Цитат
a) Най-много ме смущава, факта , че не иска да яде по-разнообразна храна - много е придирчив.
От вашите снимки на прекрасните ви йоркита тук, аз правя разлика - Арни например няма така добре изправени ушички. Дали съм сбъркала нещо в отглеждането му - не знам! Ще го снимам и ще ви го покажа за да си кажете мнението!
Kayo, когато аз взех моя Анди ,или по точно когато ми го подариха,защото той беше изненада от приятеля ми, та той ми го подари заедно с един найлонов плик пълен с гранулки. каза ми че са му обяснили, кученцето да се храни само с тази храна и с вода. няма да крия че останах супер изненадана, защото не можех да повярвам че това ......парченце месце, по малко от лъжица, трябва да яде тези гранулки,а не да пие мляко! bl) и както предполагам всяко йорки си има свои доктор,така и аз избрах моя(моята - д-р Гери Чернева) и тя също ми каза - никакво мляко, никакво сиренце, кашкавалче, саламче, защото породата е предразположена кам разглезване на тема храна. каза ми също че обичат много плодове и зеленчуци, пък и аз бях чела в интернет че обичат.
Но разбира се няма да си кривя душата, и при нас , както мисля и при почти всеки, и ние "изпускаме" по някое саламче от чиниите си...... r)
Анди си има много голям фен и защитник в лицето на бащата на приятеля ми,когато сме в тях постоянно ме затрупва с въпроси "ама той(Анди) ял ли е?" "тои много тъжно и гладно гледа, да не му е празен корема?" "яде ли луканка?" "а кашкавал яде ли?" "позволено ли му е да яде печена тиква" и подобни b)
незнам какво разбираш под "разнообразна храна" но кучешките гранулки мисля че дават всичко необходимо за нашите малки "бижута". Анди освен тях си хапва и ябълки, кис. краставички, портокали, чушки, карфиол....
а за ушичките...нашите са изправени, но пък са ни малко в страни и малко големички...но това вярвам че както мен така и теб няма да ни спре да си мислим че нашето кученце е най- хубавото и добро на света w)
поздрави d)