "дяволийте" им се променят!!!

Публикувано: 15 March 2010 - 11:59 AM
Опитайте се известно време да се държите както през съботите и неделите .... и просто не му обръщайте внимание ... с времето "дяволийте" им се променят!!!
Благодаря за отделеното време! Аз по-скоро съм на мнение, че го прави за да ни привлича вниманието, защото сутрин малко го игнорираме в бързането за работа. Напоследък е станал голямо гевезе. Само за малко да не му обърнем внимание и започва да хленчи. А в къщи сме трима човека. Мине, замине... все някой го дундурка. Да не говорим, че си има и приятелче в лицето на Буба, но с нея игрите са редуцирани по обясними причини.

Публикувано: 17 March 2010 - 10:03 AM

Публикувано: 17 March 2010 - 11:58 AM
Ха, ха! И мъжът ми така казва!

Публикувано: 26 March 2010 - 11:14 AM

Публикувано: 26 March 2010 - 03:03 PM

Аз от години ползвам само на Virbac ампулите и съм много доволна, но моите кучета не са кой знае колко удачен пример, тъй като те се разхождат на строго определени места, където няма други кучета, не минават котки и каквото се сетите.
Моя приятелка с йорки имаше вашия проблем. Какво ли не пробва, но след всяка разходка имаше нови и нови пълчища от бълхи. Един ден на шега й подхвърлих, че е крайно време да смени мястото за разходки, ако не иска някой ден бълхите да носят кучето до в къщи. А тя го приела на сериозно и наистина променила мястото. Вече нямат бълхи.
Така, че след като смяната на няколко препарата не дава желания резултат, може би това се явява единственното решение.
Публикувано: 26 March 2010 - 08:30 PM

Аз от години ползвам само на Virbac ампулите и съм много доволна, но моите кучета не са кой знае колко удачен пример, тъй като те се разхождат на строго определени места, където няма други кучета, не минават котки и каквото се сетите.
Моя приятелка с йорки имаше вашия проблем. Какво ли не пробва, но след всяка разходка имаше нови и нови пълчища от бълхи. Един ден на шега й подхвърлих, че е крайно време да смени мястото за разходки, ако не иска някой ден бълхите да носят кучето до в къщи. А тя го приела на сериозно и наистина променила мястото. Вече нямат бълхи.
Така, че след като смяната на няколко препарата не дава желания резултат, може би това се явява единственното решение.
И аз точно бълхи имах предвид , кърлежи не съм виждала да ни лазят. Вибрак ги гледах да ти кажа , но сега като каза че си доволна , това тримесечие ще сменя , задължително . Разхождам я в двора у домна , но има котки те си ходят животинките , не мога да твърдя че няма бълхи , а и излизаме честичко в околоблоковото пространство . Решението е Вибрак и само двора , май така ще стане
Публикувано: 26 March 2010 - 11:12 PM
[/quote]
Ако не ходите на рискови места, Virbaca може да го ползваш на 1,5 месеца. По отношение на кърлежите за целия си живот съм вижда 2 и най-интересно по време когато комшийте вече не гледаха нито кози, нито овце, нито крави (нали знаеш аз живея в село Банкя и тука си беше нормално такива домашни животинки да имаш). Понеже имам непоносимост към всякакви миниатюрни пълзящи и скачащи гадинки, не можех да си представя да го извадя сама. Имах от чесновите таблетки на Канина и му дадох на кучето с мисълта като се приберат ветринарите да им кажа да минат към нас. Да ама като им звъннах и трябваше да им обясня къде е кърлежа и какво виждам, е него го нямаше. Решихме, че е случайно. Втория път пак направих същото и пак се получи положителен резултат. Ветринарите беха изумени, но като знаят колко съм откачена всичко да е изрядно не си и помислиха, че си съчинявам. Та от тези 2 случая винаги имам под ръка чесновите таблетки на Канина и от пролетта до есента им давам на кучетата.
Публикувано: 07 April 2010 - 08:00 AM
Публикувано: 07 April 2010 - 08:56 PM
Стискайте палци да е хубаво времето и да не ни се провали срещата